آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان

راهنمای تعیین و گرفتن وقت سفارت آلمان

برای سفر به کشور آلمان شما عزیران باید مطلع باشید که سفارت آلمان دارای وقت های متععدی می باشد و شما باید در انتخاب آنها کامل آگاه باشید که در روند پرونده شما و سفر شما مشکلی پیش نیاید و مجموعه سفریتو رسالت خود میداند که این موارد را شفاف به شما عزیزان ارائه دهد. وقت‌های سفارت آلمان در ایران انواع مختلفی دارد که از جمله آنها عبارت‌اند از:

  • وقت دانشجویی سفارت آلمان
  • وقت کاری سفارت آلمان
  • وقت تجاری سفارت آلمان
  • وقت توریستی سفارت آلمان
  • وقت پیوست سفارت آلمان
  • وقت تأیید مدارک سفارت آلمان
  • و دیگر موارد

آموزش و تعیین گرفتن وقت سفارت آلمان

شما با توجه به نوع سفری که قصد دارید داشته باشید باید مدارک و شرایط مورد نظر سفارت در نوع سفر خود را کامل تهیه نمایید.

توجه کنید که سفارت آلمان بر خلاف دیگر سفارت‌ها بعد از دادن مدارک به راحتی نمی‌توانید مدارکی که از قلم افتاده است را به دست آنها برسانید پس بهتر است قبل از اقدام برای دریافت وقت سفارت حتماً مدارک و شرایط کامل سفارت آلمان را مطالعه نمایید.

نکته بسیار مهمی که باید در گرفتن وقت سفارت آلمان با آن توجه کنید این است که سفارت آلمان در بیشتر موارد مدارک را به زبان فارسی دریافت می‌کند و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی و یا آلمانی ندارد.

راهنمای گرفتن وقت توریستی و تجاری سفارت آلمان

در مورد آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان باید عرض کنیم که در حال حاضر سفارت آلمان وقت های توریستی و وقت های تجاری خود و یا به صورت کاملتر عرض کنیم خدمت شما برای سفرهای زیر 90 روز شما دیگر نیازی نیست در صف های بلند مدت 4 تا 8 ماهه سفارت آلمان قرار بگیرد چرا که سفارت آلمان این بخش را برون سپاری کرده است و شرکت ویزامتریک این بخش را بر عهده دارد و در حال حاضر وقت های سفارت آلمان به 30 روز کاهش یافته است.

شرکت ویزا متریک در واقع رابط بین شما و سفارت می باشد وظایفی که این شرکت بر عهده دارد عبارتند از :

  • ارائه وقت های کوتاه مدت
  • ارائه لیست مدارک
  • دریافت مدارک از مسافر
  • تحویل مدارک به سفارت

در ادامه باید عرض شود خدمت شما که شرکت ویزا متریک هیچ دخل تصرفی در ویزا شدن یا ریجکت شدن شما به هیچ عنوان ندارد. به غیر از موارد بالا این شرکت خدمات دیگری همچون :

  • گرفتن عکس
  • پر کردن فرم های سفارت
  • ارسال پاسپورت به محل کار یا منزل
  • اطلاع رسانی
  • و . . .

و دهها مورد دیگر را بر عهده دارد که چنانچه شما در مدارک ناقصی داشته باشید بتوانند شما را راهنمایی کنند ناگفته نماند خدمات بالا شامل هزینه های می باشد.

زمان تقریبی وقت سفارت آلمان

وقت های بلند مدت سفارت آلمان متاسفانه زمانبر هستند منظور از وقت های بلند مدت عبارتند از:

  • وقت دانشجویی سفارت آلمان
  • وقت کاری سفارت آلمان
  • وقت پیوست سفارت آلمان

می باشد که به طور واضح تر عرض شود که به وسفرهای که بیشتر از 90 روز اقامت در آلمان به طول می انجامد وقت بلند مدت گفته می شود که تعداد از این وقت ها در بالا ذکر شده است. این نوع وقت ها در حال حاضر از زمان ثبت نام تا زمان ورود به سفارت در حدود 12 ماه به طول می انجامد.

