لیست مدارک ویزای تحقیقاتی کوتاه مدت ایتالیا

مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی کوتاه مدت ایتالیا

لیست مدارک ویزای تحقیقاتی کوتاه مدت ایتالیا

فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میالدی و محل تکمیل فرم درج شود. (برای افراد زیر 18 سال، امضای والدین الزامی میباشد)

دو قطعه عکس پرسنلی 4×5.3 مربوط به 6 ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

پاسپورت با اعتبار حداقل 90 روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید

دعوت نامه برروی سربرگ دانشگاه و یا موسسه ایتالیایی دعوت کننده به همراه اطلاعات مکفی از هدف سفر

رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه (فقط برای افراد زیر 18 سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

ترجمه مدارک تحصیلی یا شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی:
– گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
– مدارک کاری موثق اعم از: سابقه بیمه حداقل 6 ماه اخیر و یا حکم کارگزینی معتبر

مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به 3 ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک
اختیاری: سند ملکی

ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زیان ایتالیایی یا انگلیسی

کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد

کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
2 نظرات
  1. امیرحسین می گوید

    سلام
    شناسنامه ترجمه شده باید به تایید جایی برسد؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر
      سفارت ایتالیا مدارک رو فقط ترجمه شده و مورد تایید دارالترجمه باشد. کفایت میکند

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.