لیست مدارک ویزای توریستی هلند

لیست مدارک لازم برای ویزای توریستی هلند

درخواست ها باید به صورت شخصی (همچنین نوزادان و کودکان) ارسال شوند و اسناد زیر باید ارائه شوند:

  • برای هر سند، باید اصل و یک کپی را ارائه کنید
  • اسناد باید به زبان های هلندی، انگلیسی، فرانسوی یا اسپانیایی ترجمه شده باشند.
  • اسناد ارائه شده بازگردانده نخواهند شد
  • تنها پاسپورت مسافرتی بازگردانده می شود
  • فرم درخواست
  • تکمیل فرم و امضاء شده برای اخذ ویزای شنگن

لیست مدارک ویزای توریستی هلند

مستندات لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

گذرنامه یا سند سفر برای اخذ ویزای هلند

لطفا توجه داشته باشید: گذرنامه یا اسناد مسافرتی شما باید حداقل 3 ماه از تاریخی که شما از منطقه شینگن خارج می شود، معتبر باشد.

گذرنامه یا سند سفر شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.

گذرنامه یا اسناد مسافرتی شما بیش از 10 سال پیش صادر نشد.

کپی موارد زیر الزامی می باشد :

  • صفحه جزئیات شخصی.
  • قبض ویزای قبلی و یک کپی از تمام تمبر ورود / خروج.
  • صفحه اطلاعات شخصی هر گذرنامه قبلی و ویزای آن.
  • شناسنامه برای اثبات رابطه.

اگر برای ویزای هلند درخواست می کنید و فقط به تنهایی یا با پدر و مادر مسافرت می کنید، لطفا اسناد زیر را ارسال کنید:

  • گواهی تولد نوزادان.
  • اسناد هویتی با امضای والدین. (1 سند برای هر پدر و مادر)
  • اعلامیه رضایت از هر دو والدین، بیان می کند که می توانند سفر کنند.
  • در صورت لزوم: یک حکم دادگاه مبنی بر اینکه والدین مسئولیت را برای مامور اختصاص داده اند.
  • در صورت لزوم: یک اعلامیه از مدرسه که رضایت خود را در غیاب او دارد.

شواهد اقامت قانونی برای سفارت هلند

مدارک اقامت قانونی در کشور از شما درخواست می کنیم، برای مثال یک گذرنامه، ویزا یا اجازه اقامت و یک کپی. مجوز اقامت باید حداقل 3 ماه پس از خروج از شنگن معتبر باشد.
مجوز کار (در صورت امکان).

عکس

عکس پاسپورت که نیازهای پاسپورت هلند را بر عهده دارد. این عکس را نمی توان بیش از 6 ماه پیش گرفته و باید یک شباهت واضح داشته باشد.

اثبات سفر

توجه داشته باشید: رزرو سفر را که می توانید لغو کنید.

  • مسافرت (رزرو سفر به شنگن به نام شما، نه یک بلیط).
  • اسناد و مدارک که برای بازدید شما برای اهداف گردشگری تأمین می شود.
  • رزرو هتل (های) برای مدت زمان بازدید شما.
  • بیانیه های بانک از سه ماه گذشته.
  • اگر شما مشغول به کار هستید: اعلامیه از کارفرمای خود که در آن دوره غیبت و سند(امنیت اجتماعی) به عنوان مدرک اشتغال مشخص شده است.
  • اسنادی که نشان می دهد پس از سفر به کشور خودتان بازگردید.

برای مثال

یک اعلامیه اخیر از کارفرمای شما، یک قرارداد کاری یا سایر اطلاعاتی که نشان می دهد شما در کشور خود یا کشور اقامت دائم مشغول به کار هستید.
سند اثبات اینکه شما در آموزش و پرورش یا تحصیل در کشور مبدا یا کشور اقامت دائمی خود هستید.
سند اثبات کرده که فرزندان شما به مدرسه در کشور مبدا یا کشور اقامت دائمی مراجعه می کنند.
سند اثبات اینکه شما خانه یا دیگر اموال غیر منقول در کشور مبدا یا کشور اقامت دائمی دارید.
سند اثبات اینکه شما در کشور خود مبدا یا کشور اقامت دائمی مراقب هستید.

اثبات بیمه درمانی

  • بیمه به نام شما گرفته شده است.
  • بیمه شما در سراسر منطقه شنگن و در طول مدت اقامت شما معتبر است.
  • حداقل 30،000 یورو از هزینه های پزشکی بازپرداخت می شود، از جمله خدمات درمانی، درمان اضطراری و بازگشت (از جمله در صورت مرگ).
  • اگر بیمه گذار شما یک سند رسمی از این نوع را ارائه ندهد، شما باید بیمه سفر را با پوشش مناسب پزشکی برای این سفر با یکی از آن انجام دهید.

ویزا

ویزا، اجازه اقامت یا پاسپورت که پس از بازدید شما به منطقه شنگن وارد مقصد نهایی شما می شود.

پرداختی به سفارت هلند

پرداخت ویزا و هزینه خدمات

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.