ویزای فنلاند

پایتخت  فنلاند هلسینکی است این کشور 5.5 میلیون نفر جمعیت دارد و از نظر وسعت در بین کشورهای اروپایی رتبه ی هشتم را به خود اختصاص داده است افراد زیادی با اهداف مختلف دوست دارند به این کشور سفر کنند این افراد باید از سفارت اقدام به اخذ ویزای این کشور کنند چرا که بدون داشتن ویزا امکان ورود به این کشور را نخواهید داشت.

 

ویزای فنلاند

اخذ ویزای فنلاند

فنلاند عضو کشورهای محدوده ی شینگن است برای همین برای ورود به این کشور باید اقدام به دریافت ویزای این کشور کنید. کشور فنلاند در ایران سفارت خانه دارد فرد متقاضی می تواند تمامی مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کرده و به سفارت تحویل دهد.

مدارک کلی مورد نیاز برای دریافت ویزای فنلاند

  1. در مرحله ی اول باید تمامی فرم های مربوط به اخذ ویزای فنلاند را تکمیل کنید در این مرحله تمامی افرادی که قصد سفر به فنلاند را دارند باید به صورت جداگانه اقدام به تکمیل فرم ها کنند.
  2. گذرنامه شما باید سه ماه بعد از پایان سفر هم اعتبار داشته باشد و دو برگ از آن خالی باشد (بخشی که مربوط به امضا است باید توسط صاحب گذرنامه امضا شود)
  3. در صورتی که قبلا گذرنامه داشتید باید آن را به سفارت تحویل دهید
  4. کپی از تمامی صفحات گذرنامه
  5. اصل و ترجمه ی شناسنامه
  6. عکس 4*6 رنگی و جدید با زمینه ی سفید
  7. اتباع خارجی که در ایران اقامت دارند باید اجازه کار داشته باشند.
  8. در صورتی که فردی زیر 18 سال است باید از والدین خود رضایت نامه ی محضری داشته باشد.
  9. کپی تمامی مدارک باید بر روی برگه ی A4 ارائه شود.

انواع ویزای فنلاند 

ویزای نوع A : با داشتن این ویزا می توانید پرواز خود را به کشور دیگری در محدوده ی شینگن تغییر دهید و به خارج از این حوزه بروید با داشتن این ویزا و وقت سفارت فنلاند نمی توانید وارد فنلاند شوید.

ویزای نوع B : با داشتن این ویزا می توانید با خروج از فرودگاه به کشوری که عضو محدوده ی شینگن نیست بروید.

ویزای نوع C : این ویزا که به ویزای توریستی معروف است کوتاه مدت بوده و بیشتر مورد استفاده ی ایرانی ها می باشد.

ویزای نوع D : با داشتن این ویزای بلند مدت تاجران می توانند بین کشورهای عضو شینگن رفت و آمد داشته باشند.

انواع ویزای فنلاند از نظر تعداد دفعات ورود به کشور

  1. ویزای یک بار ورود
  2. ویزای دوبار ورود
  3. ویزای چند بار ورود
  4. ویزای حمل و نقل فرودگاهی

ویزای یک بار ورود: با داشتن این ویزا می توانید یک بار وارد کشور فنلاند شوید و حداکثر 90 روز در بازه ی زمانی 180 روزه در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزای دوبار ورود: با داشتن این ویزا می توانید دو بار وارد کشور فنلاند شوید.

ویزای چند گانه فنلاند: این ویزا 5 سال اعتبار دارد و برای ورود منظم به کشورهای عضو شینگن می باشد.

ویزای حمل و نقل فرودگاهی: با داشتن این ویزا نمی توانید از فرودگاه خارج شوید و تنها می توانید در محدوده ی بین المللی فرودگاه حاضر شوید.

انواع ویزای فنلاند از نظر تعداد دفعات ورود به کشور

آدرس سفارت فنلاند در تهران

آدرس سفارت فنلاند در ایران: تهران خیابان شریعتی خیابان میرزاپور کوچه حدادیان پلاک 2

ساعات کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر

تلفن: 23512250(021)

کد پستی: 19395-1733

فکس: 22236230

وب سایت : www.finland.org.ir

هزینه دریافت ویزای فنلاند

هزینه ی صدور ویزای فنلاند برای سنین مختلف متفاوت است:

برای کودکان زیر 6 سال رایگان خواهد بود.

برای کودکان 6 تا 12 سال هزینه ی صدور ویزا 30 یورو می باشد.

افراد بزرگسال برای صدور ویزا  باید 60 یورو پرداخت کنند.

هزینه دریافت ویزای فنلاند

معرفی ویزای توریستی فنلاند

با داشتن ویزای توریستی فنلاند می توانید به گشت و گذار در این کشور بپردازید.

با داشتن دعوت نامه ای از طرف خانواده یا دوستان خود می توانید ویزای کوتاه مدت با حداکثر اعتبار 90 روزه را اخذ کرده و به دیدار اقوام خود در کشور فنلاند بروید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی فنلاند

برای دریافت ویزای توریستی فنلاند باید مدارک ذیل را به سفارت ارائه دهید:

  1. اصل و کپی شناسنامه
  2. اصل و ترجمه ی سند مالکیت که به تایید دادگستری رسیده باشد
  3. 6 قطعه عکس 4*6 رنگی با زمینه ی سفید
  4. رضایت نامه برای فرزند زیر 18 سال که می خواهد بدون حضور پدرش سفر کند
  5. اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار (هر فرد باید پاسپورتی جداگانه تحویل دهد)
  6. ترجمه و اصل گواهی حساب بانکی که دارای مهر و امضا ی بانک است.
  7. گردش مالی 6 ماه آخر حساب بانکی در صورتی که گردش حساب ندارید ارائه ی گواهی موجودی حساب شما کافی است
  8. ارائه ی گردش حساب از سپرده های بانک به زبان انگلیسی (موجودی حساب به ازای هر فرد 500 میلیون ریال)
  9. خانم های خانه دار باید رضایت نامه و مدارک شغلی همسرشان را به همراه ترجمه ارائه دهند.
  • اصل و ترجمه ی پروانه مطب، پروانه پزشکی و کارت نظام پزشکی برای پزشکان

پروانه ی وکالت برای وکلا، آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی برای بازنشستگان، جواز کسب برای افراد خویش فرما،گواهی مربوط به اشتغال و اصل آخرین روزنامه ی رسمی شرکت برای افرادی که صاحب شغل هستند،آخرین فیش حقوقی و نامه ای که نشان دهنده ی مدت فعالیت و حقوق فرد می باشد همچنین برگه ی تاییدیه مرخصی برای افرادی که شغل دولتی دارند، در صورتی که دانشجو، معلم، استاد یا دانش آموز هستید باید نامه ی اشتغال به تحصیل خود را ارائه دهید.

معرفی ویزای تجاری فنلاند

برای دریافت ویزای تجاری فنلاند می توانید از یکی از خویشاوندان خود در فنلاند درخواست کنید دعوت نامه ای برای شما بفرستد ولی اگر این کار برایتان مقدار نیست می توانید از ویزای شینگن تجاری استفاده کنید.

در بعضی مواقع شرکتی که در آن مشغول به کار هستید نیاز به قطعاتی دارد که باید از کشور فنلاند تهیه شود در این صورت چون قرار است بین شرکت ایرانی و فنلاندی مبادله ای صورت بگیرد نیاز به ویزای تجاری فنلاند خواهید داشت.

معرفی ویزای تجاری فنلاند

مدارک لازم جهت صدور ویزای تجاری فنلاند

برای اخذ ویزای تجاری فنلاند باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. دعوت نامه رسمی از شرکت کشور مقصد که در آن اطلاعات کاملی از دعوت شونده و دعوت کننده مانند نام ، مدت اقامت، تلفن و ایمیل ذکر شده باشد.
  2. تاییدیه ی بانک مربوط به کارفرما یا شخص متقاضی به زبان انگلیسی به همراه کارکرد شش ماه اخیر حساب بانکی
  3. تمامی مدارک باید روی برگه A4 باشند.
  4. گواهی رسمی از شرکتی که در آن مشغول فعالیت هستید با ذکر هدف و تاریخ به زبان انگلیسی
  5. پروانه ثبت شرکت ایرانی به همراه ترجمه ی انگلیسی

معرفی ویزای پزشکی فنلاند

اگر فردی برای درمان بیماری خود کشور فنلاند را انتخاب کند باید اطلاعات پزشکی خود را برای بیمارستان یا کلینیک مورد نظر ارسال کند سپس در صورت پذیرش در بیمارستان یا کلینیک مورد نظر آن ها موظف اند برای بیمار دعوت نامه ای ارسال کنند تا فرد متقاضی بتواند برای دریافت ویزای پزشکی فنلاند اقدام کند. کشور فنلاند از لحاظ خدمات پزشکی بسیار موفق بوده و با توجه به امکانات و تجهیزاتی که دارد افراد زیادی این کشور را برای ادامه ی مراحل درمانی خود انتخاب می کنند.

مدارک لازم جهت صدور ویزای پزشکی فنلاند

برای اخذ ویزای پزشکی فنلاند باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. پاسپورت امضا شده
  2. بیمه درمانی مسافرتی
  3. نامه ی مرخصی برای انجام امور پزشکی از جانب کارفرما
  4. نامه ی بیمارستان و پزشک معالج در کشور فنلاند که در آن هزینه ها و مدت زمان درمان درج شده باشد.
  5. پر کردن فرم ویزای پزشکی فنلاند به همراه امضا و ترجمه ی آن
  6. مدارکی که ثابت می کند بیمار می تواند هزینه های درمانی خود را در کشور فنلاند تامین کند.

معرفی ویزای کاری فنلاند

برای اخذ ویزای کاری فنلاند باید از سوی کارفرمایی در فنلاند دعوت نامه ای برای شما فرستاده شود و شما هم دعوت نامه را همراه با سایر مدارک  برای دریافت ویزای کاری فنلاند به سفارت ارائه دهید البته دریافت دعوت نامه کاری دشواری است.

اگر فعالیت شما فصلی باشد مثل برداشت میوه و سبزیجات در این صورت نیاز به ویزای موقت دارید.

مدارک لازم جهت صدور ویزای کاری فنلاند

برای اخذ ویزای کاری فنلاند باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. اصل شناسنامه و ترجمه آن به زبان انگلیسی
  2. داشتن دعوت نامه از کارفرمایی در کشور فنلاند
  3. پر کردن فرم های مربوط به ویزای کاری فنلاند
  4. افرادی که تبعه خارجی بوده و مقیم ایران هستند باید اجازه ی کار و اقامت داشته باشند.
  5. پاسپورت معتبر که دارای حداقل دو برگه ی خالی باشد.

مدارک لازم جهت صدور ویزای کاری فنلاند

معرفی ویزای تحصیلی فنلاند

افرادی که تصمیم دارند ویزای تحصیلی فنلاند را دریافت کنند باید اطلاعات تحصیلی خود را برای دانشگاه فنلاند ارسال کنند و اگر دانشگاه مورد نظر با ادامه ی درس فرد متقاضی در آن دانشگاه موافقت کرد باید دعوت نامه ای برای شخص بفرستد تا بتواند برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند اقدام کند افرادی که ویزای تحصیلی دارند اجازه خواهند داشت به مدت 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوند.

دانشگاه های فنلاند دانشجو پذیر بوده و از سطح آموزشی بسیار بالایی برخوردار است.

مدارک لازم جهت صدور ویزای تحصیلی فنلاند

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای فنلاند به شرح ذیل است:

  1. دو قطعه عکس 4*6
  2. اصل و کپی شناسنامه
  3. اصل و کپی پاسپورت یا گذرنامه
  4. اصل مدرک زبان به همراه دو نسخه کپی از آن
  5. اصل دانش نامه پذیرش از دانشگاه به همراه دو نسخه کپی از آن
  6. داشتن CV
  7. مدارک فارغ التحصیلی دبیرستان به همراه ریزنمرات
  8. ارائه ی نامه ای که نشان دهنده ی تمکن مالی شما به ارزش 10 هزار یورو باشد به همراه کپی از آن
  9. بیمه به مدت یکسال به همراه دو نسخه کپی از آن به ارزش 30 هزار یورو که از سایت swiss care خریداری شده است.

معرفی ویزای ازدواج فنلاند

به طور کلی کسی که تبعه ی کشور دیگری است اگر با فردی که دارای اقامت بلند مدت و یا شهروند کشور فنلاند است ازدواج کند می تواند درخواست ویزای ازدواج کند. برای دریافت این ویزا باید مدارکی که نشان دهنده ی ازدواج با شخص فنلاندی است ارائه شود و فرد متقاضی می تواند بعد از چند سال پاسپورت فنلاند دریافت کند.

مدارک لازم جهت صدور ویزای ازدواج فنلاند

برای اخذ ویزا ازدواج فنلاند باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. مدارکی که ثابت کند ازدواج شما رسمی و حقیقی است مانند عکس های مشترک
  2. ارائه ی پاسپورت، عکس، شناسنامه ، سند ازدواج و… زوجین
  3. همسر فرد متقاضی ویزای فنلاند باید برگه های مالیاتی و شهرداری را ارائه دهد.
  4. تمامی مدارک بالا باید ترجمه شوند.

مدارک لازم جهت صدور ویزای ازدواج فنلاند

شرایط تمدید ویزای فنلاند

ویزای کشورهایی که عضو پیمان شینگن هستند قابل تمدید نیست ولی اگر برای ترک فنلاند دلیل موجه ای داشتید و مدت اقامتتان رو به اتمام بود پلیس می تواند ویزای شما را تمدید کند به عنوان مثال :

  • ممکن است مسافر به بیماری سختی دچار شود که مانع از سفرش بشود.
  • جلسه ی کاری نسبت به تاریخ اعلام شده تغییر کرده باشد.
  • پرواز به دلایل مختلفی کنسل شود.
  • فوت و یا بیماری یکی از اقوام نزدیک شخص.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.