لیست مدارک ویزای تحصیلی کوتاه مدت ایتالیا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کوتاه مدت ایتالیا

دوستداران تحصیل در کشور ایتالیا برای ورود به این کشور حتما ابتدا نیازمند وقت سفارت ایتالیا و سپس درخواست ویزای ایتالیا از نوع تحصیلی خواهید بود تا شما عزیزان بتوانید به این کشور وارد شوید. سایت سفریتو در زیر لیست مدارک ویزای تحصیلی کوتاه مدت ایتالیا با جزدیات لازم را بیان کرده است.

لیست مدارک ویزای تحصیلی کوتاه مدت ایتالیا

فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم میبایست دو امضا به همراه تاریخ میالدی و محل تکمیل فرم درج شود. (برای افراد زیر 18 سال، امضای والدین الزامی میباشد)

دو قطعه عکس پرسنلی 4×5.3 مربوط به 6 ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

پاسپورت با اعتبار حداقل 90 روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید

دعوت نامه برروی سربرگ دانشگاه و یا موسسه ایتالیایی دعوت کننده به همراه اطالعات مکفی از هدف سفر

رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن، آمریکا و انگلستان (در صورت دارا بودن)

ترجمه اجازه خروج محضری با مهر دادگستری و وزارت امورخارجه (فقط برای افراد زیر 18 سال که در لحظه تشکیل پرونده با یکی از والدین درخواست ویزا داده باشد)

ترجمه مدارک تحصیلی یا شغلی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی:
– گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
– مدارک کاری موثق اعم از: سابقه بیمه حداقل 6 ماه اخیر و یا حکم کارگزینی معتبر

مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به 3 ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک
اختیاری: سند ملکی

ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زیان ایتالیایی یا انگلیسی

کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد

کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.