دعوتنامه ضامن گرفتن ویزا از سوی کشور مورد نظر نیست، اما با داشتن دعوت نامه روند گرفتن ویزای کشور مورد نظر بسیار تسهیل می شود، اما صرفاً با داشتن دعوتنامه نمی توان از گرفتن ویزا مطمئن بود. البته نوع دعوت نامه نیز بسیار مهم بوده و در روند گرفتن ویزا تأثیر گذار است. معمولاً دعوت نامه های توریستی و خویشاوندی روند آسان تری را برای اخذ ویزای مورد نظر فراهم می کنند. دعوتنامه تحصیلی نیز با داشتن پذیرش از دانشگاه یا محل تحصیل مورد نظر، روند اخذ ویزای تحصیلی را آسان تر می کند. دعوتنامه کاری از انواع دعوتنامه هایی است که از سوی کارفرمای خارجی برای فرد متقاضی فرستاده می شود و گرفتن دعوتنامه کاری از دشوارترین دعوتنامه هاست.

شرایط دریافت دعوتنامه کاری

جهت گرفتن دعوتنامه کاری می بایست ابتدا نیازمندی های کشور مقصد چک شود و برای آگهی مورد نظر درخواستی به کارفرما یا صاحب شرکت فرستاده شود. کارفرما برای جذب فرد متقاضی به کمک دعوتنامه کاری می بایست ابتدا در کشور خود آگهی دهد، اگر از افراد بومی، شخصی متناسب با نیاز کارفرما وجود نداشت، آنگاه کارفرما می تواند نسبت به جذب فرد خارجی به کمک دعوتنامه کاری اقدام کند.

دشواری پذیرش دعوت نامه کاری از سوی کارفرما به همین جا ختم نمی شود، کارفرما می بایست ضمانت کامل فرد متقاضی را در کشور خود عهده دار شود. این ضمانت به صورت همه جانبه بوده و اگر شخص پذیرفته شده مرتکب خطایی در کشور مقصد شود، زیان آن متوجه فرد دعوت کننده خواهد بود. در صورت پذیرفتن تمام شروط برای فرستادن دعوت نامه کاری از سوی کارفرما، این دعوت نامه به صورت الکترونیکی صادر شده و فرد دعوت شده می تواند با داشتن کد رهگیری، دعوت نامه کاری خود را از طریق سفارت برای گرفتن ویزا پیگیری کند.

در پروسه اخذ ویزا، ارائه دعوت نامه اهمیت پیدا می کند. برای این منظور شخص دعوت شده می بایست دعوتنامه خود را به همراه سایر مدارک به سفارت تحویل دهد تا روند صدور ویزای او راحت تر انجام شود. در بعضی از مواقع داشتن دعوت نامه از مهمترین موارد است مانند دعوتنامه کاری، دعوتنامه نمایشگاهی و دعوتنامه تجاری ولی ارائه دعوتنامه توریستی چندان بر روند اخذ ویزای توریستی تأثیر گذار نیست. مثلاً در دعوتنامه کاری، تقبل تمام هزینه های شخص دعوت شده مشخص شده است که این موارد بر صدور ویزای کاری بسیار تأثیر گذار است.

از جمله عواملی که کارفرما را برای فرستادن دعوت نامه کاری راغب تر می کند، صلاحیت های شخص مورد نظر است. داشتن مدارک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط، هم چنین آشنایی به زبان انگلیسی یا زبان رسمی آن کشور می تواند روند گرفتن دعوتنامه کاری را بسیار تسهیل کند. البته هر کشوری قوانین خاص خود را برای صدور دعوتنامه کاری دارد که در ذیل به چند مورد از آن ها اشاره می شود.

دعوتنامه کاری آلمان

کشور آلمان نیز از جمله کشورهای بسیار سخت گیر در صدور دعوتنامه کاری است. کشور آلمان با داشتن تکنولوژی و اقتصاد بسیار مقاوم همواره خواستگاه کاری بسیاری از افراد است، اما دریافت دعوت نامه کاری از سوی این کشور نیز مشقاتی را به همراه دارد که در این میان بسیاری از افراد منصرف می شوند. برای گرفتن دعوتنامه کاری از سوی کارفرمای آلمانی، می بایستی او را راضی به این کار کرد که تخصص شخص متقاضی در آلمان نیاز است تا کارفرما با داشتن مشکلات ضمانتی برای فرد دعوت شونده، اقدام به این کار کند. با توجه به بیشینه فرهنگی در آلمان اخذ دعوتنامه کاری این کشور بسیار دشوار می باشد.

برای اینکه نظر کارفرما جلب شود، بهتر شخص متقاضی تمام مدارک خود اعم از سوابق تحصیلی و کاری خود را از طریق دفاتر رسمی ترجمه نماید و برای کارفرما ارسال کند. تسلط به زبان انگلیسی یا آلمانی نیز می تواند بر روند صدور دعوت نامه کاری از سوی کارفرما بسیار تأثیرگذار باشد. درصورتی که کارفرما نیاز به جذب شخص خارجی داشته باشد با فرستادن دعوتنامه کاری علاقه مندی خود را ابراز می کند

دعوتنامه کاری سودئیس

دعوت نامه کاری سوئیس برای افرادی که دارای مهارت های خاص، تجربه و سابقه کاری و آشنایی با زبان دوم دارند، راحت تر از سوی کارفرما صادر می شود. در کشور سوئیس، تعهداتی که کارفرما می بایست برای فرد دعوت شده ضمانت نماید، همه جانبه است، به همین دلیل صدور دعوت نامه کاری در سوئیس به سختی انجام می شود. در صورت پذیرفته شدن شخص متقاضی، دعوت نامه کاری به صورت الکترونیکی صادر شده و شخص دعوت شده می تواند با داشتن کد رهگیری دعوتنامه کاری، برای گرفتن ویزای کاری از طریق سفارت اقدام کند.

در دعوتنامه کاری باید ارتباط کاری بین کارفرما و شخص دعوت شده به طور دقیق شرح داده شود و ارائه مدارک لازم در این خصوص الزامی است. در دعوتنامه کاری می بایست، مشخصات کامل شخص دعوت کننده اعم از نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ و تابعیت فرد ذکر شود. دعوت نامه کاری ارسالی از سوی کارفرما می بایست با مهر و امضای معتبر شرکت همراه باشد. در دعوتنامه کاری می بایست تقبل تمام هزینه های شخص دعوت شده و نحوه اقامت او از سمت کارفرما مشخص شده باشد و مدارک لازم نیز در این خصوص ارائه شود.

دعوتنامه کاری سنگاپور

سنگاپور از کشورهایی است که دارای اقتصاد بسیار خوبی است. این کشور با اینکه از منابع معدنی غنی نیست اما سومین مرکز پالایش نفت جهان محسوب می شود. خطوط کشتیرانی و صنعت توریسم کشور سنگاپور بسیار قوی بوده و کشوری است که از نظر موقعیت های کاری بسیار مناسب می باشد. اخذ ویزای کاری این کشور به کمک دعوت نامه کاری به دو صورت امکان پذیر است. در مورد اول که به رده P1 نامیده می شود، اجازه کار مخصوص کسانی صادر می شود که دارای مهارت فنی پایینی هستند

اما در رده P2 اجازه کار برای افراد حرفه ای و با سابقه کاری بالا به همراه مدرک دانشگاهی معتبر صادر می شود. کاملاً مشخص است که صدور دعوت نامه کاری برای افراد حرفه ای بسیار راحت تر از افراد مبتدی است. هر کشوری برای رونق اقتصادی خود به دنبال افراد مجرب است و کشور سنگاپور نیز از این قاعده مستثنی نیست. البته موقعیت های کاری این کشور آنقدر خوب است که حتی افراد با مهارت فنی پایین تر هم از موقعیت شغلی مناسبی برخوردار می شوند، درصورتی که موفق به اخذ ویزای کاری کشور سنگاپور شوند.

دعوتنامه کاری کانادا

دعوتنامه کاری که از کشور کانادا صادر می شود، دارای شرایطی است. این دعوت نامه کاری می بایست از یک شرکت کانادایی یا شخصی که مقیم کشور کانادا است، فرستاده شود. درخواست فرد متقاضی برای کار می بایست به دقت پر شود. از جمله مواردی که اجازه فرستادن دعوتنامه کاری از سوی کارفرما به شخص مورد نظر را می دهد، تأییدیه اداره توسعه مهارت کانادا است. با داشتن این تأییدیه، کارفرما به راحتی می تواند برای شخص مورد نظر، دعوت نامه کاری ارسال کند. برای گرفتن دعوتنامه کاری کانادا، تخصص بالا در زمینه شغلی مورد نظر، داشتن رشته تحصیلی مرتبط و داشتن سابقه کار به همراه بیمه امتیاز محسوب می شود.

برای مطلع شدن از محیط کاری کانادا می توان از طریق بنگاه های کاریابی کانادا به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کرد، اما اگر دوستان یا بستگانی را دارید که در کشور کانادا مشغول به کار بوده و دارای شغل مناسبی هستند، پروسه اخذ دعوتنامه کاری راحت تر طی می شود. آن ها می توانند با دادن آگهی استخدام در کشور کانادا برای یک ماه و از سه منطقه مختلف کانادا، شرایط کاری را طوری بیان کنند که کاملاً با شخص خارجی مورد نظر سنخیت داشته باشد و به راحتی بتوانند با فرستادن دعوت نامه کاری، اقدام به جذب شخص مورد نظر نمایند. داشتن مدرک زبان دوم مانند آیلتس، تافل یا زبان فرانسوی بسیار کمک می کند تا کارفرما برای فرستادن دعوتنامه کاری ترغیب شود، اما بدون داشتن این مدارک نیز می توان نسبت به گرفتن دعوت نامه کاری امیدوار بود.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *