[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

تماس از طریق تلفن 👇 ( Phone )

[/vc_column_text][vc_single_image image=”18587″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”tel:09100501135″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ارتباط از طریق واتس اپ 👇 ( WhatsApp )

[/vc_column_text][vc_single_image image=”18588″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://api.whatsapp.com/send?phone=+989100501135&text=سلام%20بابت%20ویزای%20تحصیلی%20آلمان%20پیام%20میدم”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان یکی از بهترین راه های مهاجرت تحصیلی به اروپا می باشد.

به دلایل زیر می توان تحصیل در آلمان را یکی از بهترین راه های مهاجرت عنوان کرد:

معرفی انواع ویزای تحصیلی کشور آلمان

آیا برای تحصیل در آلمان به ویزا نیاز دارید؟

برای مطالعاتی که حداکثر 3 ماه طول می کشد، به ویزای شینگن نیاز دارید.

برای مطالعاتی که بیش از 3 ماه طول می کشد، به ویزای ملی آلمان نیاز دارید.

اگر با ویزای ملی وارد آلمان می‌شوید، باید اقامت خود را با دریافت مجوز اقامت آلمان برای تحصیل در اداره خارجی تمدید کنید. شما باید این کار را تا زمانی که ویزای ورود شما هنوز معتبر است انجام دهید.

انواع ویزای تحصیلی آلمان

ممکن است ویزای آلمان برای تحصیل برای طیف وسیعی از سطوح و مقاطع تحصیلی برای شما صادر شود. این شامل تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا می شود. این همچنین شامل شرکت در یک دوره پیش دانشگاهی یا یک دوره غیر آکادمیک زبان آلمانی می شود.

سه نوع ویزای دانشجویی آلمان وجود دارد که می توانید درخواست دهید:

  1. ویزای دانشجویی آلمان: این ویزای دانشجویی استاندارد برای دانشجویان بین المللی است که در یکی از دانشگاه های رسمی آلمان پذیرفته شده اند و آماده شروع تحصیل در یک برنامه دانشگاهی در آلمان هستند.
  2. ویزای متقاضی دانشجویی آلمان: ویزای متقاضی دانشجویی آلمان ویزایی است که اگر قصد دارید به آلمان بروید و برای پذیرش دانشگاه به صورت حضوری اقدام کنید. این ویزا در ابتدا برای مدت سه ماه صادر می شود اما در صورت لزوم پس از ورود شما به آلمان برای شش ماه دیگر قابل تمدید است. اگر ظرف شش ماه، نامه مورد انتظار پذیرش در یک برنامه تحصیلی تمام وقت دانشگاه یا یک اقدام مقدماتی دانشگاه را دریافت کنید، می توانید آن را به ویزای دانشجویی آلمان یا اجازه اقامت برای تحصیل تغییر دهید.
  3. ویزای دوره زبان آلمانی: برای تحصیل در دوره زبان آلمانی در آلمان به این نوع ویزا نیاز دارید.

شرایط ادامه تحصیل در کشور آلمان

شرایط سنی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

تحصیل در آلمان برای کودکان و نوجوانان زیر 18 سال و دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و پست دکترا امکان پذیر می باشد. در مورد شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به آلمان باید گفت که شرایط سنی تحصیل در آلمان در مقاطع و رشته های مختلف می تواند متفاوت باشد شرایط سنی ویزای تحصیلی آلمان برای تحصیل در مدارس آلمان باید زیر 18 سال باشد. برای تحصیل در دانشگاه در مقاطع مختلف شرایط سنی مختلفی در نظر گرفته شده است ولی عموماً برای اخذ ویزا سفارت شرایط سنی ویزای تحصیلی آلمان را به این صورت در نظر گرفته است:

مقطع شرایط سنی
لیسانس از 18 تا 23 سال
فوق لیسانس تا 27 سال
دکترا عموماً تا 35 سال
آووسبیلدونگ تا 25 سال
رشته های پزشکی حداکثر 23 سال

 

دریافت ویزای تحصیلی آلمان با مدرک دیپلم

دانش آموزانی که تحصیل خود را در دبیرستان به اتمام رسانده باشند، می تواند برای شرکت در دانشگاه های آلمان اقدام نماید. در آلمان تحصیل عموماً به صورت رایگان است. البته این نکته را باید در نظر داشت که رایگان بودن تحصیل به معنی صفر بودن هزینه ها نیست بلکه متقاضی باید هزینه ثبت نام حدود 85 تا 300 یورو را در نظر داشته باشد. تحصیل رایگان در دانشگاه های دولتی آلمان امکان پذیر است که عموماً به زبان آلمانی آموزش ارائه می کنند. برای تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم در این دانشگاه ها متقاضی باید در کنکور سراسری ایران شرکت نموده و پس از قبولی با برگه قبولی می تواند برای اخذ پذیرش اقدام نماید. البته متقاضی می تواند در دوره یکساله کالج نیز شرکت نماید که در این صورت نیاز به شرکت در کنکور ایران نخواهد داشت.

دوره های کالج در کشور آلمان به کسانی توصیه می شود که قصد تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی و به صورت رایگان را دارند. زیرا تحصیل با مدرک دیپلم در برخی از رشته ها مانند دندانپزشکی و پزشکی در آلمان و حتی دیگر شاخه های پزشکی آزمون های ورودی وجود دارد و برای شرکت در این آزمون ها باید متقاضی در کشور آلمان حضور داشته باشد پس بهترین راه برای حضور در کشور آلمان و همچنین یادگیری زبان آلمانی شرکت در کالج های کشور آلمان می باشد. همچنین افرادی که سطح زبان کافی برای پذیرش ندارند می توانند با استفاده از کالج های زبان آلمانی زبان خود را ارتقا دهند و شانس بیشتری برای اخذ پذیرش از دانشگاه های دولتی و رایگان آلمان داشته باشند.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان با مدرک کاردانی

شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان با مدرک کاردانی

در این بخش به دریافت ویزای تحصیلی آلمان با مدرک کاردانی می پردازیم در کشور آلمان مدرکی با نام کاردانی شناخته شده نیست برای همین شخص متقاضی باید از طریق دیگری اقدام کند.

اشخاصی که مدرک کاردانی دارند به دو دسته تقسیم می شوند:

گروه اول متقاضیانی هستند که مدرک پیش دانشگاهی دریافت کرده اند این اشخاص می توانند با انتخاب رشته ای نزدیگ به رشته ی تحصیلی کاردانی خود با استفاده از روش تطبیق واحد تحصیلات خود را در مقطع لیسانس شروع نمایند.

گروه دوم متقاضیانی هستند که مدرک پیش دانشگاهی ندارند این اشخاص می توانند مدرک کاردانی خود را به جای مدرک پیش دانشگاهی ارائه دهند و از دانشگاه مورد نظر درخواست تحصیل در مقطع لیسانس را داشته باشند درخواست این اشخاص توسط دانشگاه های مورد نظر بررسی و نتیجه ی آن اعلام خواهد شد.

اخذ ویزای تحصیلی برای مقطع کارشناسی در آلمان

متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان می‌توانند در مقطع لیسانس در این کشور تحصیل کنند. دوره کارشناسی یا لیسانس در دانشگاه‌های آلمان بین شش الی هشت ترم است و تحصیل در این مقطع برای همه دانشجویان آلمانی و غیر آلمانی به صورت رایگان ارائه می‌شود. متقاضیان می‌توانند رشته‌های متنوعی را در مقطع لیسانس در دانشگاه‌های آلمان تحصیل کنند؛ چرا که تنوع رشته‌ها برای این مقطع بسیار زیاد است. پس از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی، دانشجویان می‌توانند بلافاصله وارد بازار کار شده و یا اینکه برای ادامه تحصیل وارد مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شوند.

