ویزای پیوست اتریش

اگر شما در کشور اتریش دارای وابسته عاطفی هستید که شامل پدر،مادر،همسر و فرزند می باشد یعنی شما میتوانید درخواست این نوع ویزا را داشته باشید پس برای انجلم این نوع ویزای اتریش این مطلب را تا انتها مطالعه کنید. ویزای پیوست اتریش یا ویزای همراه اتریش، برای خانواده افرادی که در اتریش اقامت دارند تحت شرایطی صادر می شود. برای درخواست ویزای پیوست اتریش باید مدارک و درخواست خود را به سفارت اتریش در ایران تحویل دهید و پس از بررسی ویزا صادر می شود.

ویزای پیوست اتریش

ویزای پیوست اتریش چیست؟

کشور اتریش در غرب اروپا است و افراد برای تحصیل، کار یا زندگی به این کشور مهاجرت می کنند. اما دوری از خانواده مخصوصا برای افراد متاهل بسیار شرایط را برای آنها سخت می کند. به همین دلیل دولت اتریش، ویزای پیوست را برای کمک به این دسته از افراد بوجود آورده است.

شاید شما هم تا به حال نام ویزای پیوست اتریش را نشنیده باشید و در مورد این نوع ویزا اطلاعی ندارید. برای خانواده افرادی که در اتریش سکونت دارند و بخواهند بیش از 3 ماه در اتریش سکونت داشته باشند، ویزای همراه یا پیوست صادر می شود. این نوع ویزا برای خانواده افرادی که در اتریش ساکن هستند، صادر می شود و مشکلاتی همچون دوری از خانواده را رفع می کند.

مطالب مرتبط: معرفی انواع ویزای اتریشگرفتن وقت سفارت اتریشاطلاعات لازم درباره کشور اتریشمدارک لازم سفارت اتریش

معرفی انواع ویزای پیوست اتریش

ویزای پیوست اتریش همچون ویزای اتریش انواع مختلفی دارد. انواع ویزای همراه کشور اتریش عبارتست از :

  • ویزای پیوست دانشجویی: دانشجویان متاهلی که در کشور اتریش اقامت دارند، می توانند از این نوع ویزا برای دریافت اقامت خانواده خود اقدام نمایند. در سال های گذشته دانشجویان می توانستند همراه خود و زمانی که به قصد تحصیل وارد خاک اتریش می شوند ، خانواده خود را نیز ببرند اما امروزه این قانون تغییر کرده است و ابتدا باید دانشجو وارد خاک اتریش شود، سپس پس از مدت کوتاهی می تواند برای همسر و فرزندان یا خانواده خود اقدام به گرفتن ویزای پیوست نماید. اما برای دانشجویان دوره دکتری که با پیشنهاد شغلی توانسته اند وارد اتریش شوند، همزمان می توانند برای خانواده خود درخواست ویزا داشته باشند.
  • ویزای پیوست توریستی: افرادی که در کشور اتریش اقامت دارند می توانند برای خانواده خود درخواست ویزای پیوست توریستی نمایند. با این روش فردی که در کشور اتریش ساکن است برای خانواده خود می تواند دعوتنامه بفرستد و اعضای خانواده وی از این دعوتنامه جهت دریافت ویزای توریستی استفاده نمایند.
  • ویزای پیوست والدین : فرزندانی که سنی کمتر از 18 سال دارند اگر به قصد تحصیل در کشور اتریش ساکن باشند می توانند برای والدین خود درخواست ویزای پیوست والدین نمایند.
  • ویزای پیوست خانواده: پناهجویانی که به کشور اتریش رفته اند، تا زمانی که درخواست پناهندگی آنها مشخص نشود، نمی توانند برای ویزای پیوست خانواده اقدام نمایند. اما این دسته از افراد پس از اینکه درخواست پناهندگی آنها مشخص شد و پس از گذشت 3 سال، می توانند برای خانواده خود درخواست ویزای پیوست بدهند.

معرفی انواع ویزای پیوست اتریش

مدارک لازم جهت دریافت ویزای پیوست اتریش

جهت اخذ ویزای پیوست اتریش، شخص متقاضی باید مدارک ذیل را آماده نماید و به سفارت اتریش تحویل دهد.

