افراد زیادی دوست دارند به کشور کانادا مهاجرت کنند ولی به دلیل بسته بودن سفارت کانادا در ایران دریافت ویزای این کشور مشکل است یکی از بهترین روش ها برای اخذ ویزا ، پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا است در ادامه ی مقاله با انواع ویزا و روش پیکاپ ویزای کانادا آشنا خواهیم شد این روش مزیت های بیشتری نسبت به دریافت سایر ویزاها دارد.

اطلاعاتی درباره ی ویزاها

روادید یا ویزا برگه ای است که توسط کشور مقصد صادر شده و توسط آن به افراد  اجازه ی سفر یا مهاجرت به آن کشور داده می شود با اینکه داشتن ویزا برای سفر یا مهاجرت به برخی از کشورهای بیگانه ضروری است ولی داشتن آن سفر به کشورهای بیگانه را تضمین نمی کند.

انواع ویزای کانادا از نظر تعداد دفعات ورود به کشور مقصد

به طورکلی ویزا بر اساس دفعات ورود و خروج از کشور به چند دسته ی زیر تقسیم می شود:

  1. ویزای سینگل (single visa) : ویزای سینگل یا ویزای یک بار ورود به شما اجازه ی یک بار ورود و خروج به کشور مقصد را می دهد.
  2. ویزای مولتیپل (multiple visa): دارندگان این نوع از ویزا می توانند در مدت زمان اعتبار ویزا، هر چند بار که دوست دارند یه کشور مقصد سفر کنند.
  3. ویزای دابل (double visa): این نوع ویزا که در زبان فارسی ویزای دو بار ورود شناخته می شود به مسافران اجازه می دهد در بازه ی زمانی اعتبار ویزا دو بار به آن کشور سفر کنند.
  4. ویزای ترانزیت فرودگاهی (airport transit visa): ویزای ترانزیت فرودگاهی که به آن ویزای صفر بار ورود گفته می شود ، چرا که به دارندگان خود این اجازه را نمی دهد که حتی برای چند دقیقه از فرودگاه خارج شوند به طور کلی این نوع از ویزا برای مدت زمانی است که مسافران در فرودگاه برای تعویض هواپیمای خود سپری می کنند و برخی از کشورها برای اینکه اجازه ی ورود مسافران ایرانی به فرودگاه های کشورشان را بدهند ویزای ترانزیت فرودگاهی صادر می کنند.

canadian visa pick up

انواع کشورها براساس نحوه صدور ویزا

کشورها از نظر صدور ویزای کانادا به سه دسته تقسیم می شوند:

دسته ی اول :  در کشورهایی مثل ترکیه، گرجستان، مالزی، ارمنستان، اکوادور و … که ایرانیان برای تفریح به آنجا سفر می کنند نیازی به داشتن ویزا نیست البته بهتر است قبل از سفر به سفارتخانه یا سایت وزارت خارجه آن کشور مراجعه کنید و از این موضوع مطمئن شوید چون این شرایط ممکن است در طول سال تغییر کند.

دسته ی دوم کشورهایی هستند که با هر هدفی که می خواهید به آن جا سفر کنید داشتن ویزا الزامی است البته برای ایرانی ها داشتن ویزا برای سفر به بیشتر کشورها الزامی می باشد به طور کلی تمامی کشورهای اروپایی در این دسته قرار دارند.

برخی ورود به برخی از کشورها مانند تانزانیا و سریلانکا نیاز به ویزا در لحظه ورود(visa on arrival) می باشد به این صورت که با پرداخت مبلغی پول ویزای آن کشور برایتان صادر خواهد شد مزیت این نوع از ویزا جلوگیری از اتلاف وقت و نوبت گرفتن از سفارت آن کشور می باشد.

انواع ویزا براساس هدف مسافر

برای مسافران بر اساس هدفشان ویزا صادر می شود اگر قصد گردش و تفریح دارید ویزای توریستی برایتان مناسب است.

اگر دعوتنامه ای از کشور مقصد برایتان فرستاده شده می توانید اقدام به دریافت ویزای خانوادگی کنید.

اگر تصمیم به ادامه ی مراحل درمانی خود در یکی از بیمارستان های کشور مقصد را دارید نیاز به دریافت ویزای درمانی دارید.

اگر تصمیم به انجام مبادلات تجاری در کشورهای دیگر را دارید برایتان ویزای تجاری صادر خواهد شد.

اگر نیاز به عبور از یک کشور را دارید بدون اینکه از فرودگاه خارج شوید برای دریافت ویزای عبوری یا ترانزیت اقدام کنید این ویزا اعتبار بسیار کمی دارد.

ویزای کار و تعطیلات نوعی از ویزا است که به مسافران اجازه می دهند تا علاوه بر تفریح و انجام هدف گردشگری به صورت محدود به فعالیت های شغلی خود بپردازند.

برای آن دسته از افرادی که قصد تحصیل در کشور مقصد را دارند ویزای دانشجویی صادر می شود.

ویزای دیگری به نام ویزای ازدواج یا زناشویی وجود دارد که برای همسران اتباع خارجی یا شهروندان یک کشور صادر می شود.

انواع ویزا بر اساس تعداد کشور هایی که می توان به آنها سفر کرد

ویزا بر اساس تعداد کشورهایی که می شود به آن ها سفر کرد به دو دسته تقسیم می شود:

دسته ی اول ویزایی است که با داشتن آن فقط می توان به یک کشور مشخص سفر کرد.

دسته ی دوم ویزایی است که با آن می توان به کشورهای اتحادیه ی اروپا که شامل 26 کشور می شوند سفر کرد. پیمانی به نام شینگن به مسافران خود اجازه می دهد تا با داشتن ویزای یک کشور مثل فرانسه بتوانید به بقیه ی کشورهای عضور اتحادیه ی اروپا بدون داشتن ویزای مستقل سفر کنید.

انواع ویزا براساس هدف مسافر

انواع ویزا بر اساس شرایط صدور ویزا

برای دریافت ویزای بیشتر کشورها باید به سفارت خانه ی کشور مورد نظر بروید البته برای

اخذ ویزای برخی از کشورها باید با مراجعه به آژانس های مسافرتی کارگزار و ارائه ی درخواست صدور ویزا آژانس یا شرکت مسافرتی را در حکم واسطه میان مسافر و سفارت خانه کشور مقصد قرار دهید به عنوان مثال دریافت ویزای کشورهای سنگاپور و امارات تنها از این طریق ممکن خواهد بود. روش دیگری هم وجود دارد که برای سفر به تعداد محدودی از کشورها از جمله استرالیا و نیوزیلند باید به سایت وزارت خانه یا سفارت خانه ی کشور مقصد مراجعه کنید و به صورت آنلاین عملیات مشخص شده در سایت را انجام دهید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا

  1. بیمه مسافرتی
  2. عکس بدون روتوش
  3. دعوت نامه ی مسافرتی
  4. شناسنامه
  5. پاسپورت
  6. رزرو یا خرید بلیت رفت و برگشت به کشور مقصد
  7. تکمیل فرم ویزا
  8. مدارکی که نشان می دهد شما دانشجو، شاغل و یا بازنشسته هستید این مدارک به این دلیل است که کشور مقصد مطمئن شود دارنده ی ویزا قصد بازگشت به کشور خود را دارد.
  9. حساب بانکی ، سند ملکی یا اوراق بهادار (این مدارک نشان دهندهی تمکن مالی فرد متقاضی می باشد)

ترجمه ویزای کانادا

در برخی مواقع نیاز به ترجمه ی مدارک مشخص شده به زبان کشور مقصد می باشد.

تمدید ویزای کشور کانادا

به طور کلی زمانی که اعتبار ویزای شخص در حین اقامتش در کشور مقصد به اتمام می رسد و مسافر هنوز قصد دارد در آن کشور بماند باید برای تمدید ویزای خود اقدام کند در غیر این صورت حضور شخص در آن کشور غیرقانونی خواهد بود و به اصطلاح به آن اقامت غیر مجاز یا (over  stay) می گویند. عدم تمدید به موقع ویزا می تواند برای فرد دردسر ساز شده و علاوه بر جریمه ای که به ازای هر روز اقامت غیر مجازش در آن کشور باید بپردازد ممکن است برای دریافت ویزا در دفعات بعد دچار مشکلات جدی شود.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا

بعضی مواقع به دلیل نبودن سفارت خانه ی کشور مقصد در کشور خود فرد، شخص متقاضی مجبور است به کشورواسطه که سفارت کشور مورد نظر را دارد سفر کرده که این امر باعث صرف هزینه و وقت زیادی می شود.

در این بین بعضی از شرکت ها و یا آژانس ها به عنوان واسطه یا کارگزار میان فرد متقاضی و کشور مقصد عمل می کنند و با داشتن وکالتی از سوی متقاضی برای دریافت ویزا از کشور مقصد عمل می کنند به این کار پیکاپ کردن(pick up ) گفته می شود. اگر کشور مقصد برا صدور ویزا موافقت کند فرد متقاضی موظف است پاسپورت خود را به سفارت کشور مقصد بفرستد و سفارت خانه باید  ویزا را به پاسپورت ضمیمه کند.

به عنوان مثال به دلیل بسته بودن سفارت کانادا در ایران اگر فردی تصمیم به اخذ ویزای کانادا داشته باشد باید توسط شرکت ها وآژانس های معتبر در ایران این کار را انجام دهد با این روش ضمن صرفه جویی در هزینه و زمان می توانید برا پیکاپ ویزا و پاسپورت خود اقدام کنید.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا چگونه است؟

برای پیکاپ ویزای کانادا بعد از مراجعه به کارگزار و ارائه ی مدارک باید منتظر صدور ویزای پیکاپ شده ی کانادا و پاسپورت مهر خورده ی خود باشید در این شرایط هزینه ی پیکاپ ویزا و پاسپورت نسبت به مراجعه ی حضوری فرد به کشورهای واسطه بسیار کمتر خواهد شد.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا در کشورهای ترکیه، امارات و ارمنستان انجام می شود.

مراحل پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا 

برای دریافت ویزای کانادا باید ابتدا مدارک متقاضی، وجوه نقدی و فرم ها ی تکمیل شده توسط شرکت کارگزار بررسی شود از جمله مدارک دیگر داشتن گذرنامه با یک سال اعتبار و حساب بانکی معتبر می باشد.

بعد از بررسی مدارک فرد متقاضی، نامه ی انگشت نگاری برای شما صادر می شود و فرصت دارید در طی یک ماه به محل انگشت نگاری که به خواست خودتان سفارت کانادا در کشورهای ایروان، پاریس، دبی یا آنکارا می باشد مراحل اخذ پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا را سپری کنید که در نهایت وزارت کانادا جواب نهایی این انگشت نگاری را اعلام خواهد کرد تا در صورت رد شدن از علت آن باخبر شوید ولی در صورت مثبت بودن پاسخ باید در مدت زمان یک ماه پاسپورت خود را به شرکت کارگزار تحویل دهید.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا در واقع ارسال پاسپورت به سفارت کشور کانادا و تحویل آن به فرد متقاضی می باشد و معمولا دو هفته طول می کشد.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای مهاجرتی)

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا به صورت مهاجرتی شامل:

  1. پاسپورت امضا شده
  2. پرینت ایمیل سفارت
  3. امضای فرم وکالت نامه
  4. قد و رنگ چشم
  5. دو قطعه عکس 5*7(مهر، تاریخ، آدرس و شماره عکاسی لازم می باشد)
  6. تکمیل صفحه آخر ایمیل (ایمیل شخصی،آدرس،شماره تلفن)

مدارک لازم برای پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای مهاجرتی)

می باشد.این مدارک باید به صورت انگلیسی ترجمه شود و با کمک شرکت کارگزار به صورت آنلاین از طریق سفارت خانه کانادا ارسال شود.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای غیر مهاجرتی)

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا به صورت غیرمهاجرتی شامل

فرم وکالت نامه، پاسپورت با امضا و پرینت ایمیل سفارت می باشد.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای توریستی)

اگر نیاز به اخذ پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا از نوع توریستی دارید انجام این کار بسیار ساده است شما با داشتن گذرنامه (حداقل 6 ماه اعتبار) و دعوت نامه یا برگه ی رزرو هتل می توانید به شرکت های کارگزار مراجعه کنید.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای تحصیلی)

دانشگاه های کانادا جزء بهترین دانشگاه های جهان هستند برای همین ایرانیان زیادی متقاضی تحصیل و دریافت پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا از نوع تحصیلی هستند.

در این شرایط فرد متقاضی باید مدارک را به همراه پذیرش نامه از دانشگاه یا مدرسه ی مورد نظر خود در کانادا ارسال کند.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (فرصت مطالعاتی)

کشور کانادا شرایطی را برای تبادل علمی میان دانشگاه های کشورش با دیگر کشورها فراهم کرده است و متقاضیان باید پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا از نوع فرصت مطالعاتی را دریافت کنند و بعد از گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا اقدام به دریافت ویزا کنند.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای کاری)

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا از نوع ویزای شغلی جزء سخت ترین انواع ویزاهاست در این حالت داشتن مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه، تجربه کاری و پیدا کردن کارفرما در کانادا الزامی است. استفاده از روش پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا در جلوگیری از اتلاف هزینه و زمان موثر است.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای سرمایه گذاری)

یکی از آسان ترین روش ها برای دریافت ویزای کانادا پیکاپ ویزا و پاسپورت کشور کانادا از نوع ویزای سرمایه گذاری است.

در این روش سرمایه گذاری یا از طریق برنامه دولت فدرال و یا در استان کبک انجام می شود.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای سرمایه گذاری)

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای ازدواج)

زمانی که فرد می خواهد ویزای ازدواج کشور کانادا را دریافت کند باید توسط همسر خود به عنوان اسپانسر برای دریافت ویزای ازدواج اقدام کند.

همسر فرد متقاضی باید تبعه یا شهروند کشور کانادا بوده و حداقل 18 سال داشته باشد.

این فرد نباید دارای سوء پیشینه و یا ورشکست باشد و بتواند نیازهای مالی فرد متقاضی را تامین کند.

پیکاپ ویزا و پاسپورت کانادا (ویزای پزشکی)

اگر تصمیم دارید برای ادامه ی مراحل درمانی خود به کشور کانادا سفر کنید باید با ارائه ی مدارک پزشکی خود و نامه ای از پزشک و بیمارستانی که قرار است در آن جا تحت معالجه قرار بگیرید اقدام به اخذ ویزای پزشکی کنید.

آدرس سفارت کانادا

سفارت  کانادا در ایران تعطیل شده است و مدتهاست فعالیتی در زمینه ی صدور ویزا ندارد. سفارت کانادا در خیابان مطهری ، خیابان شهید سرفراز، پلاک 57 واقع شده است.

شماره تلفن سفارت: 0000-8152(21-98)

فکس: (98-21)8875-7054

سایت: www.iran.gc.ca

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *