اطلاعات مهم درباره مهاجرت به استرالیا
واژه ی مهاجرت به استرالیا و اروپا و سایر نقاط جهان این روزها بسیار به گوش می خورد و همه ما در میان افکار روزمره اغلب به این مطلب هم می اندیشیم. آیا مهاجرت مسئله جدیدی است؟ نه. واقعیت این است که عمر مهاجرت در جهان به بیش از چند هزار سال می رسد. اقوام و افراد بسیاری در جستجوی زندگی بهتر، اشاعه فرهنگ و مذهب و یا تجارت و کشاورزی و دامداری و حتی ماجراجویی با تحمل رنج بسیار به مهاجرت می پرداختند.
[aparat id=’Sodp9′]
امروزه مهاجرت با تاریخ و قدمتی که دارد همچنان به واقعیتی جدا نشدنی از زندگی معاصر مردم جهان تبدیل شده و با روش های جدید و متعدد و به دلایل زیادی هر لحظه اتفاق می افتد. کشورها بدون وقفه پذیرای مهاجرانی از سایر کشورها هستند. هنوز مسیر مهاجرت برای مردم دنیا کاملا هموار نشده ولی می توان با دانستن چند چیز از دشواری آن کاست. مهاجرت ترازوی خوبی است تا توانایی های مورد نیاز در دنیای امروز را بسنجید و برای کسب موارد مثبت تلاش کنید. استعدادها و توانایی های خود را دوباره بسنجید و در اعتلای آنها کوشا باشید و یکی از راه های مهاجرت را به کار بگیرید.
همه چیز را درباره مهاجرت به استرالیا بدانید
اقدام به مهاجرت در چند دهه اخیر چنان رشدی داشته است و به طبع آن، گرفتن مهاجرت تبدیل به مسابقه ای در ابعاد جهانی سخت و پیچیده شده است. اگر در فکر مهاجرت هستید قطعا نیاز به دانستن شرایط و ویژگی هایی هستید که باید واجد آن ها باشید و هر چه در این قدم موفق تر باشید با سرعت بیشتر و با برنامه ریزی می توانید به سمت گرفتن مهاجرت در کشور مورد علاقه تان دست یابید، در غیر این صورت ممکن است در روند کارتان با مشکلاتی روبرو شوید که فقط با دانستن چند مطلب ابتدایی می توانید از روبرویی با آن ها پرهیز کنید.
با توجه به تفاوت اقلیمی و فرهنگی یا جمعیتی کشورها راه های مهاجرت نیز متنوع هستند و قوانین مهاجرت در کشورها بسیار متنوع و متفاوت هستند. قوانین مهاجرت قابل تغییر هستند و همیشه برای تغییر آن ها آماده باشید و تعجب نکنید و سعی کنید در طول پروسه مهاجرت از گیجی و سردرگمی با دانستن به روز قوانین اجتناب کنید. به روز بودن و باخبری از قوانین مهاجرت کشورها به سرعت و کیفیت رسیدن به هدفتان کمک کی کند. برای شما و خانواده تان آرامش در طی مسیر مهاجرت آرزو کرده و امیدواریم با خواندن این مطلب به شما کمک کرده باشیم.
دلایل مهاجرت برای شما چیست؟
مهاجرت همیشه خود خواسته نبوده است و در بیشتر موارد اجبارهای مختلف و متعدد تاریخ گسترده و پر نشیب و فراز مهاجرت در دنیا را شکل داده است.
در قرون گذشته قحطی، جنگ های فراوارن، بیماری، ناامنی و حتی اتفاقات سیاسی و مذهبی دلایل اصلی مهاجرت مردم بوده اند. حتی در قرن حاضر و در مهاجرت های امروزی بشر نیز رد پای همان دلایل دیده می شوند. امروزه عمده مسبب های مهاجرت عبارتند از: جنگ، ناامنی، محدودیت سیاسی و اجتماعی حقوق مردم، ادامه تحصیل، جستجوی موقعیت کاری بهتر، پیشرفت و رفاه مناسب.
مثال روشن این مسئله کشوریست که سطح بیکاری بالایی دارد، امکانات رفاهی متناسب و مناسب نیست و حاکمیت دچار مناقشه و تنش است و به طبع رفتار عمومی مردم جامعه متلاطم و آشفته و عصبی است. به طور حتم در چنین کشوری مردم هر چند در موقعیت اقتصادی خوب باشند به فکر مهاجرت می افتند. قطعا قبل از مهاجرت باید تصویر کاملی از آینده واقعی که پیش رویتان است را مشاهده کنید تا در مراحل بعدی دچار شک نشوید.