نکته مهم این که متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان باید جهت تحصیل در این رشته به زبان آلمانی مسلط باشند؛ چراکه زبان تحصیل در این مقطع به جز در موارد بسیار خاص به آلمانی صورت می‌گیرد. البته دانشجویانی که به زبان آلمانی تسلط ندارند قبل از ورود به دانشگاه می‌توانند در کلاس‌های زبان آلمانی دانشگاه شرکت کنند و در صورت قبولی در آزمون‌های (DSH) و (Test Daf) به دانشگاه ورود کنند‌. کلاس‌هایی که برای زبان طراحی شده‌اند شش الی ده ماه طول می‌کشند و و محل ارائه آنها در دانشگاه مورد نظر است.

پس از پایان دوره کارشناسی در دانشگاه‌های آلمان مدرک تحصیلی به عنوان (B.sc) یا (Bachelor of Science) به دانشجویان رشته‌های علوم مهندسی و علوم پایه داده می‌شود. برای رشته‌های علوم سیاسی، اجتماعی و انسانی نیز مدرک (B.A) یا (Bachelor of Art) به دانشجویان اعطا می‌گردد. نکته بسیار جالب برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان این است که تحصیل در این کشور به دانشجویان این شانس را می‌دهد که در صورت تمایل یک الی دو ترم خود را به صورت مهمان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا و یا کشورهای اروپایی تحصیل کنند. این فرصت به دانشجویان اجازه می‌دهد که با فرهنگ‌های مختلف آشنا شده و در حین تحصیل به کشورهای زیادی سفر کنند.

اخذ ویزای تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان می‌توانند در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس نیز در دانشگاه‌های آلمان تحصیل کنند. تحصیل در این مقطع با توجه به رشته‌ای که فرد انتخاب می‌کند ممکن است بین دو الی چهار سال طول بکشد. همچنین در این مقطع نسبت به مقطع کارشناسی، رشته‌های متنوع‌تری وجود دارد و در حال حاضر حدود ۱۳ هزار رشته و گرایش برای مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های آلمان ارائه می‌شوند.

نکته قابل توجه برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی این است که امکان تحصیل به زبان انگلیسی در این مقطع وجود دارد، ضمن اینکه داشتن مدارک تافل و آیلتس برای رشته‌های انگلیسی زبان لازم و ضروری است. برای رشته‌هایی هم که به زبان آلمانی تحصیل می‌شوند، دانشجویان باید یک مدرک سطح (B1) از زبان آلمانی را برای ثبت‌نام ارائه دهند و قبل از ورود به دانشگاه در کلاس‌های زبان شرکت کرده و مدرک (DSH) را دریافت نمایند و پس از آن افراد مجوز ورود به دانشگاه‌ها برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دریافت کنند.

ناگفته نماند که تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه‌های آلمان نیز کاملا به صورت رایگان ارائه می‌شود. پس از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی ارشد، فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم و مهندسی مدرکی به عنوان (M.sc) یا (Master of Science) دریافت می‌کنند. مدرک کارشناسی ارشد برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های انسانی و اجتماعی (MA) یا (Master of Art) نام دارد.

شرایط ورود به مقطع کارشناسی ارشد برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی شامل مواردی همچون مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی و همچنین مدرک لیسانس، ارائه مدرک زبان آیلتس زبان با نمره 6.5 و یا معادل آن در آزمون‌های دیگر مثل تافل، ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح (B1) است. همچنین داشتن مقاله، سابقه کار و یا داشتن مهارت به زبان‌های خارجی می‌توانند در امر اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر کمک کنند.

نکته ای که متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان می‌بایست از آن مطلع باشند درباره شرط معدل است. اول اینکه معدل دانشجویان برای ورود به دانشگاه‌های آلمان باید ۱۴ یا ۱۵ باشد. البته همه دانشگاه‌های آلمان شرط معدل ندارند و دانشجویانی که معدل آنها زیر این عدد باشد باید برای رشته‌ها و دانشگاه‌هایی اقدام کنند که برای آنها شرط معدل قرار نداده باشند.

اخذ ویزای تحصیلی برای مقطع دکتری در آلمان

مقطع دکتری آخرین مقطعی است که در دانشگاه‌های آلمان ارائه می‌شود. این مقطع نیز بین سه تا پنج سال ادامه دارد و دانشجویان متقاضی اخذ ویزای تحصیلی آلمان که قصد شرکت در دوره‌های دکتری را دارند می‌توانند در کنار تحصیل حقوق ماهیانه نیز دریافت کنند.

متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان می‌توانند از دو روش در مقطع دکتری تحصیل کنند:

شرکت در دوره‌های ساختاریافته: تحصیل دکتری به این روش معمولاً سه سال به طول می انجامد. برای شرکت در دوره‌های دکتری ساختاریافته متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی آلمان باید به صورت یک گروه منسجم درآمده و توسط گروهی از اساتید راهنما راهنمایی شوند. دانشجویان باید بتوانند یک پروپوزال تحقیقی را به صورت یک طرح منسجم ارائه دهند در صورتی که تناسب و ارتباط بین آنها وجود داشته باشد، به عنوان دانشجوی رشته دکتری پذیرفته می‌شوند.

شرکت در دوره‌های انفرادی: تحصیل دکتری از طریق دوره‌های انفرادی معمولا پنج سال به طول می‌انجامد. دانشجو ملزم به کار مستقل و آزادانه بر روی تز و یا پروپوزال خود است که تحت نظر استاد راهنما انجام می‌شود. دانشجویان در روش انفرادی نه تنها در دانشگاه بلکه در نهادهای غیر سازمانی و غیر دانشگاهی نیز می‌توانند پژوهش‌های خود را در رابطه با تز انجام دهند. برای قبول شدن در دوره انفرادی دکترا دانشجویان باید یک پشتیبان و یا سوپروایزر پیدا کنند که کارهای آنها را بپسندد و حمایت از آنها را قبول کند. دانشجویان می‌توانند از طریق پرتال اطلاعاتی موسسات تحقیقاتی آلمان (GERiT) از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که در حوزه تحقیقاتی آنهاست، اطلاعاتی کسب کنند و از این طریق دانشگاه متناسب با حوزه تحقیقی خود را بیابند.

لازم به ذکر است که اخذ پذیرش در مقطع دکتری در کشور آلمان کار چندان ساده‌ای نیست چرا که دانشجویان ابتدا باید یک استاد راهنما که در حوزه تحقیقاتی آنها فعالیت داشته باشد را مجاب به پشتیبانی از آنها کنند. معمولاً این فرآیند ممکن است مدت زمانی طولانی از دانشجو بگیرد؛ چراکه پیدا کردن استاد راهنما کار بسیار دشواری است. اساتید راهنما از بین تعداد زیادی درخواست‌ها معمولاً دانشجویانی را انتخاب می‌کنند که آنها را از دوره‌های قبلی می‌شناسند. البته در کنار درخواست، دانشجویان می‌توانند طرح پایان‌نامه خود را برای استاد راهنما ارسال کنند تا شانس پذیرش توسط استاد مورد نظر را کسب کنند.

تاثیر معدل در اخذ ویزای تحصیلی آلمان

برای دریافت ویزا تحصیلی کشور آلمان معدل مهم است و معدل تعیین شده بستگی به رشته و دانشگاه شخص دارد ولی به طور کلی معدل شخص متقاضی دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان باید بالای 15 باشد به هر حال امکان پذیرش با معدل های پایین تر از 15 هم وجود دارد.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان

اولین مرحله برای اخذ ویزا تحصیلی یا دانشجویی دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر در کشور آلمان می باشد بعد از آن شخص متقاضی باید اقدام به دریافت وقت سفارت آلمان کند و بعد از کامل کردن مدارک درخواستی می تواند در صورت کامل بودن مدارک و شرایط لازم ویزای تحصیلی کشور آلمان را دریافت کند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان بسته به مقطع تحصیلی شخص متقاضی متفاوت خواهد بود ولی لیست مدارک عمومی که باید ارائه شود به شرح ذیل می باشد:

  1. نامه پذیرش دانشگاه
  2. گواهی پایان دوره دبیرستان( دیپلم) ، گواهی پایان دوره کارشناسی ،گواهی پایان دوره کارشناسی ارشد و ریزنمرات هر مقطع (همراه با ترجمه رسمی و تاییدات)
  3. مدارکی که نشان دهنده ی قبولی در کنکور سراسری یا دانشگاه آزاد می باشد (البته این مورد الزامی نیست)
  4. رزومه
  5. انگیزه نامه
  6. توصیه نامه
  7. تاییده ANABIN و AZB
  8. فرم VIDEX
  9. مدرک زبان(سطح B2 آلمانی و یا آیلتس 6.5)
  10. 2 قطعه عکس 3.5*4.5
  11. مدارک مالی
  12. شناسنامه( همراه با ترجمه و تاییدات ) و پاسپورت

دریافت ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان

شرایط ویزای همراه آلمان از طریق تحصیل

فردی که برای تحصیل در آلمان اقدام می کند و به آلمان می رود، می تواند در صورت داشتن شرایط لازم برای خانواده اش درخواست ویزای همراه دانشجویی آلمان نماید. برای این منظور دو حالت ویزای همراه دانش آموزی آلمان و ویزای همراه دانشجویی آلمان وجود دارد.

ویزای همراه دانش آموزی آلمان (افراد زیر 18 سال )

یک فرد زیر 18 سال که برای تحصیل به آلمان می رود به طور معمول باید در مدارس شبانه روزی و خصوصی ثبت نام نماید. زیرا شخصی که زیر سن قانونی است نیاز دارد که یک قیم یا سرپرست قانونی در آلمان داشته باشد. در بسیاری از موارد مدرسه نقش قیم را بر عهده خواهد داشت. به صورت معمول اقامت تحصیلی فرزند در یک کشور برای پدر یا مادر وی مزایای اقامتی خاصی به همراه ندارد. اما والدین او برای دریافت ویزای توریستی آلمان و اقامت موقت در این کشور شانس بالاتری خواهند داشت. علاوه بر این یکی از والدین می تواند با دریافت ویزای گاردین همراه با فرزندش در آلمان اقامت داشته باشد. اما به دلیل سختگیری زیادی که در این خصوص برای اتباع ایرانی وجود دارد شانس دریافت این نوع از اقامت و ویزای آلمان بالا نخواهد بود.

ویزای همراه دانشجویی آلمان (افراد بالای 18 سال)

دانشجویی که در آلمان مشغول به تحصیل است در صورتی که اثبات کند می تواند هزینه های زندگی خود و اعضای خانوده اش را تامین نماید و محل اقامت مناسبی برای آن ها فراهم کند می تواند برای آن ها درخواست ویزای همراه دانشجویی آلمان دهد و اقامت دریافت نماید. در این مورد پیشنهاد می شود که متقاضی اصلی به آلمان رفته و پس از دریافت کارت اقامت برای سایر اعضای خانواده درخواست ویزای همراه دانشجویی آلمان نماید. لذا ممکن است همراهان با فاصله چند ماهه به وی ملحق شوند. همچنین باید این نکته را مد نظر قرار دهید که شرایط دریافت ویزای همراه به نوع و مقطع تحصیلی فرد هم بستگی دارد. در برخی از دوره های تحصیلی به ایرانیان اجازه داده نمی شود که برای خانواده ویزای همراه دریافت نمایند. ترجیح این است که فرد در یک دوره آکادمیک و دانشگاهی مشغول به تحصیل باشد. برای مثال بسیاری از دوره های زبان اجازه بردن همراه ندارند.

