آموزش گرفتن وقت سفارت ایتالیا

برای سفر به کشور ایتالیا شما باید ابتدا وقت سفارت و سپس ویزای ایتالیا را دریافت نمایید برای انجام این موارد با این مطلب همراه باشید تا بتوانیم راهنمای شما در امر گرفتن وقت سفارت ایتالیا باشیم.

ابتدا لازم است در مورد آموزش گرفتن وقت سفارت ایتالیا و وقت های سفارت ایتالیا توضیحی مختصر ارائه دهیم. وقت های سفارت ایتالیا انواع مختلفی دارد که از جمله آنها عبارتند از :

  • وقت توریستی سفارت ایتالیا
  • وقت تجاری سفارت ایتالیا
  • وقت تحصیلی سفارت ایتالیا

و دیگر موارد وقت سفارت ایتالیا می باشد. با توجه به موارد بالا هر یک شرایط و مدارک خاص خود را دارد.

آموزش گرفتن وقت سفارت ایتالیا

گرفتن وقت توریستی سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا در موارد توریستی شامل دو دسته است که عبارتند از :

دسته اول : وقت توریستی سفارت ایتالیا برای کسانی که دعوتنامه دارند.

کسانی که دارای دعوتنامه فامیلی از کشور ایتالیا هستند در این دسته قرار میگیرند و معمولا هم روند کاری راحتی در پیش رو خواهند داشت.

دعوتنامه فامیلی باید از کسانی صادر و ارسال شود که با شما ترجیحا نسبت خونی داشته باشند که معمولا این کار با توجه به ذکر نام و نام خانوادگی پدر و مادر در شناسنامه ها امکان پذیر می باشد. به عنوان مثال:

کسی که در ایتالیا زندگی میکند و مقیم ایتالیا است باید فامیلی ایشون با پدر یا مادر شما یکی باشد که همین امر سندی بر نسبت شما خواهد بود.

اگر شخص دعوت کننده با مهمان هیچ نسبتی نداشته باشد انوقت پلیس مهاجرت در ایتالیا این اجازه را دارد که سوالاتی در مورد ارتباط و آشنایی با مهمان و همچنین دلیل دعوت را از شخص دعوت کننده بپرسد.

دسته دوم : وقت توریستی سفارت ایتالیا برای کسانی که دعوتنامه ندارند.

کسانی که قصد سفر توریستی به ایتالیا را دارند و دعوتنامه ای ندارند باید از این گزینه استفاده کنند و برای استفاده از این گزینه باید مدارکی را به سفارت ایتالیا ارائه بدهند که سفارت مجاب به دادن ویزا به این افراد شود. که در ادامه لیست مدارک مورد نیاز عبارتند از :

  • سند منزل
  • شغل
  • بیمه
  • گردش حساب
  • تمکن مالی
  • و دهها مورد دیگر

وقت توریستی سفارت ایتالیا برای کسانی که دعوتنامه ندارند

گرفتن وقت تجاری سفارت ایتالیا

برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا از نوع تجاری حتما باید یک شرکت که در شکور ایتالیا ساکن می باشد شما را دعوت نمایید این دعوت میتواند به منظور همکاری و یا دیدار از شرکت باشد.

با دریافت این نوع دعوتنامه شما میتوانید درخواست وقت سفارت ایتالیا از نوع تجاری را بدهید و معمولا در این نوع ویزا که به ویزای تجاری شهرت دارد شما شانس گرفتن ویزای ایتالیا را خواهید داشت اما برای اینکه شانس بالای داشته باشید بهتر است که در زمان حضور در سفارت ایتالیا این مدارک را همراه خود داشته باشید. که عبارتند از :

  • جواز کسب
  • روزنامه رسمی
  • اسناد مالی شرکت
  • اسناد شغلی
  • و دهها مورد دیگر

گرفتن وقت تحصیلی سفارت ایتالیا

برای گرفتن وقت تحصیلی سفارت ایتالیا شما باید حتما از دانشگاه های ایتالیا نامه پذیرش داشته باشید که بتوانید ویزای تحصیلی ایتالیا را دریافت نمایید در غیر از صورت پیشنهاد میکنیم که با یک دانشگاه که در حوزه تحصیلی و تخصصی شما فعالیت دارد مکاتبه انجام دهید و با دریافت پذیرش به سفارت ایتالیا مراجعه کنید و برای این منظور مدارکی که باید همراه خود ببرید عبارتند از :

  • اسناد ملکی
  • اسناد مالی
  • اسناد شغلی
  • اسناد تحصیلی
  • نامه پذیرش
  • و دهها مورد دیگر

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.