  • اصل پاسپورت
  • دو قطعه عکس بیومتریک که جدید گرفته شده باشد.
  • سند ازدواج که باید ترجمه شده باشد.
  • کارت شناسایی معتبر همراه با ترجمه
  • در صورتی که فرد متقاضی قبلا ازدواج کرده و همسر وی مرحوم شده یا طلاق گرفته است، حکم طلاق و یا گواهی فوت باید ارائه شود.
  • شخص مقیم اتریش باید مدرک زبان آلمانی حداقل در حد A1 را داشته باشد و آن را ارائه دهد.
  • بیمه مسافرتی که همه خاک اتریش را شامل می شود.
  • شناسنامه و کارت ملی فرزندان

لازم به ذکر است تمام مدارک لازم برای سفارت اتریش باید به زبان انگلیسی یا آلمانی در دارالترجمه معتبر ترجمه شوند.

شرایط درخواست ویزای پیوست اتریش

برای درخواست ویزای همراه کشور اتریش، شخصی که در کشور اتریش سکونت دارد باید شرایطی که در ذیل آمده است را دارا باشد.

  • تمکن مالی جهت حمایت از خانواده خود داشته باشد. میزان حداقل  درآمد برای یک نفر 909.42 یورو، برای زوجین 1363.56 یورو و برای کودکان 140.32 یورو است.
  • فرد باید تحت پوشش بیمه درمانی باشد و خانواده خود را نیز تحت پوشش خود قرار دهد.
  • داشتن مسکن و یا توانایی جهت تامین مسکن برای خانواده خود
  • خانواده فرد باید دارای مدرک زبان آلمانی در سطح A1 باشند. برای افراد ناتوان و فرزندان زیر 14 سال نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی نیست.

به این نکته توجه کنید که در صورتی که فردی که ساکن اتریش است کارت آبی اتحادیه اروپا  یا کارت قرمز سفید کشور اتریش را داشته باشد، نیازی به ارائه مدرک زبان برای خود و خانواده او نیست.

هزینه های ویزای پیوست اتریش

ابتدا بایستی شما وقت سفارت اتریش را تهیه و سپس مدارک شما به سفارت اتریش تحویل دهید و شما در صف بررسی مدارک قرار گیرید، شما باید هزینه ویزای پیوست را به سفارت پرداخت نمایید. هزینه ویزای پیوست اتریش 120 یورو است که در صورتی که شما به هر دلیل از گرفتن ویزا منصرف شدید و پس از مدتی دوباره اقدام به دریافت ویزای پیوست نمایید، وجه داده شما به سفارت بازگردانده نمی شود.

مدت زمان ویزای پیوست اتریش

پس از تحویل مدارک به سفارت اتریش، زمان مصاحبه برای شما تعیین می شود. این مدت زمان به تعداد درخواست های موجود در سفارت بستگی دارد که اگر تعداد متقاضیان کم باشد، برای چند روز بعد به شما زمان داده می شود و اگر تعداد متقاضیان زیاد باشند این زمان ممکن است چندین ماه طول بکشد.

برای دریافت ویزا، اگر شما ویزای کوتاه مدت حداقل به مدت 3 ماه را درخواست داده باشید، ویزای شما بین 8 تا 10 روز بعد آماده می شود. اما اگر ویزای طولانی مدت اقامت اتریش را درخواست داده باشید، این زمان ممکن است چندین ماه به طول بیانجامد.

مدت زمان ویزای پیوست اتریش

افراد واجد شرایط برای درخواست ویزای پیوست اتریش

افرادی ک در اتریش سکونت دارند باید شرایطی را داشته باشند که بتوانند برای اعضای خانواده خود درخواست ویزای پیوست نمایند. این شرایط عبارتند از:

  • افراد دارای کارت قرمز سفید اتریش یا کارت آبی اتحادیه اروپا
  • افرادی که ساکن اتریش هستند و تابعیت این کشور را دارند.
  • مهاجرانی که اجازه اقامت طولانی مدت به آنها داده شده است.
  • افراد خود اشتغال که با این عنوان وارد اتریش شده اند.
  • افرادی که با پیدا کردن کار و دریافت ویزای کاری وارد اتریش شده اند.
  • افرادی که از طریق تحصیل و دریافت ویزای تحصیلی وارد اتریش شده اند.

افراد خانواده واجد شرایط برای درخواست ویزای پیوست اتریش

ویزای پیوست برای همسر و فرزندان فردی که زیر 18 سال دارد و در کشور اتریش سکونت دارد و واجد شرایط لازم است، صادر می شود.  فرزندان در صورتی که به سن قانونی رسیده باشند و هنوز مجرد باشند می توانند از ویزای پیوست استفاده نمایند، اما در صورت متاهل بودن شرایط لازم برای دریافت ویزای پیوست را ندارند.