شرایط بردن همسر با ویزای تحصیلی

دانشجویانی که متاهل هستند همواره یکی از دغدغه های ذهنیشان امکان الحاق همسر در کشور مقصد می باشد. درمورد کشور آلمان باید بیان نمود که این امکان برای دانشجویانی که مدت تحصیلشان بیش از 1 سال است، محیا می باشد و دانشجو می تواند همسر خود را با ویزای تحصیلی به کشور آلمان ببرد و ویزای پیوست به همسر آلمان را اخذ نماید. البته امکان اقدام همزمان و ویزا شدن هر دو در یک زمان کمی سخت می باشد. دانشجو برای الحاق همسر باید مواردی همچون تمکن مالی مورد نیاز و مکان مناسب برای زندگی را ارائه نماید. همسر دانشجو برای الحاق به همسر باید دارای حداقل های زبان آلمانی باشد و بالای 18 سال سن داشته باشد.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان

شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان چیست؟

در نظر داشته باشید که تقریبا هیچ راهکاری برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان وجود ندارد.

این بدان معناست که شما نمی توانید برای تحصیل در آلمان، بدون مدرک زبان اقدام کنید.

همانطور که گفته شد این امکان در گذشته وجود داشت و متقاضیان می توانستند برای اخذ ویزای تحصیل در آلمان حتی بدون مدرک زبان نیز اقدام کنند.
اما هم اکنون شرایط مدرک زبان برای هر مقطع بدین صورت است:

الف) پذیرش مستقیم: حداقل TestDaF 3/4 یا IELTS6.

ب) پذیرش مشروط: حداقل B1 آلمانی( B2 باشد شانس ویزا به مراتب بالاتر است)

تمکن مالی ویزای تحصیلی

اثبات تمکن مالی کافی برای اخذ ویزا یا اجازه اقامت آلمان الزامی است. هدف از تمکن مالی این است که به دولت آلمان ثابت کنید که شما از بودجه کافی برای زندگی در آلمان برخوردار هستید. توجه داشته باشید که درصورت عدم اثبات تمکن مالی کافی، درخواست ویزای شما رد می‌شود تمکن مالی برای ویزای تحصیلی آلمان حداقل 11.208 یورو در سال یا 934 یورو در ماه است.

روش‌های اثبات تمکن مالی آلمان

توجه داشته باشید که حساب مسدود شده راه‌حلی است که هم برای درخواست ویزا و هم برای مجوز اقامت توسط همه مقامات آلمانی توصیه می‌شود. بقیه روش‌ها، جایگزین حساب مسدود شده هستند که سفارت یا کنسولگری آلمان که در آن درخواست ویزا داده‌اید، تصمیم می‌گیرد که تمکن مالی ارائه شده قابل قبول است یا خیر

حساب مسدود شده برای اثبات تمکن مالی آلمان

حساب مسدود شده آلمان، نوعی حساب بانکی است که برای اثبات تمکن مالی آلمان افتتاح می‌شود. پس از ورود به بسیاری از شهرهای آلمان، نمی‌توانید به یکباره به تمام پول دسترسی پیدا کنید. این پول “مسدود” می‌شود و شما فقط می‌توانید حداکثر 934 یورو در هر ماه از اقامت خود در آلمان برداشت کنید. این روند برای اثبات این است که شما هر ماه بودجه مالی لازم برای تأمین هزینه‌های زندگی ماهانه خود در آلمان را داشته باشید. دو گزینه اصلی وجود دارد که می‌توانید برای افتتاح حساب بانکی مسدود شده انتخاب کنید:

افتتاح حساب مسدود شده دویچه بانک

اگر می‌خواهید حساب مسدود شده دویچه بانک باز کنید، باید این کار را از طریق سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود انجام دهید که معمولا حدود ۲ تا ۳ هفته طول می‌کشد.

افتتاح حساب بانکی مسدود شده از طریق فینتیبا

اگر حساب بانکی مسدود شده خود را از طریق فینتیبا باز کنید، نیازی به قانونی کردن اسناد خود ندارید و نیازی نیست هفته‌ها منتظر بمانید.
توجه داشته باشید که در صورت رد شدن ویزای آلمان ، شما باید نامه رد ویزا را به فینتیبا یا دویچه بانک ارسال کنید ، آنها حساب مسدود شده شمارا میبندند و پول را به حساب اصلی شما برمیگردانند.

حمایت والدین برای اثبات تمکن مالی آلمان

اگر می‌خواهید برای ویزای تحصیلی آلمان درخواست دهید و از والدین خود پول کافی برای تحصیل در آلمان دریافت می‌کنید، می‌توانید با ارائه اسناد درآمد آن‌ها به دولت آلمان نشان دهید که از تمکن مالی کافی برخوردار هستید. در چنین شرایطی، سفارتخانه‌ها و دفاتر خارجی معمولاً به قرارداد کار فعلی یکی از والدین یا هر دو/یا صورت حساب جاری آن‌ها نیاز دارند.

اعلام تعهد برای اثبات تمکن مالی آلمان

جایگزین دیگری برای حساب مسدود شده، ضمانت‌نامه از یکی از اقوام یا دوستانی است که مقیم دائم آلمان هستند. این سند “Verpflichtungserklärung” نامیده می‌شود و از شخص یادشده می‌خواهد که مسئولیت مالی کامل را برای حمایت از شما در طول اقامت شما در آلمان برعهده بگیرد. شخص متعهد باید مدارک زیر را ارائه دهد:

بورسیه تحصیلی برای اثبات تمکن مالی آلمان

درصورت درخواست برای ویزای تحصیلی آلمان، اعطای بورسیه تحصیلی از یک موسسه معتبر می‌تواند به‌عنوان اثبات تمکن شما ارائه شود. گاهی اوقات مبالغ بورسیه فقط بخشی از مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی کافی را پوشش می‌دهند. در این موارد، بهتر است چنین تأییدی را با یک حساب مسدود شده که مابقی مبلغ را پوشش می‌دهد، ترکیب کنید.

تعدادی از بورسیه های تحصیلی آلمان عبارتند از:

بورسیه‌های دولتی:

  1. بورسیه :DAADبرای اکثر رشته‌ها به جز برخی رشته‌های خاص – ارائه از مقطع کارشناسی تا پست دکترا و مبالغ ارائه شده بسته به مقطع متغیر است.
  2. بورسیه ملی آلمان :(Deutschlandstipendium)ارائه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد – مبالغ ارائه شده در این بورسیه تا ۳۰۰ یورو در ماه
  3. بورسیه اراسموس :(Erasmus Mundus)ارائه توسط اتحادیه اروپا برای دانشجویان بین المللی – مخصوص کشورهای مختلف اتحادیه اروپا و بعضی از کشورهای طرف قرارداد

بورسیه موسسات خصوصی:

  1. ورسیه :Heinrich Böllارائه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا – نیاز به داشتن مدرک زبان آلمانی
  2. بورسیه ( :KAS (Konrad Adenauer Stifungارائه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا – مبالغ متغیر بسته به مقطع – نیاز به داشتن مدرک زبان آلمانی – شامل کمک هزینه‌های جانبی برای اعضا خانواده
  3. بورسیه :Friedrich Ebert Stiftungمخصوص تحصیل به زبان آلمانی – ارائه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
  4. بورسیه :Frederick Newman Foundationارائه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا – قابل ارائه فقط برای دانشجویان تمام وقت
  5. سایر بورسیه‌های خصوصی مثل بورسیه Hans Böckler، HSS، بورسیه ملی آکادمیک آلمان و… نیز در آلمان ارائه می‌شوند.

ضمانت‌نامه بانکی برای اثبات تمکن مالی آلمان

انواع خاصی از وام‌های بانکی وجود دارد که توسط مقامات به‌عنوان اثبات تمکن مالی کافی پذیرفته می‌شود. برای به‌رسمیت شناخته شدن آن، بانک باید تأییدی صادر کند که در هنگام زندگی در آلمان از حمایت مالی کامل برخوردار خواهید شد. اگر این منبع را به‌عنوان اثبات منابع مالی خود انتخاب می‌کنید، باید مطمئن شوید که بانک با ارائه سند ضمانت‌نامه بانکی به شما اطمینان می‌دهد که تمام هزینه‌های زندگی شما را در آلمان بر عهده می‌گیرد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *