لیست مدارک ویزای تجاری ایتالیا

 مدارک لازم برای ویزای تجاری ایتالیا

اگر جزو تجار و بازرگانان و یا شرکت های هستید که قصد دارید با کشور ایتالیا و شرکتهای ایتالیایی همکاری داشته باشید حتما شما باید ویزای ایتالیا از نوع تجاری را تهیه نمایید. با اخذ ویزای تجاری ایتالیا به راحتی میتوانید به این کشور سفر داشته باشید.

لیست مدارک ویزای تجاری ایتالیا

فرم درخواست ویزا؛ توجه فرمایید در صفحه سوم می بایست دو امضا به همراه تاریخ میلادی و محل تکمیل فرم درج شود.

دو قطعه عکس پرسنلی 4×5.3 مربوط به 6 ماه اخیر با زمینه سفید بدون روتوش

پاسپورت با اعتبار حداقل 90 روز از تاریخ در نظر گرفته شده جهت خروج از محدوده شنگن با حداقل دو برگ سفید روادید

دعوت نامه تجاری بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی

به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده و گواهی ثبت شرکت ایتالیایی در اتاق بازرگانی ( تحت عنوان Camerale Visura ) مدرک مذکور باید مربوط به 6 ماه اخیر باشد.

اختیاری: مدارکی دال بر وجود معامالت تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی ( از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفرما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره )

رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد. ( به غیر از مواردی که در دعوت نامه قید شده باشد )

کپی صفحه اول پاسپورت و کپی ویزاهای شنگن ( با مهرهای ورود و خروج ) ، آمریکا و انگلستان ( در صورت دارا بودن )

اصل معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت/ سازمان ایرانی محل اشتغال متقاضی

مدارکی دال بر وجود و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. مدارک مورد قبول بسته به نوع
شرکت و سمت متقاضی، عبارتند از:
الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
– روزنامه رسمی آگهی تأسیس شرکت به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن
– آگهی تغییرات شرکت ایرانی
– در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به 3 سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد.
ب) مشاغل آزاد:
– پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر
ج) کارمندان:
– سابقه بیمه حداقل 6 ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر
– در ضمن کارمندان موظف به ارائه مدارک مربوطه مبنی بر فعالیت شرکت ایرانی (آگهی تأسیس و تغییرات) میباشند.

مدارکی دال بر تمکن مالی فرد: پرینت ریز حساب جاری بانکی مربوط به 3 ماه اخیر یا حساب سپرده به انگلیسی با مهر و امضای بانک
اختیاری: سند ملکی

ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

کپی بیمه مسافرتی معتبر که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.

کپی رزرو بلیط هواپیما و یا بلیط خریداری شده

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.