لیست زمان های تقریبی سفارت

سفارت آلمان برای شفاف سازی این مورد هر سه ماه یکبار بر روی سایت خود یک فایل قرار میدهد که در آن فایل زمان های تقریبی وقت سفارت گفته شده است که ما این موارد را در زیر لیست کرده ایم :

  • وقت تقریبی ویزای پیوست 9 الی 12 ماه
  • وقت تقریبی ویزای ازدواج 9 الی 12 ماه
  • وقت تقریبی ویزای تحصیلی 12 ماه
  • وقت تقریبی ویزای فرصت مطالعاتی 12 ماه
  • وقت تقریبی ویزای کاری بیش از 12 ماه

الان امکان دارد این سوال به ذهن شما خطور کرده باشد که چرا برای ویزای پیوست و ویزای ازدواج 9 ماه درج شده است و برای موارد دیگر 12 ماه و حتی بیشتر . در پاسخ به این سوال شما باید عرض شود که در دو مورد بالا به خاطر شرایط روحی و روانی که بر دعوت کننده و دعوت شونده وجود دارد سفارت آلمان این دو مورد را سریعتر مورد بررسی قرار میدهد و از جهاتی دیگر باید گفت که تمامی افرادی که به عنوان دانشجو، نیروی کار، ازدواج، پناهندگی و… در آلمان اقامت دارند همه از گزینه پیوست به خانواده استفاده میکنند.

اما ناگفته نماند به خاطر شلوغی این بخش این امکان هم وجود دارد که سفرت آلمان این بخش را همچون ویزای های کوتاه مدت به شرکت دیگر همچون ویزا متریک واگذار کند تا بتواند به راحتی و سریعتر به درخواست های افراد رسیدگی نماید.

نحوه گرفتن وقت سفارت آلمان

قبل از گرفتن وقت سفارت آلمان شما باید نوع سفر خود را مشخص کرده باید اگر هدف سفر شما زیر 90 روز است باید به سایت ویزا متریک مراجعه کنید مواردی که زیر 90 روز را شامل میشوند عبارتند از :

  • ویزای توریستی
  • ویزای دیدار از اقدام و دوستان
  • ویزای ورزشی
  • ویزای پزشکی
  • ویزای نمایشگاهی
  • ویزای تجاری
  • و ددها مورد دیگر

می باشد که همه این موارد توسط شرکت ویزا متریک انجام میشود. و اگر درخواست سفر شما بیشتر از 90 روز اقامت در آلمان است باید به خود سایت سفارت آلمان در ایران مراجعه نمایید و درخواست خود را ثبت کنید که با توجه توضیحات بالابین 9 الی 12 ماه و حتی بیشتر امکان دارد به طول بی انجامد.

نکته مهمی که حتما بایستی بدانید این هستش که در ثبت نام حتما از شماره تماس معتبر و ایمیل معتبر استفاده نمایید و همچنین اگر تجربه این کار را ندارید پیشنهاد میدهیم که مورد را به افراد و یا آژانس های بسپارید که تجربه این مورد را دارند.

اگر خودتان می خواهید این کار انجام دهید به این نکات توجه کنید :

  • شماره تماس معتبر درج کنید.
  • ایمیل معتبر درج کنید.
  • اعتبار پاسپورت شما بالای 12 ماه باشد.
  • در درج اطلاعات دقیت نمایید و اطلاعات پاسپورت دقیق ذکر کنید.

و اگر میخواهید کسی دیگر این کار رو برای شما انجام دهد به این نکات توجه کنید:

  • شماره تماس شما را درج کند.
  • ایمیل شما را درج نماید.
  • عکس واضح از پاسپورت ارائه دهید.
  • بعد از ثبت نام ایمیل از سمت سفارت برای شما ارسال میشود.

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.