جزیره دومینیکا یکی از مناطقی است که در دریای کارائیب قرار گرفته و نسبت به سایر مناطق، روز به روز در حال پیشرفت و توسعه می باشد و همچنین سالانه صدها هزار گردشگر به این جزیره سفر می کنند.

آشنایی با جزیره دومینیکا

کریستف کلمب در سال 1493 کشور دومینیکا را در سفر دوم خود کشف کرد. این سرزمین در اختیار بومیان سرخ پوست کارائیبی بود که از نسل بومیان آراواک نیز بودند. کشتی های اسپانیایی در قرن 16 میلادی به دلیل جریانات آبی مناسب معمولا در دومینیکا لنگر می انداختند ولی به دلیل مخالفت و مقاومت های مردم دومینیکا، عملا در آنجا ساکن و مستقر نشدند. تقریبا می توان گفت جمعیت کشور از نسل بردگانی است که در قرن 18 میلادی به دومینیکا برده شدند. در قرن 20 میلادی بسیاری از اعراب از جمله مردم کشورهای لبنان، سوریه و فلسطین، ژاپنی ها و به میزان کم کره ای ها از کشور خود به جزیره دومینیکا مهاجرت کردند و در این کشور تحت عنوان کشاورز و بازرگان سکونت نمودند هم چنین در این کشور شرکت های چینی در بخش های مخابرات، معدن، و راه آهن، کسب و کار جدید راه اندازی نمودند.

آشنایی با جزیره دومینیکا

جزیره دومینیکا در شرق قاره آمریکا در نزدیکی مناطق تحت حفاظت فرانسه، گوادلوپ و مارتینیک واقع شده است و مدتی نیز مستعمره فرانسه بود. به همین دلیل گاهی آن را دومینیکای فرانسه نیز می‌ خوانند. اما این کشور مدت‌ ها مستعمره انگلیس بود و درحال حاضر جزء کشورهای مشترک‌ المنافع می باشد. مساحت جزیره دومینیکا 751 کیلومتر مربع محاسبه شده است که حدود 70 هزار نفر در این منطقه زندگی می کنند. کشور دومینیکا جزیره ای در دریای کارائیب است که از جزیره باد پناه و بخشی از منطقه آنتیل کوچک به شمار می رود. این کشور از جنوب با گوادلوپ و از شمال با مارتینیک نیز مرز مشترک دارد. این کشور جزیره ای با توجه به طبیعت بکر و بی نظیری که دارد بین گردشگران و ماجراجویان بسیار محبوب است، همچنین عده بسیاری از توریست ها این کشور را برای سفر ماه عسل خود در نظر می گیرند. جزیره دومینیکا از دیدگاه زمین شناسی جوان ترین جزیره انتیل کوچک است و به همین دلیل در آن فعالیت های آتشفشانی و زمین گرمایی مشاهده شده است. همین طور دومین دریاچه آبگرم جهان که دریاچه جوشان نامیده می شود در این کشور واقع شده است. طوطی شاهی پرنده ملی این جزیره است و نگاره آن بر روی پرچم دومینیکا نیز نقش بسته است. کشور دومینیکا به غیر از این که به عنوان بهشت استوایی نام گرفته است یک مرکز اقتصادی شناخته شده هم می باشد که شرکت های آن از معافیت مالیاتی 20 ساله برخوردار هستند.

کشور دومینیکا به 10 استان تقسیم شده‌ است. استان‌ های این کشور Parish نامیده می ‌شوند که در اصل به معنی یک بخش کلیسایی می باشد. شهر وسو پایتخت و بزرگ ترین شهر در کشور دومینیکا محسوب می شود که در اطراف دریاچه کارائیب برای ادیان سنت جورج ساخته شده است. این شهر دنیایی از شگفتی و رنگ های متنوع است که در سبب شده جذابیت ویژه ای برای کسانی که به گردشگری به این شهر سفر می کنند داشته باشد. در شهر وسو منظره های پر زرق و برق زیبا و طبیعت بکر محصور کننده ای وجود دارد که باعث شده شهری هیجان انگیز و چشم نوازی را داشته باشد. مردم این شهر چهره سنتی شهرشان را با دنیای مدرن فرانسه مخلوط کردند و ترکیب خارق العاده ای به وجود آوردند. از دیگر شهرهای مهم جزیره دومینیکا می توان، شهر پورتسموث با 3 هزار و 600 نفر جمعیت، شهر ماریگوت با 3 هزار نفر جمعیت، شهر آتکینسون با 2 هزار و 500 نفر جمعیت و شهر ماهاوت با 2 هزار و 300 نفر جمعیت را نام برد. شهر پورتسموث، دومین شهر بزرگ و بندری کشور دومینیکا پورتسموث است که در گذشته های دور به عنوان پایتخت دومینیکا مطرح بوده اما به دلیل مشکلاتی که وجود داشته این انتخاب منتفی شده است. شهر پورتسموث پر از پارک ها و کاخ هایی است که زیبایی آن ها بی حد و اندازه بوده و در کوچه پس کوچه های شهر می توانید بهشت را مشاهده کنید.