جدایی از خانواده وطن و خانواده دوستان و آشنایان کوچه و خیابان و محله مان حتی رنگ و بوی اتمسفر کشور برای ما ایرانیان که دلبستگی زیادی به خاکمان داریم کار چندان راحتی نیست پس برای اقدام به مهاجرت به خوبی بیندیشید و با آگاهی به تمام گزینه ها و اتفاقات پیش رو، تصمیم قطعی بگیرید. یک نصیحت خوب اینست که در پروسه مهاجرت فقط به خودتان می توانید تکیه کنید و با توجه به سیاست های کشورهای مختلف و سفارتخانه های آنها، هر اتفاقی برای درخواست شما امکان دارد روی دهد، پس برای همه رویدادها در مراحل مختلف آماده باشید تا در صورت هر اتفاقی و ناملایمات احتمالی، دلزده نشوید. روحیه تان را مثل یک ورزشکار در طی مسیر گرفتن اقامت، روی یک خط و ثابت حفظ کنید. تا نهایی شدن نتیجه اقامت آن را با کسی در میان نگذارید و از بحث ها و خبرهای نادرست و غیرواقعی دور بمانید و با پشتکار جلو بروید.
انواع مهاجرت به استرالیا کدامند؟
یکی از روشن ترین تقسیمات مهاجرت، مهاجرت قانونی و غیرقانونی هستند.
پناهندگی از نمونه های مهاجرت غیرقانونی است. پناهندگی انتخاب افرادی است که در کشور شان دچار آزار و اذیت شده اند و یا در مسائل سیاسی و مذهبی دچار مشکلات حدی هستند و یا در جنگ به سر می برند. با تمام سختی های موجود مسیر مهاجرت غیر قانونی مهاجرت یعنی پناهنده شدن هرگز پیشنهاد نمی شود.
برای افرادی که نمی خواهند هزینه ای بدهند یا به دنبال راه های راحت و کم زحمتی هستند، راه های غیرقانونی مناسب به نظر می رسند اما خطرات و معایب این نوع مهاجرت بیشتر از چیزی هستند که فکر می کنید. مهم ترین عیب پناهندگی آن است که امنیت جانی و مالی فرد تضمین شده نیست و علاوه بر آن این نوع مهاجرت در کشور خودتان غیرقانونی به حساب می آید و مخصوصا در کشورهایی با وضع سیاسی نامناسب آینده ای که برای شخص و افراد خانواده می تواند فرض شود آینده خوب و روشنی نیست. در این نوع مهاجرت رسیدن به مقصد تنها هدفی است که مهاجر دنبال می کند و پس از آن مسیر دیگری برای بهبود اوضاع برای افراد پیش بینی نشده است و امکاناتی که برای این نوع از مهاجرین در نظر گرفته می شود بسیار محدود و کمترین حقوق افراد است. اصولا کشورهای پیشرفته نیز با توجه به مناسبات پیچیده ای که در جهان امروز به وجود آمده است به دنبال گرفتن مهاجر از این روش نیستند و در بسیاری از موارد حقوق فردی افراد از قبل فدای منافع اقتصادی و سیاسی حکومت ها شده اند. در کل توصیه می شود گزینه ی پناهندگی را جزو گزینه های مهاجرت در نظر نگیرید و راه های قانونی را با تمام سختی هایش دنبال کنید.
به چه دلیلی به استرالیا مهاجرت می کنند؟
استرالیا یکی از کشور های توسعه یافته در نیمکره جنوبی زمین است که مهم ترین قسمت قاره اقیانوسیه محسوب می شود. استرالیا با داشتن بیش از 7.5 کیلومتر مربع مساحت از وسیع ترین کشورهای دنیاست و حدود 20 میلیون نفر جمعیت دارد. خط و زبان رایج در استرالیا انگلیسی با گویش استرالیایی است. همچنین استرالیا به طرز شگفت آوری دارای جاذبه های گردشگری و طبیعی منحصر به فرد است. سالانه بیش از 8 میلیون نفر گردشگر از استرالیا دیدن می کنند که ازین جهت نیز استرالیا دارای مزایای شغلی، اقتصادی و فرهنگی منحصر به فردی است. به دلیل بازار کار خوب،شرایط اقتصادی مناسب و رفاه سطح بالا، مهاجرت به استرالیا دچار رشد چشمگیری شده است. مهاجرت به استرالیا باز هم مزایای دیگری دارد. از بدو مهاجرت به استرالیا متنند یک استرالیایی قدیمی از تمام حقوق و مزایای شهروندی به طور کامل برخوردار خواهید شد. امکان سرمایه گذاری برای شما فراهم است و مشمول خدمات درمانی به صورت رایگان خواهید بود. به محض اقامت در استرالیا به طور نامحدود امکان تحصیل و اشتغال دارید و از تخفیف های ویژه برای شهریه های دانشگاهی برخوردار می شوید و کمک هزینه تحصیلی دریافت می کنید. با داشتن اقامت دائم استرالیا از حقوق بیکاری و بازنشستگی بهره مند می شوید و سایر اعضای خانواده تان از همه این حقوق بهره مند خواهند شد.
روش مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج چگونه است؟
مهاجرت از طریق ازدواج از جمله راه های مختلف مهاجرت به استرالیا است و به آن دسته از افراد تعلق می گیرد که با یکی از شهروندان استرالیا یا کسانی که اقامت دائمی استرالیا را دارند ازدواج کرده یا قرار است ازدواج کنند.نکته ی دیگر این که ازدواج با نیوزلندی های واجد شرایط زندگی در استرالیا هم شامل همین قانون و واجد گرفتن ویزای ازدواج می باشند.
کسانی که می توانند برای مهاجرت به استرالیا از این نوع ویزا استفاده کنند عبارت اند از :
- مهاجرت به استرالیا از طریق همسران(که قبلا ازدواج کرده اند)
- مهاجرت به استرالیا از طریق افرادی که با هم زندگی می کنند اما ازدواج نکرده اند(زوج های دیفاتکو)
- مهاجرت به استرالیا برای نامزدها (کسانی که در آستانه ازدواج هستند)
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدوتج های قریب الوقوع چگونه است؟
مورد آخری که به آن اشاره کردیم مربوط است به نامزدها و کسانی که تصمیم به شروع زندگی مشترک گرفته اند. این ویزا برای مهاجرت به استرالیا تنها 9 ماه اعتبار دارد و مخصوص کسانی است که با یکی از شهروندان استرالیا یا مقیمان استرالیا یا نیوزلندی های واجد شرایط در کشور استرالیا نامزد کرده اند و قرار است که به زودی ازدواج کنند که دولت استرالیا به آنها چند ماه ویزا مخصوص برای سهولت در زندگی اعطا می کند. افراد برای استفاده از این ویزا می توانند ظرف مدت 9 ماه از تاریخ صدور ویزا وارد استرالیا شوند و با نامزدشان ازدواج کنند و در این مدت نامزد باید تامین مالی او را به عهده بگیرد. بعد از ازدواج متقاضی باید برای گرفتن ویزای دائمی همسر تقاضایی ارائه دهد تا طبق روال و با تکمیل مدارک مربوط از ویزای اقامت دائمی استرالیا برخوردار شود.
مهاجرت از طریق تحصیل را بهتر بشناسیم
اگر به دنبال روشی سریع برای گرفتن مهاجرت به استرالیا هستید بهترین راه ممکن مهاجرت از طریق تحصیل است. کشور استرالیا سومین کشور در جذب دانشجو است و بعد از انگلستان و آمریکا قرار دارد. از 100 دانشگاه برتر دنیا، هشت تای آن ها در استرالیا قرار دارند. می شود گفت که کیفیت آموزش عالی در استرالیا عالی است و برای مهاجرت به استرالیا به قصد تحصیل محدودیت سنی نیز وجود ندارد و استرالیا در تمام مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو از تمام جهان می پذیرد. همچنین برای دانشجویان خارجی امکان 10 تا 20 ساعت کار پاره وقت در هفته و حتی کتر تمام وقت در ایام تعطیل وجود دارد و پس از اتمام تحصیل امکان اقدام برای اشتغال دائم به راحتی میسر است. برای فرستادن مدارک تحصیلی و به خصوص مدارک زبان با نزدیک ترین دفتر صدور ویزای استرالیا یا وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا تماس بگیرید تا از آخرین شرایط و مدارک درخواستی و شیوه ارائه آن ها و سایر ملزومات اطلاع پیدا کنید. برای تحصیل در استرالیا مثل بسیاری از کشورهای پیشرفته نمره ی زبان 6 حداقل نمره آیلتس است که احراز آن می تواند باعث تحصیل بهتر و تسهیل زندگی در استرالیا و هر کشور دنیا می شود. نکته ی دیگری که برای دریافت ویزای دانشجویی باید ثابت شود اینست که برای پرداخت بلیط هواپیما و شهریه و سایر هزینه های زندگی استطاعت مالی دارید.
راهنمای تحصیل در مقطع ارشد در استرالیا
در استرالیا تحصیل در مقطع ارشد 2 سال طول می کشد.برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد لازم است که مدارک 4 سال کارشناسی خود را بفرستید.توجه کنید که نمره ی زبان دانشجویان برای ورود به مقطع ارشد باید 6.5 تا 7 باشد.یک مزیت تحصیل در رشته های کارشناسی ارشد این است که دانشگاه های استرالیا در تمام رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجو می پذیرد.
راهنمای تحصیل در مقطع دکترا در استرالیا
تحصیل و اخذ دکترا در استرالیا حداقل 3 سال به طول می انجامد. طبق روال بیشتر دانشگاه های دنیا دانشجویان ارشد برای گرفتن پذیرش دکترا نیاز به ارائه رزومه علمی، مقالات بین المللی تالیف شده متقاضی، معدل بالا و تایید اساتید راهنما دارند. نمره زبان 7 و بالاتر برای ورود به مقطع دکترا مورد نیاز است.
مهاجرت به استرالیا از طریق خرید ملک
شنیده می شود که بسیاری از کشورها با خرید ملک به خریداران ویزای اقامت اعطا می کنند یا مسیر اقامت آن ها را تسهیل می کنند. در مورد مهاجرت به استرالیا نیز این موضوع عنوان می شود که در مورد آن چند نکته را برایتان توضیح می دهیم.
در استرالیا قضیه مهاجرت فقط از طریق خرید ملک امکان پذیر نیست اما خرید ملک امتیاز بزرگی است که می تواند تحت شرایطی به کسب اقامت دائم شما برای مهاجرت به استرالیا کمک کند.
اگر شما علاقمند به گرفتن ویزا از طریق سرمایه گذاری دائم در استرالیا هستید می توانید با کمک مشاوران و آژانس های املاک و از طریق خرید ملک که کم ریسک ترین و امن ترین نوع سرمایه گذاری است برای مهاجرت به این کشور اقدام کنید. کم ترین سرمایه ی مورد نیاز برای اخذ ویزا از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری که باید به استرالیا انتقال پیدا کند 600 هزار دلار اسرالیا است.
مورد مهم دیگری که بهتر است از آن مطلع باشید این است در استرالیا خرید ملک وقتی که از طریق همسرتان درخواست اقامت دارید مرتبط و مهم است.
اگر با همسرتان یا نامزدی که اقامت استرالیا را دارد یک ملک مشترک در استرالیا را بخرید شانس شما را برای گرفتن اقامت بیشتر می شود. با توجه به مواردی از این دست متوجه می شویم که خرید ملک اگر چه به تنهایی نمی تواند به گرفتن اقامت دائم در استرالیا منتهی شود ولی در صورت اطلاع از قوانین در موارد زیادی نقش تسریع کننده در روند مهاجرت به استرالیا برای متقاضیان دارد.
مهاجرت از طریق کار آفرینی
همانطور که اشاره شد دانستن قوانین مهاجرت به استرالیا می تواند به انتخاب روش شما برای مهاجرت به این کشور کمک کند.
در استرالیا بهبود اقتصاد به دلایل متعددی پیشرفت صعودی دارد.صادرات از منابع اصلی اخذ درآمد استرالیا محسوب می شود.
درصد امید به زندگی و خدمات رفاهی در استرالیا بسیار بالا و با ثبات است. با داشتن 15 هزار شرکت بین المللی توجه سرمایه گذاران تمام دنیا به سمت استرالیا جلب شده است.
دولت استرالیا به شرکت های بین المللی و کار آفرینان بسیار بها داده است و نتیجه ی آن رشدی است که امروزه در استرالیا می بینم. امید به زندگی، شادابی جامعه استرالیا و درآمد بالای صادرات از طریق شرکت های بین المللی نشان می دهد برای آنان که می توانند حتی با سرمایه ی کم، مشاغل ایجاد کنند و از تخصص خود برای خدمت رسانی به استرالیا استفاده کنند راه زندگی و پیشرفت سریع خود را نیز هموار می کنند.
ویزای کار آفرینی یکی از انواع ویزا سرمایه گذاری استرالیا است که 4 سال اعتبار دارد و متقاضی با رعایت شرایط و قوانین مربوطه و رساندن کار به مرحله ی قابل قبول و سود ده اقامتش را به اقامت دائم تبدیل کند.
می بینیم که به این دلایل مهاجرت برای سرمایه گذاری انتخاب هوشمندانه ای به شمار می آید.
شرایط اخذ ویزای کار آفرینی برای مهاجرت به استرالیا
شرط سنی 55 سال و در بعضی ایالات حتی بالاتر از 55 سال را هم می پذیرند.
داشتن اسپانسر شیپ از یکی از ایالات استرالیا شرط دیگر گرفتن ویزای کار آفرینی برای استرالیا است.در این تقاضا باید از طریق یکی از استان های استرالیا اقدام کرده و درخواست ویزا کنید. مهارت زبان انگلیسی، گردش مالی حداقل 500 هزار دلار در 2 سال از 4 سال، سابقه ی کاری و میزان سرمایه ای که به استرالیا منتقل می کنید، عوامل تاثیر گذار در مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار آفرینی هستند.
مهاجرت از طریق تخصص یا کار
پرطرفدارترین ویزا، مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار است. در این نوع مهاجرت هم شغل و منبع درآمد برای فرد ایجاد می شود و هم با اقامت در مدت معین و پرداخت مالیات می تواند برای اخذ اقامت دائم اقدام کند. این نوع ویزا به مهارت و دانش تخصصی احتیاج دارد.افرادی که در کار و مهارتی دانش تخصصی دارند می توانند برای گرفتن این ویزا اقدام کنند و هر کدام از ایالات استرالیا مطابق نیاز ها و استاندارد های خود به دنبال افراد با تخصص، ماهر و دانشمند هستند. عوامل موثر در کسب امتیاز: سن، سطح مهارت زبان و میزان تحصیلات است. با کسب امتیاز بیشتر در هر کدام از گزینه ها شما نسبت به سایر درخواست کنندگان مهاجرت در موقعیت بهتری قرار خواهید گرفت. البته نکته ی مهمی که به این ویزا مربوط است آنست که یک نفر که تابعیت استرالیا را دارد باید از شما حمایت مالی به عمل آورد.
مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (اسکیل ورکر)
یکی دیگر از بهترین ویزاها به استرالیا، مهاجرت از طریق تخصص یا اسکیل ورکر در استرالیا است. کسانی که این ویزا را می گیرند می توانند به راحتی به سایر نقاط دنیا سفر کنند. همانطور که به درستی اشاره می شود استرالیا اقتصاد پیشرفته ای دارد اما چون این اقتصاد مبنی بر بازرگانی و نیز کشاورزی است، بعضی مشاغل نیازمند جذب نیروی متخصص هستند و اداره ی مهاجرت استرالیا برنامه ای منظم را بر مبنای نیروی مورد نیاز متخصص در زمینه های مختلف به درخواست کنندگان مهاجرت به استرالیا ارائه می کند تا متخصصین بدانند در چه فیلد هایی به دنبال گرفتن ویزا باشند.
این ویزا بر اساس امتیاز بندی که به صورت جدولی برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا طراحی شده به متقاضیان مهاجرت به استرالیا ارائه می شود.مزیت گرفتن اقامت دائم از مهم ترین نکات در زمینه ی ویزای اسکیل ورکر است.ویزای اسکیل ورکر استرالیا کلاس های مختلفی دارد و بعضی از کلاس های ویزای اسکیل ورکر به صورت پیش فرض اقامت دائم را در بر ندارد اما جای نگرانی وجود ندارد چرا که بعد از چند سال همه ی متقاضیان می توانند از امتیاز اقامت دائم برخوردار شوند که همه ی این پیشرفت ها به تلاش و کار آفرینی مهاجران در استرالیا بستگی دارد.
مهاجرت به استرالیا از طریق انواع ویزای اسکیل ورکر :
ویزای اسکیل ورکر کلاس 189
برای مهاجرت به استرالیا، در این ویزا مجموع امتیاز شما باید 60 باشد. شرایطی که به امتیاز شما بستگی دارد ابتدا داشتن سن زیر 44 سال و دوم داشتن مدرک تحصیلی معتبر، سوم داشتن زمینه کاری و سابقه کار و گواهی دال بر سابقه ی آن کار مبنی بر جزییاتی مثل میزان حقوق، طول مدت استخدام و طرح وظایف شما است که بهتر است از یک محل کار معتبر صادر گردند. طول سابقه کاری بسته به رشته و حرفه ی مورد نظر متغیر است. مثلا برای رشته های دانشگاهی معمولا 3 سال و برای فنی حرفه ای حداقل 5 سال سابقه لازم است. مورد دیگر که به کسب امتیاز 60 کمک می کند نمره آیلتس 6 و 7 است.
