درخواست ویزا

تماس رایگان برای مشاوره تخصصی :

کـارشـنـاسـان

امــــور ویــــزا و ســــــــفــــــــارت

خانم الوند
آقای رحیمی
خانم آتنا الوند
در کم ترین زمان وقت سفارت را تضمینی دریافت نمایید.
در کم ترین زمان وقت سفارت را تضمینی دریافت نمایید.
در کم ترین زمان وقت سفارت را تضمینی دریافت نمایید.
در کم ترین زمان وقت سفارت را تضمینی دریافت نمایید.
در کم ترین زمان وقت سفارت را تضمینی دریافت نمایید.

از زبان مخاطبان

ویزای ما

بشنوید

آقای نجار

آقای حسینی

خانم عباسی

آقای عبدالهی

اطلاعات تماس با متخصصین ویزا

02141256422

تهران. میرداماد. شمس تبریزی جنوبی. خ غفاری. ابتدای خ تابان پلاک 3 واحد 15
همه روزه - 9 صبح تا 5 عصر

ویزای تجاری آلمان

کشور آلمان یکی از قدرتمندترین کشورها از نظر اقتصادی در دنیا محسوب می شود. به طوری که طبق بررسی های سال 2005 سومین کشور از لحاظ صنعت و اقتصاد معرفی شد. همچنین از نظر صادرات به خارج از کشور مقام اول جهان را دارد. بیش تر شرکت های آلمانی یک سوم درآمد خود را از صادرات به خارج از کشور تأمین می کنند. به دلیل رشد منفی جمعیت در آلمان، این کشور با رویی گشاده از مهاجران استقبال می کند. پس اگر خواهان اخذ ویزای تجاری آلمان هستید از این نظر مشکلی شما را تهدید نمی کند. کشور آلمان به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقتصادی و صنعتی خود مورد توجه بسیاری از تجار جهان بخصوص تجار ایرانی قرارگرفته است.

ویزای تجاری آلمان

ویزا یک برگه سند مانند یا مهری است که به پاسپورت ضمیمه می شود. پس بدون پاسپورت ویزا هیچ معنایی ندارد. اگر قصد سفر به آلمان را برای شروع کسب و کار جدید دارید، قدم اول دریافت ویزای تجاری آلمان است. ویزای شینگن چهار نوع است که هر کدام تعداد دفعات مجاز ورود و تعداد روزهای مجاز اقامت مشخص دارند. شما که می‌ خواهید روادید تجاری آلمان را دریافت کنید، نوع C ارائه خواهد شد، این نوع ویزا خود دارای ویزای تجاری مولتی و ویزای تجاری سینگل می باشد. برای اخذ ویزای تجاری لازم نیست که شهروند کشوری تعیین شده باشید تا بتوانید مراحل کار های تجاری خود را پیش ببرید اما، ویزای تجاری نیز دارای محدودیت هایی برای صاحبان آن می باشد.

این نوع ویزا به کسانی داده می شود که می خواهند برای شروع یک تجارت، حضور در قرارهای کاری و یا بستن قرارداد به آلمان بیایند این درحالیست که آلمان علاقه‌ بیشتری به پذیرش این افراد نسبت به افرادی که تنها به قصد سیاحت می ‌خواهند وارد آلمان شوند، دارد. کسانی که به قصد تجارت و یا استخدام در شرکت آلمانی خواهان گرفتن روادید تجاری آلمان هستند و درخواست آنها با توجه به هدفشان بررسی می ‌شود. چنانچه هنگام گذر از مرز دلایلی مبنی بر عدم پذیرش یا اخراج بوجود آید، امکان ابطال ویزا بوده و اجازه ورود به آلمان وجود نخواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

مراحل اخذ ویزای تجاری آلمان

معمولا مراحل دریافت ویزاهای آلمان روند مشابهی دارد. اما در جزئیات انواع آنها تفاوت هایی وجود دارد. برای دریافت ویزای تجاری آلمان، لازم است ابتدا فرم درخواست ویزای تجاری را از سایت سفارت دانلود کرده و به طور کامل و دقیق پر کرده و بعد از آن از طریق آژانس مسافرتی اقدام به تعیین وقت سفارت آلمان کنید، توجه داشته باشید که وقت‌ های مصاحبه مشخص‌ شده تحت هیچ شرایطی قابل لغو نیست، با توجه به این بهتر است زمانی تقاضای گرفتن نوبت کنید که اطمینان دارید می‌ توانید در آن زمان در سفارت حضور پیدا کنید.

در مرحله بعد فرد باید مدارک مورد نیاز سفارت آلمان را کامل آماده کنید. پس از آن هزینه ویزای آلمان را پرداخت کرده و بعد از انجام مصاحبه منتظر قبولی یا رد شدن ویزا باشد. به‌ صراحت می ‌توان گفت که ویزای تجاری آلمان در شرایط کنونی با حجم بسیار زیاد درخواست همراه بوده بنابراین دریافت وقت سفارت آلمان طولانی خواهد بود با این حال برای تقاضای ویزای تجاری حتما 90 روز پیش از زمان سفرتان انجام دهید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تجاری آلمان

همانطور که می دانید روادید تجاری آلمان برای تاجران و صاحبان کسب و کار صادر می شود. برای اخذ این ویزا به حداقل مدارک زیر احتیاج می باشد که در این بخش به آنها اشاره می کنیم:

  • فرم درخواست ویزا به علاوه ی دو عدد کپی از آن (پر شده با خودکار آبی و وجود امضای اصلی متقاضی)
  • 2 قطعه عکس 4.5 در 5.5 با زمینه سفید متعلق به شش ماه اخیر و همچنین کل چهره متقاضی باید در عکس مشخص باشد.
  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • کپی از صفحه اول پاسپورت و صفحاتی که دارای مهر شینگن باشد.
  • مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی
  • نامه تمکن مالی
  • نامه حمایتی، این نامه توسط شخص دعوت کننده شما صادر می شود و به افسر ویزا ثابت می کند که تمامی هزینه های اقامت را ایشان پرداخت می‌کند. برای اینکه نامه حمایتی معتبر باشد، باید تمکن مالی شخص دعوت کننده هم ضمیمه آن شود.
  • گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب و ثبت شرکت
  • دعوتنامه تجاری از سوی شرکت تجاری آلمان به همراه سربرگ شرکت
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • ارائه کارت بازرگانی
  • لیست حقوق های دریافتی 3 ماه اخیر
  • بیمه نامه معتبر حداقل تا سقف ۳۰ هزار یورو
  • ترجمه تمامی مدارک توسط دارالترجمه معتبر
  • جزئیات برنامه و نشست تجاری (اگر اقامت شما در آلمان از ۳۰ روز بیشتر باشد)
  • کاورینگ لترر (covering letter) از کمپانی محل کار خود با جزیئات کامل برنامه سفر
  • اسناد مالکیت زمین یا منزل همراه با کپی

تاثیر دعوتنامه برای اخذ ویزای تجاری آلمان

داشتن دعوتنامه تجاری در دریافت ویزای تجاری آلمان الزامی می باشد. دعوتنامه سومین راه برای گرفتن ویزای تجاری آلمان است. در این وضعیت یک قرارداد میان کمپانی مبدأ و مقصد نوشته می‌ شود که کمپانی مبد‌أ باید تضمین کند که فرد درخواست ‌کننده دارای تخصص لازم است و با این کار هرگونه خسارت مالی احتمالی از طرف فرد درخواست‌ کننده را مورد ضمانت قرار می ‌دهد،

در چنین وضعیتی کمپانی واقع در کشور آلمان دعوتنامه‌ ای ارائه می‌کند و این دعوتنامه خود یک ‌راه خیلی خوب برای گرفتن روادید تجاری آلمان به‌حساب خواهد آمد. در واقع برای اخذ ویزای تجاری آلمان شما یا باید خود درخواست ثبت شرکت کنید و به‌اصطلاح کارآفرین باشید و یا یک کمپانی در آلمان دعوتنامه‌ ای برای شما فرستاده باشد بر این اساس که پذیرای شما برای فعالیت کاری در این کمپانی هستند. توجه داشته باشید که هیچ یک از اعضاء خانواده و بستگان نمی توانند با دعوتنامه تجاری درخواست ویزا نمایند.

هزینه دریافت روادید تجاری آلمان

برای دریافت ویزای تجاری آلمان مانند دیگر ویزاهای این کشور شما باید مبالغی را پرداخت کنید. هزینه ویزا، در اکثر کشورها با هزینه ویزای توریستی شان برابر می باشد. در حال حاضر هزینه اخذ روادید تجاری آلمان برای خردسالان و کودکان کمتر از ده سال تقریبا نصف هزینه اخذ ویزا برای بزرگسالان می باشد. ویزا 60 یورو هزینه دارد که باید به صورت نقدی به سفارت خانه کشور آلمان پرداخت کنید.

مدت اعتبار و تمدید ویزای تجاری آلمان

اخذ ویزای آلمان به صورت معمول 3 هفته تا 3 ماه کاری به طول می انجامد. روادید تجاری آلمان یک ویزای کوتاه مدت است که اجازه می دهد دارنده آن برای مدت ۹۰ روز در بازه زمانی ۶ ماه وارد آلمان شده و اقامت داشته باشد. افراد متقاضی، ویزای تجاری را به صورت مدت ‌دار دریافت می کنند و می ‌توانند آن را طی دفعات مختلفی تمدید کنند. در این مدت یکساله وضعیت کاری شما به‌ دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت، در حالتی که شرایط شما مورد تأیید باشد می‌ توانید اقدام به تمدید مجدد روادید تجاری آلمان نمایید و بعد از گذشت ۵ سال می ‌توانید برای اخذ اقامت دائم کشور آلمان اقدام کنید.

سفارت کشور آلمان در ایران

  • آدرس سفارت آلمان : تهران ، خیابان فردوسی، روبروی بانک مرکزی، پلاک 320 – 324
  • تلفن سفارت آلمان : ٣۹۹۹١۴۹۹

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

ثبت امتیاز
[کل: 0 میانگین: 0]

دسترسی سریع به مطالب این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *