لیست مدارک ویزای ترانزيت فرودگاهی آلمان

لیست مدارک لازم برای ویزای ترانزيت فرودگاهی آلمان

لطفاً مدارک ذيل را به برگه درخواست رواديد خود ضميمه نماييد تا بتوانيم شرايط لازم جهت صدور رواديد در هر مورد مشخص را بررسي نماييم . لطفاً هنگام ارائه درخواست حتماً به موارد ذيل دقت نماييد:

لیست مدارک لازم برای ویزای ترانزيت فرودگاهی آلمان

  • حوزه مسئوليت : لطفاً درخواست رواديد خود را نزد نمايندگي خارجي کشوري از حوزه شنگن ارائه دهيد که فرودگاه ترانزيت شما در آن قرار دارد. در صورت تفاوت فرودگاه ترانزيت پرواز رفت‌وبرگشت ، لطفاً رواديد را نزد نمايندگي خارجي کشور عضو شنگن که فرودگاه ترانزيت پرواز رفت در آن قرار دارد، درخواست نمایید. متفاوت باشد درصورتی‌که قصد داريد به چند کشور حوزه شنگن سفر نمایید، نمايندگي خارجي کشوري از حوزه شنگن مسئول است که مقصد اصلي سفر شما می‌باشد.

مقصد اصلي سفر محلي است که قصد داريد بيشترين زمان را در آنجا حضورداشته باشيد و يا محل دليل و هدف اصلي سفر.

  • درخواست مجاز: در موارد ذيل بر اساس آئین‌نامه رواديد، پذيرش درخواست رواديد شنگن مجاز نمی‌باشد:

درخواست زودتر از ٣ ماه قبل از آغاز سفر برنامه‌ریزی‌شده ارائه گردد

فرم درخواست پر نشده و يا امضاء نشده باشد

مدرک مسافرتي (گذرنامه ) که از سوي متقاضي ارائه گرديده است داراي شرايط ذيل نباشد

  • حداقل ٣ ماه از پس از تاريخ خروج برنامه‌ریزی‌شده از کشور عضو شنگن و کشور آلمان اعتبار داشته باشد
  • حداقل ٢ صفحه خالي داشته باشد
  • طی ١٠ سال گذشته صادرشده باشد
  • امضاءشده باشد

متقاضي عکسي ارائه نمايد که قدیمی‌تر از ١٢ ماه باشد.

  • اشتباهات رايج : در عمل شاهد هستيم که در بسياري موارد اشتباهات مشابه باعث رد/عدم پذيرش درخواست‌های رواديد می‌گردند. ازاین‌رو جهت کمک به روند بدون اشکال و روان درخواست

رواديد، فهرستي از اشتباهاتي ارائه می‌گردد که می‌بایست از آن‌ها اجتناب نمود:

فرم درخواست قديمي و يا به‌صورت کامل پر نشده باشد.

بيمه درمان مسافرتي با طول زمان مسافرت همخواني ندارد.

پرينت تراکنش‌های بانکي به لاتين نباشد.

بيمه درماني مسافرتي ارائه نگردد و يا داراي اعتبار در تمام کشورهاي شنگن نباشد.

تاريخ موردنظر سفر با بليط /رزرو پرواز و يا بيمه درماني مسافرتي و يا بازه زماني دعوت‌نامه همخواني نداشته باشد.

آغاز سفر برنامه‌ریزی‌شده زودتر از زمان موردنیاز براي بررسي درخواست رواديد (٢هفته ) باشد.

مدرک مسافرتي (گذرنامه ) ارائه‌شده ، توسط صاحب آن امضاء نشده باشد.

  • لطفاً مدارک خود را به‌طور کامل ، به ترتيب اعلام‌شده و به شکلي که تعيين شده (اصل مدارک و يا کپي آن‌ها) به باجه تحويل  دهيد. تمامي کپی‌ها بايد در اندازه A٤ تحويل داده شوند. اين امر شامل مدارکي که اصل آن‌ها اندازه متفاوتي داشته باشد نيز می‌شود. هر متقاضي، خود شخصاً مسئول ارائه مدارک مناسب می‌باشد. درصورتی‌که کمبودي در مدارک لازم وجود داشته باشد، اين خطر وجود دارد که نتوانيم درخواست شمارا بپذيريم و يا مجبور شويم آن را رد کنيم .
  • ارائه درخواست رواديد هیچ‌گونه حق قانوني براي صدور رواديد و يا بازپرداخت هزینه‌های متحملِ احتمالي مرتبط با سفر برنامه‌ریزی‌شده شما به همراه نخواهد داشت .
  • پس از ارائه درخواست ، به دلايل فني روند رسيدگي، امکان ارائه مدارک ديگري وجود ندارد. اما در موارد خاص ممکن است تلفني از شما درخواست گردد، مدارک ديگري نيز ارائه نمایید.
  • لطفاً توجه داشته باشيد که در صورت ارائه مدارک جعلي و يا مخدوش از سوي شما، از صدور رواديد براي شما خودداري خواهد شد و کليه کشورهاي حوزه شنگن از صدور رواديد براي شما براي مدتي طولاني خودداري خواهند نمود.

نکاتي براي “افراد پر سفر”

درصورتی‌که در مدت ٥٩ ماه قبل از وقت سفارت آلمان تعيين شده ، درخواست رواديد شنگن ارائه نموده باشيد و طی آن اثرانگشت شما دريافت شده باشد، نيازي به حضور شخص شما جهت ارائه درخواست وجود نخواهد داشت .