ویزای اسکیل ورکر کلاس 190
این ویزا مخصوص کسانی است که به دنبال مهاجرت به استرالیا هستند ولی چون امتیازشان به 60 نمی رسد، به حمایت ایالت برای اخذ ویزا احتیاج دارند. عمده دلیل عدم کسب 60 امتیاز در بعضی موارد داشتن سن بالای 44 سال یا دارا نبودن سابقه کار و یا پایین بودن مهارت زبان انگلیسی آنان است. کسانی که امتیازشان به 55 برسد می توانند 5 امتیاز دیگر را از ایالتی که حامی آنان است و از آن استان تقاضای ویزا کرده اند، دریافت دارند و یک اقامت دائم 5 ساله بگیرند که بعدا می تواند به اقامت دائم العمر تبدیل شود. اما شرط برخورداری از پنج امتیاز اهدایی ایالت اسپانسر این است که از ابتدای ورود به کشور استرالیا به مدت دو سال در همان ایالت اقامت داشته باشید و کار کنید. بعد از اتمام دو سال محدودیتی می توانید به هر قسمت از استرالیا که بخواهید نقل مکان کنید. از جمله شرایط ضروری برای اخذ این ویزا سن زیر 50 سال، نمره 6 در آزمون آیلتس و نتیجه مثبت ارزشیابی شغلی است. البته بدیهی است که شغل و تحصیلات شما باید جزو لیست نیازهای ایالت مورد نظر باشد. افرادی که اسپانسر دارند به راحتی و سریعتر از بقیه می توانند شغل پیدا کنند که این امر از مزایای این ویزا است. ایالت اسپانسر خدمات متنوع دیگری از چمله پیدا کردن محل سکونت، کمک به تقویت زبان انگلیسی افراد و مدرسه و تحصیل مناسب برای فرزندان به مهاجر ارائه می دهد تا فرد و خانواده اش بتوانند هر چه سریعتر با کشور و شرایط جدید مهاجرت تطبیق پیدا کنند. با توجه به جمیع مزیت هایی که دیدیم این نوع ویزا به یکی از محبوب ترین انواع مهاجرت در دنیا و بویژه در استرالیا بدل شده است.
ویزای اسکیل ورکر کلاس 489
اگر برای ویزای 190 نتوانستید امتیاز مناسب کسب کنید و برای گرفتن ویزای تخصصی مستقل مشکل دارید نگران نباشید. پیشنهاد می کنیم با ویزای اسکیل ورکر 489 بیشتر آشنا شوید. این ویزا یک اقامت موقت 4 ساله را برای فرد در خاک استرالیا ممکن می سازد. البته این ویزای چهار ساله شرایط و ضوابط خاصی دارد که شما را با آن ها آشنا می کنیم. البته در این ویزای مهاجرت به استرالیا یک استان یا یکی از اقوام درجه یک باید از شما حمایت کند. مشابه با ویزای 190 از بدو ورود به خاک استرالیا باید دو سال در منطقه یا استان اسپتنسر اقامت داشته باشید و یک سال از آن دو سال را به صورت تمام وقت در آن ایالت کار کنید. حضور یکی از اقوام درجه یک شما قطعا بسیاری از مشکلات مهاجران را حل می کند و امتیاز 10 را به امتیاز شما اضافه می کند. اگر چه آن هایی که دارای اقوام درجه یک در استرالیا هستند از بسیاری جهات مسیرهای میانبری برای اقامت دارند ولی برای تاکید یاد آوری کردیم که چنین موقعیتی علاوه بر دیگر امتیازات خویشاوندی در غربت دارای 10 امتیاز نیز می باشد.
489 مزیتی دارد که می تواند بعد از مدتی به ویزای دیگری تبدیل شود. شما بعد از دو سال اقامت با ویزای 489 می توانید در ایالت اسپانسر از طریق ویزای 887 برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. نکته ی مثبت این ویزا این است که افراد طی استفاده از این ویزا ملزم به زندگی در مناطق کم جمعیت هستند که باعث هزینه های کمتری برای اجاره و سایر احتیاجات شما می گردد. در این نوع ویزا شرایط بسیار ساده تری وجود دارند و نمره ی بالای آیلتس مورد نیاز نیست که در مجموع باعث سرعت بخشیدن روند مهاجرت به استرالیا خواهد شد.