اگر شخصی که در کشور اتریش سکونت دارد، دارای چند همسر باشد فقط می تواند برای یکی از آنها اقدام به گرفتن ویزای همراه نماید. برای فرزندان زیر 18 سال همانگونه که گفته شد، این افراد اگر به منظور تحصیل به کشور اتریش وارد شده باشند برای والدین خود می توانند ویزا همراه بگیرند.

مراحل صدور ویزای پیوست اتریش

شما ابتدا باید مدارک مورد نیاز را به سفارت اتریش در کشور خود تحویل دهید تا آنها وقتی را جهت مصاحبه شما تعیین نمایند. روز مصاحبه سوالاتی در مورد اینکه قصد و هدف شما از رفتن به اتریش چیست و سوالات شخصی پرسیده می شود. سپس سفارت در مورد رابطه خویشاوندی شما با شخصی که در اتریش اقامت دارد، تحقیقاتی را انجام می دهد.

همچنین در مورد اینکه آیا شخص امکان زندگی در کشور دیگری را نمی تواند داشته باشد، نیز تحقیقات کاملی انجام می شود. این روند ممکن است چند ماه طول بکشد که البته این تحقیقات بیشتر برای افرادی که قصد اقامت طولانی مدت در اتریش را دارند، انجام می شود. در پایان اگر نتیجه تحقیقات مثبت باشد ویزای پیوست اتریش برای شما صادر می شود.

Recent search terms:

32 نظرات
  1. فریبا می گوید

    سلام خسته نباشین. ببخشید ایا برای کشور اتریش ازدواج غیابی رو قبول ندارن؟ چون شوهرمن الان پناهندست و 8 ساله اتریشه و اینکه پاس خاکستری داره ولی هندز شهروندی اونحارو نگرفته ولی دوسالو نیمه خودش کارمیکنه و خونه و حساب بانکی داره. یکی به ماگفته سفارت ازدواج غیابی قبول نداره حتما باید برید گرجستان دوباره عقد کنین. اگه میشه لطفا مند راهنمایی کنین ممنونم

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – متاسفانه سفارت اتریش در این مورد سیاست روشنی ندارد – بهتره از خود سفارت سوال بپرسید

  2. اسما می گوید

    سلام.وقت بخیر.برای ویزای پیوست ،
    آیا مدارک را من باید در ایران به سفارت ارائه دهم یا همسرم در خود اتریش هم میتوانند ارائه دهند و وقت مصاحبه برای من بگیرند؟
    چون به همسرم گفتند که من باید حتما مدرک زبان A1داشته باشم. آیا میشه که هر شهر قوانین متفاوت داشته باشه؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام . وقت بخیر – شما باید مدارک در ایران تحویل دهید. وقت مصاحبه رو هم شما میتوانید دریافت کنید و هم همسر شما. در مورد زبان قانون کشور هستش ایالت خاصی نیست . مرسی

  3. نازنين می گوید

    با سلام.در خصوص پيوست به خانواده دخترم كه چهارده ساله است :
    ايا احتياج به مدرك زبان A1دارد
    ايا مدارك مدرسه او براي سفارت لازم است ؟
    با تشكر

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – الزامی نیست اما بهتر هستش که جز مدارک باشه
      چرا که با توجه به شرایط شما سفارت تصمیم میگیرد که ایا این مدارک باشد یا خیر.

  4. شیدا می گوید

    سلام خسته نباشید ببخشید من که در وین دانشجو هستم امکانش هست برای پدر و مادرم و برادرم و از طریق ویزای پیوست اقدام کنم? و چه شرایطی داره ? ممنون

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – ویزای پیوست برای افرادی است که اقامت اتریش رو دارند شامل دانشجویان نمیشه متاسفانه

  5. سمیه جمشیدی می گوید

    سلام ببخشید شوهرم اتریش هست و اونجا درخواست داده که منوببره بعد اینجا چه مدارکی لازم است چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنید

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – همسر شما وقتی به اداره مهاجرین اتریش و یا … مراجعه ومیکنه اونجا بهش اعلام میکنند که با توجه شرایط شما در اتریش همسر شما در ایران باید این مدارک اماده و ارائه دهد.

  6. Faeze می گوید

    سلام خسته نباشید، ببخشید درسته ک میگن سن قانونی برای ویزا پیوست ۲۱ سال هست؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – سن قانونی 18 سال هستش

  7. ایمان می گوید

    سلام لینک به زبان آلمانی مستقیم مدارک پیوست به خانواده د ر اتریش بی زحمت برای من ارسال کنید

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – لیست مدارک در سایت درج شده

  8. Negin می گوید

    سلام من افغانستانی مقیم ایران هستم و همسرم در اتریش زندگی میکنه میخواستم درخواست ویزای پیوست به همسر بدم آیا سند ازدواج ما باید مورد تایید سفارت افغانستان باشه یا نه ؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – معمولا باید مدارک مورد تایید دادگستری و وزارت امور خارجه افغانستان برسه اما چون شما ساکن ایران هستید تاییدیه سفارت افغانستان هم مورد تایید است.

  9. محمد می گوید

    با عرض سلام وخسته نباشید برای پیوست فامیلی سن بچه ها نباید از هیجده سال بیشتر باشه منظور هیجده سال تکمیل هست یا اینکه هیجده سال شروع شد دیگر نمیشود برایش درخواست پیوست کرد

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر – بله درست میگید سفارت زیر 18 سال فقط ویزا صادر میکند.

  10. Sara می گوید

    سلام من خواهرم از طریق همسرش بااتریش رفتن اما جدا شدن و حدود ۴ساله که اونجاست ایا خواهرم میتونه درخاست بده که یکی از خواهرانمون رو ببره پیش خودش تاتنها نباشه؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام . شما میتونید به سورت توریستی برید و برگردید اما اقامت نخواهید داشت

  11. Sara می گوید

    سلام یکی از دوستان بنده ایران ازدواج کردند و از طریق همسرسون رفتنداتریش اما الان که جدا شدند و طبق قانون اتریش جداشدند ایا باید در ایران هم ثبت کنند؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام . بله . بهتره در یاران هم این طلاق ثبت کنند

  12. Tahereh می گوید

    سلام یکی از مدارکی که نیاز هست سند ازدواج هست من خودم ایرانی هستم همسرم افغانستانی الان فقط یه دفترچه دارم سند ازدواج اصلی رو ندارم با همون میشه کارام رو انجام بدم یعنی میتونم همون دفترچه عقدمون رو تحویل بدم سفارت اتریش قبول میکنه؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر . بله مورد تایید است اگر دفترچه قابل استعلام باشه

  13. EMMA می گوید

    سلام.میخواستم بدونم برای ویزا پیوست به همسر، اول من بایدتو ایران اقدام کنم برای ارائه مدارک یا همسرم که ساکن اتریش هستند باید اقدام کنن؟ و اینکه چه مدارکی باید ارائه بدیم؟

  14. ابوالفضل می گوید

    سلام،مادرم تو اتریش هست میخواد منو ببره پیشش
    من ۱۵ سالمه،نیاز به مدرک زبان دارم یا خیر؟

  15. سونیا می گوید

    سلام من همسرم پاسپورت خاکستری داره و میخوان منو دعوت گنه آیا نیاز به زبان و مدرک a1دارم

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر . بله نیاز هستش

  16. Zohre می گوید

    سلام من پاسپورت ندارم در حال حاضر ایا سفارت اتریش پاسپورت اضطراری یا بیگانه صادر میکنه??

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام. سفارت اتریش بدون پاسچورت کاری انجام نمیده . شما باید پاسچورت داشته باشید.

  17. Nj می گوید

    سلام با توجه ب شرایط افغانستان برای افراد افغانستانی ک داخل ایران هستن پاسپورت صادر نمیشه دولت اتریش برای این افراد که پاسپورت ندارن پاسپورت اضطراری صادر میکنه برای پیوست همسر؟

    1. مدیر سایت می گوید

      سلام وقت بخیر. دولت اتریش در این مورد هیچ مسئولیتی ندارد. چند راه وجود دارد:
      1. اگر پاسپورت قبلی دارید میتونید برید سفارت افغانستان در تهران تمدید کنید با لیبل.
      2. اگر پاسپورت قبلی ندارید به سفارت افغانستان در تهران برید و درخواست پاس بکنید.

      هیچ کشوری بدون پاسپورت ویزا صادر نمیکنه. پاسپورت نشانه هویت شماست در حوزه بین الملل

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.