آشنایی با جزیره دومینیکا

فرهنگ و زبان مردم دومینیکا

جزیره دومینیکا هر ساله میزبان تعداد زیادی جشن، کارناوال و فستیوال می باشد که از مهم ترین آنها می توان به فستیوال های لباس و موسیقی، کارناوال های رقص محلی، رقص های گروهی، جشنواره ورزش های آبی، نمایش های خیابانی و جشن های کریسمس اشاره کرد. 88 درصد جمعیت این کشور را سیاهان،7 درصد را دورگه سیاه و سفید و 2 درصد را جمعیت را سرخ پوستان و مابقی را مهاجرین تشکیل می دهند. اکثر مردم جزیره دومینیکا مسیحی هستند، و به صورت تقریبی 70 درصد از مردم کاتولیک، 20 درصد پروتستان و 10 درصد باقی مانده به سایر ادیان اعتقاد دارند. زبان رسمی مردم دومینیکا، زبان انگلیسی است، البته تعداد قابل توجهی از مردم به زبان فرانسوی نیز حرف می زنند.

آب و هوای جزیره دومینیکا

جرایز دومینیکا به طور عمده در حجم وسیعی از جنگل ها پوشیده شده است و خانه دوم جنگل های داغ جهان شناخته شده است. این کشور جزیره ای از آب و هوای گرمسیری تحت تاثیر بادهای شمال شرقی برخوردار می باشد. باران های سنگینی در این کشور می بارد و سیلاب را به وجود می آورد، به طور معمول اواخر تابستان طوفان هایی در این کشور رخ می دهد.

آب و هوای جزیره دومینیکا

جاذبه های دیدنی و تفریحی جزیره دومینیکا

جزیره دومینیکا این منطقه‌ شگفت، مجموعه‌ ای از مناظر طبیعی بکر، صدها کیلومتر ساحل شنی سفید رنگ، صخره های مرجانی غنی، چشم ‌اندازهای باورنکردنی، رودهای خروشان زیبا، فرهنگ منحصر ‌به ‌فرد و مردمانی مهربان و مهمان ‌نواز شناخته شده است.

آبشار ویکتوریا

یکی از آبشارهای چشمگیر در جزیره دومینیکا ، آبشار ویکتوریا است که در پارک ملی مورن ترویس پیتونز قرار گرفته است، این آبشار توسط رودخانه سفید بوجود آمده است که از یک صخره به یک استخر آب گرم وارد می شود. مواد معدنی آب را به رنگ سفید کرمی نشان می دهد. این ابشار زیبا و رودخانه ارزش دیدن را دارند.

دریاچه بویل

یکی از جاذبه های محبوب در پارک ملی مورن ترویس پیتونز، دریاچه بویل می باشد. این حوضچه پر از آب فوران کننده و سبز خاکستری در انتهای یک جنگل بزرگ است که از طریق یک پیاده روی 3 ساعته دردسترس است. اما ارزشش را دارد. زمین شناسان بر این باورند که این دریاچه جوشان با 63 متر وسعت، دومین دریاچه جوشان در جهان است. درجه حرارت در لبه دریاچه از 82 تا 92 درجه سانتی گراد است و نقطه جوش در مرکز قرار دارد.

پارک ملی کابریت

در شمال غربی جزیره دومینیکا، پارک ملی کابریت واقع شده است که پوشیده از جنگل های گرمسیری، سیلاب، سواحل با ماسه سیاه و صخره های مرجانی است. این شبه جزیره دیدنی، شامل منظره ای پانوراما از بالاترین نقطه  است و صخره های دریایی نیز از ویژگی های جذاب برخوردار است و برای غواصی بسیار مناسب هستند.

پارک ملی کابریت

تپه های مرجانی شامپاین

جزیره دومینیکا برای غواصی و شیرجه در آب شهرت جهانی دارد. تپه های مرجانی شامپاین در بخش ساحل جنوب غربی کشور قرار گرفته اند. فعالیت ژئوترمال باعث ایجاد هزاران حباب از زیر سنگ ها می شود. ماهی مرکب، اسب های دریایی، باراکاودا و ماهی ترومپت فقط برخی از گونه های موجود در آب های گرم در این بخش هستند.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *