وقت سفارت قبرس

اطلاعاتی مهم درباره وقت سفارت قبرس

کشور قبرس از سه قسمت تشکیل شده که یک قسمت آن واقع در ترکیه ، یک قسمت آن در کشور یونان و قسمت دیگر آن داخل خود کشور قبرس می باشد. برای سفر به قسمتی که در یونان واقع شده باید ویزای شینگن دریافت کنید. همچنان برای دریافت ویزای قبرس باید وقت سفارت قبرس را رزرو کنید. به هر قصد و هدفی که می خواهید وارد خاک قبرس شوید باید وقت سفارت قبرس را دریافت کنید.

embassy-appointments cyprus

آشنایی کوتاه با کشور قبرس

قبرس در قسمت شرقی آب های مدیترانه واقع شده و هر ساله شاهد سفر چند میلیون نفر توریست و مسافر به خود می باشد که از اقصی نقاط کشورهای مختلف به قبرس سفر می کنند. اکثر مردم این جزیره اصالتا یونانی بوده و تعداد کمی از این جمعیت ترک تبار می باشند. همسایگان قبرس کشورهای یونان ، سوریه ، مصر و ترکیه می باشد و از دو قسمت ترک تبار و یونانی تبار تشکیل شده که بخش ترک نشین ان در قسمت شمالی آن قرار دارد.

وقت سفارت قبرس

همانطور که می دانیم برای اخذ روادید هر کشوری باید ابتدا وقت سفارت آن کشور را  رزرو کنید. در رزو وقت سفارت که از سوی سفارت برای شما تعیین می شود باید مدارک خواسته شده و مرتبط با نوع ویزا  را تحویل دهید و اموری همچون انگشت نگاری و مصاحبه را انجام دهید. هر سفارت خانه قوانین و روال خود را برای اختصاص وقت مصاحبه برای متقاضیان خود دارد.

این سفارت خانه برای انواع ویزای توریستی و تجاری تعیین وقت سفارت می کند . لازم به ذکر است که از سال 1394 شرکت VFS مدارک مراجعه کنندگان را تحویل می گیرد.

embassy-appointments cyprus

شرکت بین المللی VFS

این شرکت کار خود را از سال 2001 شروع کرده و خدمات ویزا به مراجعه کنندگان ارائه می کند. پیشتر متقاضی برای ارائه مدارک باید به سفارت کشورها مراجعه می کردو مراحل مربوز به مصاحبه و انگشت نگاری را انجام می داد اما بعد از شروع به غعالیت این شرکت این کارها دیگر در سفارت انجام نمی گیرد. و شرکت VFS مدارک را از مراجعه کننده تحویل می گیرد.

میزان هزینه خدمات VFS

هزینه خدمات ارائه شده توسط شرکت VFS 18 یورو می باشد که به صورت نقدی قابل پرداخت است و استفاده از کارت امکان پذیر نیست. لازم به ذکر است که این مبلغ به هیچ وجه قابل استرداد نیست . شرکت VFS ابتدا بعنوان نماینده سفارت انگلبس در سال 1394 شروع به فعالیت کرد و طرف قرارداد کشورهای حوزه شینگن همانند قبری ، فرانسه ، هلند ، اتریش و … می باشد.

زمان رسیدگی به درخواست ویزا بعد از تعیین وقت سفارت قبرس

چنانچه مدارک خود را بطور کامل تهیه کرده باشید و در روز مصاحبه به افسر مربوطه در سفارت قبرس تحویل دهید و نقص مدارک نداشته باشید چهار روز کاری برای بررسی و رسیدگی به درخواست شما زمان نیاز می باشد. از ارسال درخواست خود اطمینان حاصل کنید تا وقت سفارت قبرس شما به مشکل برنخورد. توصیه می شود که 60 روز پیش از سفر خود مراحل تعیین وقت سفارت قبرس و ویزای آن را انجام دهید تا دچار محدودیت زمانی نشوید.

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریست

اگر قصد سفر تفریحی به قبرس و دیدن زیبایی های این کشور را دارید ، نسبت به اخذ ویزای توریستی قبرس اقدام کنید که برای این کار رزرو وقت سفارت قبرس الزامی می باشد.  برای کسانی که قصد سفر توریستی به قبرس را دارند وقت سفارت قبرس طی مدت 60 روز تعیین می شود. اتباع ایرانی که ویزای شینگن دارند نیازی به دریافت ویزای ملی قبرس را ندارند و تا مدت اعتبار ویزای شینگن خود می توانند در کشور قبرس اقامت کنند. لازم به ذکر است که کشور قبرس به دارندگان ویزای ملی قبرس اجازه ورود به کشورهای شینگن را نمی دهد و این امر بخاطر حفظ وضعیت ملی خودش می باشد. در این بین افرادی که جزو مقامات دیپلماتیک می باشند و گذرنامه آن را دارا هستند احتیاجی نیست که برای ورود به خاک کشور قبرس ویزا اخذ کنند.

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت قبرس جهت ویزای توریستی

برای تعیین وقت سفارت قبرس و اخذ روادید توریستی مدارک زیر ضروروی است  :

  • فرم درخواست روادید با صحت کامل تکمیل شود و امضا شده باشد و از طرف درخواست کننده و یا آژانس مسول انجام کار تحویل داده شود.
  • پاسپورت شخص درخواست کننده باید در کمترین حالت 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • دو عدد عکس رنگی در اندازه 4*6 که به تازگی گرفته شده باشد و با زمینه سفید و بدون فتوشاپ و یا دستکاری.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کشور قبرس.
  • واچر هتل به تعداد روزهای اقامت در کشور قبرس.
  • درخواست کننده هایی که تاریخ تولد آن ها پیش از تاریخ 1945 میلادی است، باید بیمه مسافرتی به تعداد روزهای سفر خود تهیه کنند.
  • داشتن گواهی اشتغال به کار که یا ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد و یا خود امگلیسی باشد به همراه اصل این گواهی به زبان فارسی (حقوق ماهیانه، سمت، فیش تامین اجتماعی و تاریخ شروع به کار در آن درج شده باشد).
  • پرینت از گردش حساب بانکی 6 ماه گدشته شخص که در 10 روز گذشته از بانک صادر شده باشد.
  • از پاسپورت شخص درخواست کننده روادید که دارای ویزاهای پیشین است کپی تهیه شود.
  • یک کپی از صفحه های 2 و 3 پاسپورت های قبلی و ویزاهای موجود در آن .
  • اصل شناسنامه با کپی از تمام صفحات آن . اگر شناسنامه تازه دارید باید کارت ملی کودکان خود را با کپی ارائه دهید.
  • اگر سند ملکی در اختیار دارید که متعلق به کشور قبرس باشد در بین مدارک قرار دهید.

مدارک لازم در زمان وقت سفارت قبرس تعیین شده در شرایط گوناگون

بسته به هدف سفر شما به کشور قبرس مدارکی برای اخذ ویزای در وقت سفارت قبرس از شما خواسته می شود که باید ارائه دهید.

  • اگر برای حضور در همایش و کنفرانس به قبرس سفر می کنید باید در روز وقت سفارت قبرس حضور شما در کنفرانس و همایش تایید شده باشد و حتی ممکن است لازم باشد برنامه همایش را به زبان انگلیسی ترجمه و به سفارت تحویل دهید.
  • چنانچه به قصد تجارت به قبرس سفر می کنید بجز مدارک کلی برای صدور ویزا که در وقت سفارت قبرس باید تحویل سفارت شود باید دعوت نامه ای با مضمون هدف سفر و مدت اقامت شما در بین مدارک وجود داشته باشد
  • اگر برای دیدن اقوام ، دوستان و یا اعضای خانواده خود به این کشور سفر می کنید نیازی به رزرو هتل و ارائه مدارک آن به سفارت خانه نمی و لی ارائه مدارک روبرو الزامی می باشد: 1) دعوت نامه 2) کپی از گذرنامه، کارت های شناسایی و شناسنامه فرد دعوت کننده. در برخی موارد مدارک روبرو نیز خواسته می شود: مدرکی که مسولیت شما از طرف شخص یا سازمان پذیرفته شده باشد و  یا ضمانت نامه بانکی از طرف شخص دعوت کننده.
  • چنانچه قصد شما از سفر به این کشور مصاحبه در سفارت های خارجی باشد باید در روز وقت سفارت قبرس، علاوه بر مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا گواهی وقت سفارت به صورت کتبی را ارائه دهند و مدارکی دال بر توجیهی بودن سفرشان به کشور سوم را نیز ارائه دهند. چنانچه شخصی برای ادامه تحصیل به این کشور سفر می کند باید کپی از لیسانس خود تهیه و در بین مدارک خود قرار دهد.

نکات قابل توجه در زمان وقت سفارت قبرس

در زمان وقت سفارت قبرس و ارائه مدارک به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • باید بدانید که مدارک تحویلی در روز وقت سفارت قبری به منزله مدارک نهایی نبوده و امکان دارد مدارک دیگری نیز از شما خواسته شود تا درخواست شما بررسی شود.
  • تمامی مدارک که زبان فارسی دارند باید به زبان انگلیسی ترجمه و به تائید دادگستری برسند و نیز تمامی مدارک صادره از سازمان های دولتی باید مورد تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران باشد و بصورت کتبی تائید شود.
  •   اصل تمامی مدارکی که کپی آن را در روز مصاحبه تحویل می دهید داشته باشید تا در صورتی که از شما خواسته شد ارائه دهید .
  • سفارت می تواند برای مصاحبه حضوری فرد را دعوت کند
  • چنانچه شخصی زیر 18 سال سن دارد قصد سفر به قبرس را داشته باشد باید اجازه نامه کتبی و محضری از قیم و یا والدین خود داشته باشد.
  • چنانچه در وقت سفارت قبرس پرونده و مدارک شما کامل و بدون نقص باشد، 4 روز کاری طول خواهد کشید که درخواست شما بررسی شود بنابراین جهت سفر به این کشور این 4 روز را برای تاریخ سفرتان در نظر بگیرید.
  • دقت داشته باشید که تحویل مدارک خواسته شده به سفارت در وقت سفارت قبرس تضمین صدور ویزای قبرس نمی باشد
  • مقامات پلیس مهاجرت مجاز هستند مانع از ورود افراد به این کشور شوند.

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

اگر برای اهداف تجاری و یا شرکت در سمینار به قبرس می روید باید وقت سفارت قبرس برای اخذ ویزای تجاری را تعیین کنید.  هر شخص ایرانی برای سفر و کار در این کشور باید این ویزا را دریافت کند. درخواست جهت وقت سفارت قبرس و صادر شدن ویزا تا 2 ماه قبل از تاریخ سفر شما به کشور قبرس قابل پذیرش است .

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت قبرس جهت ویزای تجاری

چنانچه برای انجام  کارهای تجاری و یا ارائه کنفرانس می خواهید به قبرس سفر کنید باید در زمان تعیین وقت سفارت قبرس مدارک زیر را همراه داشته باشید.:

  • دعوتنامه ای که از سئوی یکی از شرکت های قبرسی برای انجام فعالیت های تجاری صادر شده باشد.در این دعوت نامه حتما تایم حضور شما در کشور ذکر شده باشد و و هدف و مقصود از این سفر باید شرح داده شده باشد.
  • فرم تقاضای ویزا باید با اطلاعات صحیح کامل شود و به امضای شخض متقاضی برسد و تحویل سفارت شود.
  • پاسپورت شخص متقاضی باید به مقدار حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • دو عدد عکس رنگی 4*6 که جدیدا گرفته شده باشد و در پس زمینه ای سفید و بدون فوتوشاپ چاپ شده باشد.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما برای فرد متقاضی.
  • واچر هتل کانفرم شده که به مدت طول اقامت شما در قبرس باشد.
  • داشتن بیمه درمانی پزشکی برای افرادی که بعد از سال 1945 به دنیا آمده اند ضروری می باشد.
  • داشتن گواهی اشتغال به کار که یا ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد و یا خود امگلیسی باشد به همراه اصل این گواهی به زبان فارسی (حقوق ماهیانه، سمت، فیش تامین اجتماعی و تاریخ شروع به کار در آن درج شده باشد).
  • پرینت از گردش حساب بانکی 6 ماه گدشته شخص که در 10 روز گذشته از بانک صادر شده باشد.
  • از پاسپورت شخص درخواست کننده روادید که دارای ویزاهای پیشین است کپی تهیه شود.
  • یک کپی از صفحه های 2 و 3 پاسپورت های قبلی و ویزاهای موجود در آن .
  • اصل شناسنامه با کپی از تمام صفحات آن . اگر شناسنامه تازه دارید باید کارت ملی کودکان خود را با کپی ارائه دهید.
  • اگر سند ملکی در اختیار دارید که متعلق به کشور قبرس باشد در بین مدارک قرار دهید.

مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت قبرس جهت ویزای تجاری

مشخصات عکس ارائه شده در زمان وقت سفارت قبرس

دو قطعه عکس متقاضی که باید در زمان وقت سفارت قبرس به سفارت تحویل شود باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • عکس رنگی باشد و بدون حاشیه.
  • پس زمینه عکس مورد نظر سفید باشد طوری که چهره فرد واضح و قابل تشخیص باشد.
  • 70 تا 80 درصد عکس را باید سو شانه شامل شود و سر و شانه نمای نزدیکی داشته باشد..
  • وضوح تصویر خوب باشد.
  • عکس کیفیت بالایی داشته باشد و هیچ خط یا چروکی روی عکس نباشد و سالم باشد.
  • باید نگاه شما به دوربین باشد .
  • اندازه ابعاد آن 6*4 باشد و خش و یا علامت جوهری روی آن نباشد.
  • رنگ پوست شما باید طبیعی باشد.
  • نور تصویر کافی باشد.
  • عکس حداکثر برای 3 ماه پیش باشد نه بیشتر.
  • داشتن حجاب با روسری و سایر پوشش ها در این عکس مهم نیست فقط باید دقت کنید که که بخش های اصلی سر مثل بینی، چشم، چانه و ابرو دیده شوند و پیشانی به مقداری که چهره مشخص باشد مشخص باشد.
  • داشتن کلاه در عکس مجاز نیست.
  • موها نباید در عکس پشت گوش جمع شده باشد.
  • به اطراف نگاه نکنید و دقت کنید که دو لبه صورت باید در عکس کاملا پیدا باشد.
  • نور عکس باید به طور یکنواخت توزیع شده باشد و چشم قرمز در عکس نباشد و یا بازتاب این نور در چهره فرد مشخص نباشد
  • اگر عینک استفاده می کنید چشم باید واضح دیده شود و انعکاس نور از شیشه عینک روی چشم ها نیفتد. فریم های سبک در انتخاب عینک استفاده کنید تا کل چشم دیده شود.
  • در پشت فرد صندلی و یا هیج وسیله دیگری نباشد و فقط صورت و شانه شخص متقاضی آن هم با دهانی به حالت بسته مشخص باشد .
  • مهر و علامتی در عکس وجود نداشته باشد.
  • کپی عکس یا فایل اسکن شده قابل قبول نیست.

آیا باید شخصا برای درخواست وقت سفارت قبرس اقدام کرد؟

چنانچه بالاتر از سن قانونی هستید می توانید خود شخصا و یا از طریق آژانس ها و موسسات گردشگری اقدام به تعیین وقت سفارت قبرس و اخذ ویزای قبرس کنید. افراد زیر سن قانونی می توانند از طریق والدین و آژانس ها اقدام به این کار کنند. فقط باید شناسنامه خود را همراه داشته باشید زیرا ممکن است درخواست شود. شرکت VFS امور مربوط به تعیین وقت سفارت قبرس و ویزای آن را برای مراجعه کنندگان انجام می دهد. برای گرفتن گذرنامه نیز خود فرد و یا نماینده او قادر به اقدام است به شرطی که اجازه نامه و اصل رسید را داشته باشد.

اقدامات بعد از رد شدن درخواست ویزا

چنانچه درخواست شما رد شود و مدارکتان کامل باشد می توانید تقاضای تجدید نظر دهید. اط ریق تماس تلفنی و مستقیم با سفارت قبرس می توانید درخواست تجدید نظر دهید.

یا با پیدا کردن دلیل رد درخواست خود به رفع این نقص بپردازید. و بعد از رفع نقص مدارک می توانید از نو وقت سفارت قبرس بگیرید تا روال اخذ روادید را طی کنید.

embassy-appointments cyprus

داشتن ویزا و نحوه گردش در قبرس شمالی و اروپایی

چنانچه روادید قبرس اروپایی را اخذ کنید و از همین قسمت وارد خاک اروپا شوید برای رفتن به قبرس شمالی می توانید از راه زمینی استفاده کنید و به تفریح در این قسمت بپردازید اما برای خروج از قبرس باید به خاک قبرس اروپایی بازگردید. ایرانیان برای رفتن به قبرس شمالی نیازی به اخذ ویزا ندارند. اگز از قبرس شمالی وارد خاک قبرس شوید نمی توانید به قبرس جنوبی بروید و با مشکل مواجه می شوید.

اطلاعاتی از سفارت کشور قبرس در ایران

آدرس سفارت کشور قبرس در ایران به شرح ذیل است:

تهران، تجریش، دزاشیب، خیابان شهید کریمی (بوعلی سابق)، پلاک ۱۹۴

تلفن سفارت قبرس ۹۸۲۱۲۲۲۱۹۸۴۲+ و شماره فکس آن ۹۸۲۱۲۲۲۱۹۸۴۳+ می باشد. پست الکترونیکی سفارت قبرس به آدرس ‌tehranembassy@mfa.gov.cy است. این اطلاعات راه های ارتباطی با سفارت قبرس می باشد.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.