وقت سفارت می‌بایست به نام شما گرفته شود، سپس شخصي به وکالت از طرف شما می‌تواند درخواست را ارائه نمايد. به اين منظور، شخص وکيل می‌بایست در روز ارائه درخواست ، تمام مدارک موردنیاز، گذرنامه شما وکالت‌نامه‌ای به امضاي شما، به همراه داشته باشد و ارائه نمايد. نمونه چنين وکالت‌نامه‌ای را می‌توانید در انتهاي اين برگه راهنما ملاحظه نمایید. لطفاً توجه داشته باشيد که براي درخواست رواديد افراد پر سفر نيز بررسي مجاز بودن درخواست که در بالا توضيح داده‌شده است ، ضروري می‌باشد.

لطفاً توجه داشته باشيد که مدارک می‌بایست به ترتيب بالا و به‌صورت ذکرشده (اصل و کپي) به باجه  تحويل گردد!

در صورت داشتن مجوزهاي اقامتي ذيل ، نيازي به رواديد ترانزيت فرودگاهي نمی‌باشد:

–  گرين کارت ایالات‌متحده آمريکا

–  رواديد معتبر ایالات‌متحده آمريکا، کانادا، ژاپن ، پادشاهي متحد بريتانياي کبير و ايرلند شمالي

افراد ذيل نيازي به رواديد ترانزيت فرودگاهي ندارند:

  دارندگان گذرنامه سياسي ايراني

رواديد ترانزيت عبور مکرر بااعتبار حداکثر ٦ ماه قابل درخواست و صدور می‌باشد. درصورتی‌که سفر برگشت شما از کشور مقصد پس از شش ماه صورت می‌گیرد، می‌بایست رواديد ترانزيت جديدي از سفارت آلمان در آنجا درخواست گردد.

درصورتی‌که مدارک شما ناقص باشند ، اين احتمال وجود دارد که درخواست شمارد گردد و مجبور شويد وقت جديدي بگيريد.

ارائه درخواست شما هیچ‌گونه حق مطالبه حقوقي صدور رواديد و يا عودت هزینه‌های متحملِ احتمالي مرتبط با سفر برنامه‌ریزی‌شده شما به همراه نخواهد داشت .

مدارک لازم :

الف ) مدارک عمومي

(هنگام درخواست رواديد همواره بايد مدارک ذيل به باجه رواديد ارائه گردند)

–  اصل گذرنامه که حداقل داراي دو صفحه خالي باشد و کپي صفحه مشخصات گذرنامه ،

–  فرم درخواست رواديد به‌صورت کامل تکميل و امضاءشده با عکس (قدیمی‌تر از يک سال نباشد، پس زمينه سفيد؛ ٤٥ میلی‌متر در ٣٥ میلی‌متر)؛

–  تذکر توجيهي تکميل و امضاءشده (که در صفحه آخر درخواست قرار دارد)؛

–  مدرک دال بر وجود بيمه مسافرتي مکفي به همراه کپي ؛

–  کپي تمام رواديدهاي متقاضي در پنج سال گذشته به همراه مهرهاي مربوطه

ب ) فهرست اسنادي که متقاضيان رواديد در ايران بايد ارائه نمايند

١) مدارکي که کليه متقاضيان می‌بایست ارائه نمايند:

  • تائيديه سفر:

–  بليط هواپيما و یا رزرو پرواز

  • مدرک اقامتي معتبر براي کشور مقصد

–  رواديد کشور مقصد و يا

–  مجوز اقامت (Residence Permit)

در صورت ورود بدون رواديد به کشور مقصد (به‌عنوان‌مثال ترانزيت به ونزوئلا) مدارک تکميلي جهت اثبات وابستگي به ايران موردنیاز می‌باشد، جهت کسب اطلاعات بيشتر در ارتباط با اين موضوع ، مدارک تکميلي موردنیاز براي متقاضيان زير سن قانوني و براي اتباع غير ايراني ، لطفاً به برگه راهنماي رواديد

شنگن (ديدار اقوام ، سفر شخصي) مراجعه نمایید.

–  علاوه بر اين می‌بایست در چنين مواردي، دعوت‌نامه‌ای از کشور مقصد ارائه گردد که در آن به دليل و هدف سفر و تاريخ (تاریخ‌های) سفر اشاره‌شده باشد و همچنين احیاناً مدارک ديگر جهت تأييد و اثبات دليل و هدف سفر، به‌عنوان‌مثال در مورد سفرهاي کاري، مدارک و اسناد مرتبط با رابطه کاري (قراردادها، صورتحساب‌ها، مکاتبات ، اسناد گمرکي واردات و غيره ).

وکالت جهت ارائه درخواست رواديد براي افراد پر سفر

این‌جانب

نام خانوادگي، نام
شماره پيگيري
شماره گذرنامه
تاريخ تولد

 

بدین‌وسیله وکالت می‌دهم به خانم / آقاي

نام خانوادگي، نام
شماره گذرنامه
تاريخ تولد

 

درخواست رواديد این‌جانب را به سفارت آلمان در تهران ارائه نمايد، نقص‌های فرم درخواست را تکميل و تغييرات لازم را انجام دهد، درخواست و توضيحات ديگر مرتبط با درخواست رواديد را ارائه داده و امضاء نمايد و گذرنامه این‌جانب را تحويل بگيرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.