لیست مدارک ویزای توریستی ایتالیا

لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی

اگر قسد سفر به کشور ایتالیا را دارید یکی از ویزاهای که احتمال زیاد به آن نیاز داشته باشید ویزای توریستی ایتالیا است که ما در زیر سعی کردده ایم لیست کاملی از مدارکی سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی تهیه و در خدمت شما عزیزان قرار دهیم.

لیست مدارک ویزای توریستی ایتالیا

فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میالدی و محل تکمیل فرم درج شود. ( برای افراد زیر

18 سال، امضای والدین الزامی میباشد).

دو قطعه عکس پرسنلی 4×5.3 مربوط به 6 ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

پاسپورت با اعتبار حداقل 90 روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید روادید.

رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.
و یا
دعوت نامه توریستی ( اختیاری )

به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده:

– شهروندان ایتالیایی: کارت شناسایی یا پاسپورت معتبر

– شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزا درخواستی

کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن ( با مهرهای ورود و خروج(، آمریکا و انگلستان )در صورت دارا بودن ).

ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ( فقط برای افراد زیر 18 سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

ترجمه مدارک شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. مدارک مورد قبول بسته سمت متقاضی، عبارتند از:
الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
– آگهی تأسیس یا تغییرات شرکت مذکور به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن مربوط به 3 سال اخیر
– در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به 3 سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد.
ب) مشاغل آزاد:
– پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر
ج) کارمندان:
– سابقه بیمه حداقل 6 ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر اختیاری: معرفی نامه

مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به 3 ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک اختیاری: سند ملکی

ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

– اینجانب مطلع هستم درخواستهایی که به صورت ناقص ارائه شوند، با رد درخواست روادید مواجه میگردند.
– صرف ارائه مدارک کامل، مبنی بر صدور ویزا نمیباشد.
– مدارک مذکور میبایست در هنگام ارائه درخواست ویزا توسط شخص متقاضی به باجه تحویل داده شود و به هیچ عنوان نباید از پیش برای این مرکز ارسال شود.
– در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضی درخواست شود.
تمامی متقاضیان موظف به ارائه یک نسخه امضا شده از “لیست مدارک مورد نیاز” )List Check )به زبان انگلیسی میباشند.

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.