ویزای آلمان

یکی از مشکلات اصلی برای افرادی که می خواهند ویزای آلمان را دریافت کرده و به این کشور مهاجرت کنند نداشتن اطلاعات کاملی درباره ی انواع ویزا، هزینه ی دریافت ویزا، شرایط دریافت مدارک ویزا و… از جمله مشکلاتی است که بیشتر افراد با آن مواجه هستند در این مقاله اطلاعات کاملی از انواع ویزای آلمان و شرایط صدور آن را در اختیار شما قرار می دهیم.

ویزای آلمان

ویزا یا روادید اجازه نامه ای است که مسئولین کشورها برای ورود ابتاع خارجی به کشورشان صادر می کنند و در صورت نداشتن آن، فرد اجازه ی ورود به کشور را نخواهد داشت. بنابر روابط سیاسی ایران و آلمان و قوانین صادر شده از جانب مجلس کشور جمهوری فدرال آلمان ایرانیانی که می خواهند به آلمان مهاجرت کنند باید برای ورود به این کشور ویزا تهیه کنند.

با توجه به هدف فرد متقاضی از سفر به کشور آلمان ویزای این کشور به چند دسته ی تجاری، ازدواج، پزشکی و … تقسیم می شود.آلمان ویزای شینگن را هم قبول می کند و فرد متقاضی با داشتن این ویزا می تواند از کشور ژرمن ها بازدید کند.

ویزای آلمان

معرفی انواع ویزای آلمان

ویزای کشورها از جمله ویزای آلمان از چند جهت تقسیم بندی می شود:

تقسیم بندی ویزا بر اساس مدت زمان اقامت فرد متقاضی در کشور مقصد به چند دسته ی بلند مدت،کوتاه مدت و ترانزیتی تقسیم می شود. نوع دیگری از تقسیم بندی ویزا بر اساس هدف فرد متقاضی از سفر به کشور مقصد است که به انواع تحصیلی، کار، ازدواج، گردشگری، بازدید و… تقسیم می شود. همچنین بر اساس دفعات ورود و خروج به کشور آلمان به سه نوع یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود تقسیم می شود.

در ادامه ی مقاله درباره ی جزئیات انواع مختلف ویزا بیشتر صحبت خواهیم کرد.

بحث دیگری که برای سفر به آلمان باید به آن اشاره کرد اقامت دائم یا مهاجرت به این کشور است در واقع زمانی که فرد متقاضی اقدام به دریافت ویزای آلمان می کند در واقع می تواند برای مدت معلومی به طور مثال سه ماه برای هدف مشخصی در این کشور حضور داشته باشد. ولی اقامت دائم یا مهاجرت روند دیگری دارد با اینکه پروسه ی دریافت ویزای آلمان با اقامت دائم در این کشور مشترکاتی دارد ولی نباید این دو را با هم اشتباه گرفت.

انواع ویزای آلمان از لحاظ تعداد دفعات ورود به کشور

ویزای آلمان بر اساس تعدا دفعات ورود به این کشور به چند دسته ی صفر بار ورود، یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود تقسیم می شود.

ویزای صفر بار ورود: در صورتی که فرد متقاضی دارای ویزای صفر بار ورود باشد یعنی اجازه ی خروج از فرودگاه یا ایستگاه های قطار را نخواهد داشت.

ویزای سینگل یا یک بار ورود: با داشتن این ویزا فرد متقاضی تنها یک بار می تواند به کشور ژرمن ها وارد شود.

ویزای دابل یا دو بار ورود: ویزای دابل بدین معنی است که فرد متقاضی می تواند دو بار وارد کشور مقصد شود.

ویزای مولتیپل یا چند بار ورود: در صورت داشتن ویزای چند بار ورود فرد متقاضی قادر خواهد بود در مدت زمان اعتبار ویزا به دفعات زیاد وارد کشور مقصد شده و از آن خارج شود. در صورتی که فرد قصد اقامت طولانی در این کشور را دارد یا تاجر و فعال اقتصادی است بهتر است برای دریافت ویزای مولتیپل یا چند بار ورود اقدام کند.

انواع ویزای آلمان از لحاظ تعداد دفعات ورود به کشور

مراحل اخذ ویزای آلمان

اصلی ترین و اولین مرحله برای دریافت ویزا دریافت وقت سفارت آلمان است البته کشور آلمان برای سرعت بخشیدن به فعالیت های مربوط به صدور ویزا دریافت نوبت را به صورت آنلاین انجام می دهد. در مرحله ی اول فرد متقاضی با ورود به سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان می تواند زبان سایت را فارسی کرده و بعد از وارد کردن اطلاعات نسبت به دریافت نوبت سفارت اقدام کند توجه کنید که اطلاعات وارد شده باید به زبان انگلیسی یا آلمانی باشد ایمیل اول را معمولا بعد از چند دقیقه دریافت می کنید که به معنای رسیدن اطلاعات شما می باشد در ایمیل دومی که بعد از دو هفته برای متقاضی ارسال می شود تاریخ مصاحبه مشخص شده است و فرد متقاضی باید در تاریخ و ساعت اعلام شده در سفارت آلمان حاضر شود.

نکات مهم برای مصاحبه در سفارت آلمان

از آن جا مردم آلمان به عنوان انسان های وقت شناس و قانونمند شناخته می شوند فرد متقاضی باید در در تاریخ مشخص شده برای مصاحبه و مراحل انگشت نگاری در سفارت این کشور برای مصاحبه حضور پیدا کند این زمان قابل تمدید نیست بهتر است در زمان مشخص شده همراه با مدارک خود در سفارت باشید اگر فردی حدود 59 ماه قبل درخواست اخذ ویزای آلمان را داده باشد و مراحل انگشت نگاری را انجام داده باشد می تواند یک وکیل برای انجام مصاحبه معرفی کند.

سعی کنید در روز مصاحبه هدف خود را از سفر به آلمان به طور مشخص توضیح دهید داشتن دعوت نامه و صداقت در زمان مصاحبه می تواند روند دریافت روادید را برای شما تسریع بخشد.

ذکر چند نکته قبل از مراجعه به سفارت آلمان

توجه داشته باشید که مراحل دریافت وقت سفارت آلمان برای اخذ ویزای آلمان به صورت اینترنتی انجام می گیرد و از روش های دیگری مثل تلفن نمی توان درخواست زمان مصاحبه کرد پس حتما مواظب کلاهبردارانی که در اطراف سفارت به شما پیشنهاد جلو انداختن مراحل دریافت ویزا را می دهند باشید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان

بهتر است قبل از مراجعه به سفارت لیست مدارک لازم برای دریافت ویزای آلمان را با دقت بررسی کنید توجه داشته باشید که صدور ویزای این کشور معمولا سه ماه طول می کشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای آلمان عبارت است از:

1.      سه عدد عکس 4*6 که جدید باشد.

2.     دعوت نامه

3.     شناسنامه و کارت ملی

4.     اطلاعات کامل شامل محل زندگی ، محل کار و تلفن تماس

5.     بیمه ی مسافرتی

6.     بلیط رفت و برگشت

7.      آدرس و مدارک هتل و محل سکونت

8.     هزینه ی دریافت ویزا به صورت نقدی

9.     مدارک نشان دهنده ی موقعیت شغلی

10.اثبات تمکن مالی فرد متقاضی

11.  گردش مالی حساب بانکی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان

ترجمه مدارک ویزای آلمان

تمامی مدارک لازم برای دریافت ویزای آلمان باید توسط یک دفتر خانه ی متخصص به زبان آلمانی ترجمه شوند البته ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی مورد قبول مسئولین سفارت قرار می گیرد.

هزینه صدور ویزای آلمان

هزینه باید به صورت نقدی و به یورو پرداخت شود بهتر است حداقل سه ماه قبل از سفرتان درخواست ویزای آلمان را در سایت کنسولگری ثبت کنید تا بتوانید با دریافت به موقع ویزا به این کشور سفر کنید.

در صورتی که می خواهید ویزای ترانزیت از نوع A دریافت کنید باید برای کودکان شش تا دوازده سال 35 یورو و برای افراد بالای دوازده سال 60 یورو پرداخت کنید برای کودکان زیر 6 سال نیازی به پرداخت هزینه نیست.

هزینه ی درخواست ویزای کوتاه مدت و شینگن به اندازه ی ویزای ترانزیتی نوع A می باشد. در صورتی که ویزای پرداختی شما بلند مدت است باید برای افراد زیر هجده سال مبلغ سی یورو و بالای هجده سال شصت یورو پرداخت شود.

تمدید ویزای آلمان

ویزای آلمان به استثنای ویزای بلند مدت معمولا سه ماه اعتبار دارد و به فرد متقاضی اجازه می دهد سه ماه در کشور مقصد اقامت کند. در صورتی که می خواهید مدت زمان بیشتری از زمان اعتبار ویزای خود در این کشور اقامت کنید باید ویزای خود را تمدید کنید.

مراحل تمدید ویزای این کشور به راحتی صورت می گیرد فرد متقاضی باید مدارکی که نشان دهنده ی مدت اقامت بیشتری در این کشور است را ارائه دهد مدارک مورد نیاز برای تمدید ویزا باید آپلود شود هزینه ی تمدید نیز مانند مرحله ی صدور ویزا می باشد.

ویزای آلمان از نوع تحصیلی

یکی از بهترین کشورهای دنیا در زمینه های مختلف مهندسی و علمی کشور آلمان می باشد دانشجویان ایرانی در رشته های مختلف جهت ادامه تحصیل درخواست اخذ ویزای این کشور را دارند.

بیشترین درخواست ویزای تحصیلی آلمان برای افرادی است که می خواهند در رشته های مهندسی برق، خودرو، مکانیک،عمران، معماری و… در دانشگاه های برلین و مونیخ به ادامه تحصیل بپردازند.

دانشجویان علوم پایه به خصوص اپتیک و فیزیک درخواست ویزای تحصیلی برای ادامه ی تحصیل در موسسه ی ماکس پلانک را دارند.

مهمترین مرحله ی دریافت ویزای تحصیلی آلمان داشتن دعوت نامه ی یکی از دانشگاه های این کشور است یکی دیگر از مدارکی که باید به سفارت خانه ی آلمان ارائه شود پشتیبان مالی و ارائه ی مدارکی است که نشان دهنده ی تمکن مالی دانشجو می باشد.

ویزای آلمان از نوع تحصیلی

ویزای آلمان از نوع کاری

از آن جا که جمعیت آلمان با رشد منفی همراه است برای همین مسئولین جهت تامین نیروی کاری از افرادی که تبعه ی آلمان نیستند استفاده می کنند و برای آن ها ویزای کاری صادر می کنند. به دلیل مهاجرت های غیر قانونی به کشور آلمان توسط ساکنان خاورمیانه ارائه ی سندی معتبر از سوی کارفرمای آلمانی برای صدور ویزای کاری آلمان ضروری است لازم به ذکر است در سند ارائه شده از سوی کارفرما باید تمامی ضمانت های لازم برای فرد متقاضی تضمین شود.

ویزای آلمان از نوع پزشکی

به دلیل وجود مراکز درمانی مجهز، پزشکان توانمند و آزمایشگاه های پیشرفته ی مرتبط با درمان بیماری هایی مثل سرطان هر ساله عده ی زیادی تقاضای درخواست ویزای پزشکی این کشور را در سامانه ی سفارت آلمان ثبت می کنند. برای اینکه روند دریافت ویزای پزشکی آلمان با سرعت بیشتری انجام شود قانونی مبنی بر صدور پنج روزه ی ویزا تصویب شده است از جمله مدارکی که برای دریافت ویزای درمانی آلمان لازم است مدارک پزشکی ترجمه شده ی بیمار و نامه ی پذیرش از جانب بیمارستانی که می خواهد مراحل درمانی شما را برعهده بگیرد می باشد.

ویزای آلمان از نوع ازدواج

فردی که تبعه ی کشور آلمان نیست اجازه ندارد با ویزای دیگری به طور مثال با ویزای توریستی به این کشور سفر کند و در آن جا به صورت قانونی ازدواج کند بلکه باید برای دریافت ویزای ازدواج آلمان درخواست دهد تا بتواند با ویزای ازدواج به کشور آلمان سفر کرده و با فرد مورد علاقه اش ازدواج کند.یکی از مدارک مهمی که فرد متقاضی باید برای اخذ ویزای ازدواج آلمان ارائه دهد سندی است که نشان دهنده ی رابطه ی واقعی او با شخص تبعه ی آلمان است. مدارکی که تمکن مالی فرد متقاضی را نشان می دهد یکی دیگر از بایدهای این ویزا می باشد.

ویزای آلمان از نوع توریستی

کشور آلمان علاوه بر داشتن جاذبه های توریستی مختلف و اماکن گردشگری بسیاری که دارد هر ساله برگزار کننده ی انواع  نمایشگاه های مختلف است. برای صدور ویزای توریستی کشور آلمان ارائه ی مدارک معمولی ویزا کفایت می کند. در صورتی که هدف فرد متقاضی از سفر توریستی به آلمان  شرکت در نمایشگاه ها یا انجام فعالیت های اقتصادی و تجاری می باشد فرد متقاضی موظف است اسناد مربوط به هدف خود را به سفارت ارائه دهد اگر ویزای توریستی را براید دیدار با شخصی که در آلمان تحصیل می کند و تبعه ی این کشور نیست می خواهید باید مدارک شناسایی،محل اقامت و اثبات هزینه های زندگی در آلمان ارائه شود.

آدرس سفارت آلمان در تهران

آدرس سفارت آلمان: تهران خیابان فردوسی پلاک 320 -324

ساعات کاری سفارت: برای مراجعه به سفارت آلمان باید روزهای یکشنبه تا پنج شنبه در ساعات اداری به سفارت مراجعه کنید.

تلفن تماس: 3999000(021)

صندوق پستی: 179-11365

مراحل دریافت مدارک لازم برای ویزای آلمان و تخصیص زمان مصاحبه در ساعات 7 صبح تا 14:30 بعد از ظهر می باشد.

توجه کنید قبل از مراجعه به سفارت تمامی قوانین صدور ویزا را با دقت مطالعه کنید.

آدرس سفارت آلمان در تهران

سریع ترین روش برای دریافت روادید کشور آلمان

تنها روش دریافت سریع ویزای آلمان و کاهش مدت زمان انتظار برای اخذ ویزا این است که با مراجعه به سایت سفارت آلمان و آپلود مدارک ترجمه شده در تاریخ مقرر برای مصاحبه در سفارت آلمان حاضر شوید و با دقت و صراحت به تمامی سوالات سفارت پاسخ دهید سایر روش های تبلیغ شده در مورد صدور ویزای آلمان که توسط افراد کلاهبردار ارائه می شود غیر واقعی می باشد.

بلوکارت آلمان چیست؟

مطلب دیگری که دانستن آن حائز اهمیت است درباره ی بلوکارت آلمان است که مفهومی مانند گرین کارت دارد به عبارت دیگر فرد متخصص می تواند با ارائه ی سند و مدرک کاری به مسئولین کنسولگری ثابت کند که توانایی کار موقت تحت عنوان بلوکارت آلمان را داشته باشد.

از جمله الزامات دریافت این کارت تسلط به زبان آلمانی و ارائه ی موافقت نامه ی سازمان کار از سوی کشور آلمان می باشد. یکی از مزیت های داشتن بلوکارت ارائه ی درخواست اقامت دائم این کشور می باشد که فرد متقاضی می تواند بعد از اثبات توانایی های خود برای دریافت اقامت دائم آلمان اقدام کند.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.