ویزای اتریش

برای ورود به کشور اتریش ابتدا باید اقدام به اخذ ویزای این کشور کنید هدف شما از سفر به این کشور تعیین کننده ی نوع ویزای شما خواهد بود در ادامه ی مقاله با ما همراه باشید تا در خصوص انواع ویزا و چگونگی اخذ ویزا اطلاعات جامعی را در اختیارتان قرار دهیم.

ویزای اتریش 

اگر نیاز به دریافت ویزای اتریش دارید به صورت قانونی اقدام کنید شما می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تیم ما شما را در خصوص اخذ ویزا و سپری کردن مراحل مختلف آن راهنمایی خواهند کرد.

ویزای اتریش

انواع ویزای اتریش 

با توجه به هدفی که فرد متقاضی برای سفر به اتریش دارد ویزای اتریش به 5 گروه تقیسم بندی می شود:

1.      ویزای ازدواج اتریش

2.     ویزای کاری اتریش

3.     ویزای پزشکی اتریش

4.     ویزای تحصیلی اتریش

5.     ویزای توریستی اتریش

انواع ویزای اتریش از لحاظ دفعات ورود به کشور

  •         ویزای یک بار ورود که فرد متقاضی می تواند یک بار به کشور وارد و از آن خارج شود و بعد از خروج دیگر امکان ورود نخواهد داشت حتی در صورت باقی ماندن مدت زمان اعتبار ویزا.
  • ·        در این نوع از ویزا محدودیتی تعیین نشده و  تا زمانی که ویزای فرد اعتبار دارد به هر تعداد که بخواهد می تواند از کشور خارج و وارد شود این ویزا به ویزای مولتی یا چند بار ورود معروف است.

چه مراحلی را برای دریافت ویزای اتریش باید طی کرد؟ 

1.      اگر در کشور مقصد آشنایی دارید می توانید برای اخذ دعوتنامه اقدام کنید.

2.     از معتبر بودن گذرنامه ی خود مطمئن شوید و در صورت منقضی بودن آن اقدامات لازم را برای تمدید آن انجام دهید.

3.     دریافت وقت سفارت از طریق سایت

4.     تهیه ی مدارک اعلام شده و پر کردن فرم درخواست ویزا

بعد از گذراندن مراحل بالا باید منتظر پاسخ بمانید در صورت کامل بودن مدارکتان می توانید ویزای خود را دریافت کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای اتریش 

با توجه به نوع ویزای درخواستی نیاز به ارائه ی مدارک مختلفی به سفارت دارید اما برخی از این مدارک که برای تمامی ویزاها مشترک است به شرح ذیل می باشد:

1.      پر کردن فرم درخواست ویزا به زبان آلمانی

2.     دو عدد عکس رنگی جدید

3.     ارائه ی پاسپورت و ویزای شینگن

4.     ارائه ی گواهی اشتغال و ثبت میزان حقوق ماهانه ی فرد متقاضی

5.     ترجمه ی گواهی اشتغال به زبان آلمانی

6.     بیمه نامه مسافرتی

7.      اثبات توانایی مالی فرد متقاضی یا قیم تان

8.     رزرو بلیط رفت و در برخی مواقع بلیط برگشت که مدرکی برای بازگشت شما به کشور ایران می باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای اتریش 

نکاتی در خصوص مدارک ویزای اتریش

فرد متقاضی باید تمامی مدارک گفته شده برای اخذ ویزای اتریش خود را به زبان آلمانی ترجمه کند ممکن است سفارت علاوه بر مدارک معمول، مدارک دیگری از فرد متقاضی بخواهد که لازم است فرد در مدت زمان تعیین شده این مدارک را آماده کرده و به سفارت تحویل دهد. توجه داشته باشید که درخواست خود را دو ماه قبل از تاریخ سفرتان به سفارت ارائه دهید تا در سفرتان دچار مشکل نشوید.

تمدید ویزای اتریش

در صورتی که اعتبار ویزای شما به اتمام رسیده است می توانید با مراجعه به مراکز معتبرنسبت به تمدید آن اقدام کرده و مدتی دیگر در کشور بمانید.در صورت بی توجهی به این موضوع باید منتظر عواقب بدی باشید.

ترجمه ویزای اتریش

از جمله مراحل اخذ ویزا ترجمه ی ویزای اتریش می باشد برای این کار باید از مترجم های معتبر کمک بگیرید می توانید از مشاوران متخصص ما در این زمینه بهره بگیرید. تاییدیه قوه قضاییه و وزارت خارجه توسط مجموعه انجام خواهد شد.

معرفی ویزای پزشکی اتریش

این نوع از ویزا برای بیمارانی صادر می شود که نیاز به جراحی و یا تکمیل مراحل درمانی در اتریش دارند در این صورت فرد متقاضی باید ثابت کند که در این کشورعلم و تجهیزات لازم برای درمانش وجود دارد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پزشکی اتریش عبارتند از:

1.      توانایی مالی فرد متقاضی برای پرداخت هزینه ها

2.     مدارکی که نشان دهنده ی بیماری شخص متقاضی باشد.

1.      دعوت نامه از طرف بیمارستان

2.     تاییدیه ی بیمارستان و پزشکی که مسئولیت درمان فرد متقاضی را در اتریش برعهده دارد.

معرفی ویزای پزشکی اتریش

معرفی ویزای ازدواج اتریش

این ویزا برای زوجینی است که یکی از آن ها مقیم ویا متولد اتریش بوده و بتواند هزینه های مالی فرد متقاضی را برعهده بگیرد با دریافت ویزای ازدواج اتریش می توانید بعد از مدت کوتاهی به صورت دائم در این کشور اقامت داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ازدواج اتریش عبارتند از:

1.      مدارکی برای اثبات تجرد فرد متقاضی

2.     تصمیم زوجین برای ازدواج باید قطعی بوده و چندین مرتبه یکدیگر را ملاقات کرده باشند.

3.     همه ی مراحل رسمی ازدواج باید انجام شود.

4.     اثبات توانایی مالی زوج برای فرد متقاضی

5.     ارائه ی سند ملک خریداری شده و یا اجاره نامه برای اقامت در کشور اتریش

معرفی ویزای توریستی اتریش

اگر به همراه خانوادتان اتریش را برای گردش و مقاصد تفریحی انتخاب کرده اید به شما پیشنهاد می شود برای دریافت ویزای توریستی به صورت جداگانه اقدام کنید چراکه درصد موفقیت پرونده ی شما بالا خواهد رفت.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی اتریش عبارتند از:

1.      دعوت نامه

2.     در صورتی که دعوتنامه ندارید مدارکی که نشان دهنده ی رزرو هتل در کشور اتریش می باشد البته بهتر است مدت زمان رزرو با مدت زمان تعیین شده برای سفرتان تطابق داشته باشد تا دچار مشکل نشوید.

3.    در صورتی که دعوت نامه ای دریافت کرده اید می توانید در خانه ی کسی که برایتان دعوت نامه ارسال کرد است ساکن شوید و آدرس محل زندگی او را به عنوان محل اقامت خود درج کنید .

معرفی ویزای توریستی اتریش

معرفی ویزای تحصیلی اتریش 

دانشگاه های اتریش جزء دانشگاه های معتبر دنیا می باشد و افراد زیادی تمایل به ادامه ی تحصیل در دانشگاه های این کشور را دارند اگر شما می خواهید به قصد تحصیل به کشور اتریش سفر کنید لازم است درخواست پذیرش خود را به یکی از دانشگاه های اتریش ارسال کرده و منتظر تایید از طرف آن ها بمانید در صورت تایید برای شما دعوت نامه ای فرستاده می شود که به راحتی می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش عبارتند از:

1.      پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه

2.     ریز نمرات دروس

3.     مدرک تحصیلی

4.     سوابق تحصیلی و مهارت

معرفی ویزای کاری اتریش

اگر تصمیم به کار و انجام فعالیت های تجاری در کشور اتریش دارید باید مهارت های خود را به اثبات برسانید تا کارفرما برای شما دعوت نامه ای ارسال کند وشما اقدام به اخذ ویزای کاری اتریش کنید. البته سخت ترین قسمت پرونده به عهده گرفتن بخشی از مسئولیت کار و زندگی فرد متقاضی توسط کارفرما می باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری اتریش عبارتند از:

1.      رزومه ی معتبر کاری و تحصیلی

2.     آخرین مدرک تحصیلی

3.     مدارکی که نشان می دهد شرکتی که برایتان دعوتنامه ارسال کرده است معتبر است

4.     محل اقامت

آدرس سفارت اتریش در تهران

برای دریافت و پیگیری ویزای اتریش و انجام مصاحبه باید به سفارت اتریش در تهران به آدرس زیر مراجعه کنید.

خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی کوچه میرولی پلاک 6-8

آدرس سفارت اتریش در تهران

شرایط دریافت ویزا برای افراد کمتر از هجده سال

برای آن دسته از افرادی که به سن قانونی نرسیده اند و تقاضای اخذ ویزای اتریش را دارند علاوه بر طی مراحل معمولی دریافت ویزا انجام دو مرحله ی زیر الزامی می باشد.

  •       تمامی مراحل مربوطه باید با همراهی و رضایت والدین فرد متقاضی صورت گیرد.
  •         رضایت نامه ی محضری والدین به منظور اجازه ی خروج فرزندشان از کشور الزامی است.
  •        پدر یا مادر شخص متقاضی باید مسئولیت مالی فرزندش را در خارج از کشور بر عهده بگیرد و توانایی مالی خود را به اثبات برساند.

هزینه لازم برای اخذ  ویزای اتریش

تمامی هزینه هایی که فرد متقاضی باید برای اخذ ویزای اتریش بپردازد باید به یورو پرداخت شود این هزینه ها شامل موارد زیر خواهد بود:

  1.       هزینه ای که باید برای اخذ ویزای شینگن توسط متقاضی پرداخت شود برای کودکان کمتر از 6 سال رایگان و برای بزرگسالان 60 یورو می باشد اگر کودک شما در بازه ی سنی 6 تا 12 سال است این مبلغ نصف خواهد شد.
  2.       هزینه ی صدور ویزای اقامت در اتریش معادل 100 یورو می باشد مدت زمان اقامت 91 تا 180 روزه خواهد بود.
  3.      40 یورو باید برای تایید مدارک پرداخت شود.
  4.    برای صدور گذرنامه ی اتریشی هم باید مبلغی معادل 76 یورو پرداخت کنید.

دریافت وقت سفارت برای ویزای اتریش 

اولین مرحله برای اخذ ویزای اتریش، دریافت وقت سفارت اتریش به صورت آنلاین می باشد توجه کنید به ایمیلی که  برای دریافت وقت سفارت ارسال می کنید نباید مدرکی ضمیمه شود در غیر این صورت به درخواست شما رسیدگی نخواهد شد.

از آن جا که اطلاعات مربوط به تاریخ و زمان نوبت سفارت به ایمیل شما ارسال خواهد شد در وارد کردن ایمیل خود به صورت صحیح دقت بفرمایید.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.