اگر به دلایل مختلف مانند فاصله زمانی بین مقطع تحصیلی و یا نداشتن مدرک تحصیلی مناسب نمی توانید از ویزاهای تحصیلی و یا ویزای کار استفاده کنید می توانید مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری داشته باشید. در این مسیر می توانید از ویزای ثببت شرکت، ویزای خرید ملک و … استفاده کنید. اینطور که مشخص است اغلب کشورهای بسیار پیشرفته برای جبران کمبود بودجه خود و همینطور برای سودمندی بیشتر از طرح های کاری افرادی که قصد مهاجرتی را دارند بسیار استقبال می کنند. به این ترتیب مهاجرتی می تواند به شما اجازه دهد که خانواده خود را نیز همراه کنید.

روش های مهاجرتی به کانادا از طریق سرمایه گذاری

 کشور کانادا بیشترین پذیرش کسب و کار در جهان را از آن خود کرده است درحالیکه یک کشور بسیار فعال شناخته شده است که در آن ایده های کسب و کار جدیدی توسعه و ایجاد می شوند. کانادا از دسته کشورهایی است که به لحظ داشتن شرایط رفاهی زندگی و همینطور پتانسیل مالی کافی در دسته کشورهای برتر جهان قرار می گیرد. این کشور دارای منابع بسیار غنی طبیعی است و همینطور یکی دیگر از دلایلی سبب می شود مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری افزایش یابد پیشرفت این کشور در صنایع خودرو خواهد بود.

با توجه به ریشه قوی اقتصاد در این کشور مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری می تواند بسیار نتیجه بخش باشد. دولت کانادا و همچنین دولت استانی کبک، برنامه های مهاجرتی را برای افرادی که قصد خود اشتغالی در صنایع، ورزش و کشاورزی و هنر را دارند، ارائه می نماید. در حال حاضر ایالت های منیتوبا، ساسکاچوان، جزایر پرینس ادواردز و کبک برنامه های اخذ اقامت دائم کانادا را ارائه می نمایند. لازم به ذکر است که هم اکنون در هیچ کدام از برنامه های سرمایه گذاری در کانادا به طور مستقیم اخذ اقامت کانادا امکان پذیر نمی باشد و سرمایه گذار می بایست ابتدا به مدت دوسال ویزای کار کانادا را اخذ نماید

روش های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری با طرح iip

در سال 2014 طرح قدیمی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برای همیشه کنار گذاشته شود و طرحی جدید با عنوان iip مطرح شد. این طرح تا امروز نیز برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری پابرجا است. در نظر داشته باشید که اگر فرد در دوره قبلی اقدام به اخذ ویزای کارآفرینی کبک کرده باشد دیگر مشمول تغییر قانون نخواهد بود. یکی از خبرهای بسیار مسرت بخش در خصوص طرح جدید این است که افراد می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام به اخذ ویزای برای خود و خانوده شان کنند.

فرد متقاضی باید حداقل 160000 دلار کانادا سرمایه داشته باشد تا بتواند در این مسیر حرکت کند و البته نوع کسب درآمد وی نیز مورد بررسی قرار می می گیرد. از دیگر شروط که سبب مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری می شود این است که فرد باید هزینه ای برای امرار معاش زندگی خود و خانواده اش حداقل تا 5 سال اول داشته باشد. سرمایه گذاری نباید توسط خود شخص انجام نمی شود و در واقع مبلغ گفته شده توسط دولت کانداد برای منطقه ای که نیاز به سرمایه دارد و یا بر روی پروژه های نیمه تمام مورد استفاده قرار می گیرد. این میزان هزینه پس از 5 سال بدون سود به فرد متقاضی باز می گردد.

در ابتدا فرد متقاضی باید فرم درخواست را که به صورت آنلاین قرار داده شده است پر کند. در این فرم فرد متقاضی مشخص می کند که به دنبال مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری است و به نوعی دنبال ویزا خواهد بود. درخواست وی از طریق فرم و همینطور مدارک او به اداره مهاجرت کانادا ارسال می شود. چند هفته ای زمان می برد تا مشخص شود که آیا شرایط لازم در پرونده رعایت شده است یا خیر. در صورت وجود شرایط لازم ایمیلی ارسال می شود که به شما می گویند نحوه پرداخت سرمایه باید به چه صورتی باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری با طرح iip

مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری با خرید ملک

خرید ملک در کانادا بسیار آسان است. کانادا دارای یک سری سیاست های باز برای مالکیت های خارجی است و این موضوع سبب می شود که خرید ملک و قیمت مقرون به صرفه آن بسیار جالب به نظر برسد بنابراین مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک یکی از روش های جالب به نظر می رسد. بر طبق آخرین اماد قیمت مسکن در کانادا به نسبت سایر مقصد های جهانی بسیار پایین تر است. زمانی که صحبت مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک می شود به طور کلی غیر ساکنین دارای حقوق مالکیت مشابه با شهروندان کانادا دارند.

در صورتی که بخواهد بیش از 6 ماه زندگی کند نیز می تواند درخواست مهاجرتی به کانادا از طریق سرمایه گذاری داشته باشد و به سادگی نیز به نتیجه خواهد رسید. اگر قصد مهاجرتی به کانادا به این روش دارید و در حال حاضر در کانادا زندگی نمی کنید و به نوعی به دنبال خرید ملک هستید بهتر است که از یک وکیل خبره استفاده کنید. به هر حال شما باید از وضعیت قیمت ها و مکان و نوع ملک به طور دقیق آگاه شوید. انتخاب ایده آل برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری بسیار مهم است.

مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری با ثبت شرکت

از بهترین راه های مهاجرتی به کانادا از طریق سرمایه گذاری، ثبت شرکت در این کشور می باشد. این روش خیلی سریع جواب می دهد و زمان کمی نیاز است تا به نتیجه برسید. در واقع فرد می تواند اقامت دائم برای خود و خانواده کسب کند کمتر کشوری در این وضعیت قرار دارند. قبل از اینکه فرآیند کاری شرکت آغاز شود باید نام شرکت را مشخص سازید. انتخاب نام نباید بیش تر از 90 روز زمان ببرد. یک سری سیستم های نام گذاری آنلاین وجود دارد که به شما اجازه می دهد در ابتدا نام انتخابی را جستجو کرده و پس از تایید آن را ارائه دهید.

در این بخش از کار باید اساسنامه ای پر کنید. فردی که موسس شرکت است باید ساختار شرکت را آغاز کند و به نوعی آنها به ثبت برساند. برای تکمیل اساسنامه باید نام شرکت ذکر شود. بهتر است در ابتدا ساختار شرکت را مشخص کنید و همینطور سهم خود را از محدودیت ها و مسئولیت ها به درستی مسخص کنید. اگر شرکت و یا شرکت هایی قرار است که وابسته شرکت شما باشد باید خیلی سریع تعیین شود. از سمت دیگر بیمه خدمات درمانی برای عموم افراد به صورت رایگان خواهد بود و همینطور تا پایان عمر نیز فرد می تواند از خدمات این بیمه بهرمند شود. در واقع مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و دریافت پاسپورت این کشور سبب می شود تا افراد بتوانند به سادگی به کشورهای عضو شنگن سفر کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت

مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری بدون سیستم wire transfer

یکی از راه های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری می باشد، به این ترتیب که در سایت مهاجرتی کانادا لیستی از موسسات مالی قرار داده شده است که فرد متقاضی می تواند بدون استفاده از سیستم wire transfer و تنها با بهره گیری از این موسسات برای خود امکان اخذ ویزا را به وجود بیاورد. این موسسات از سرمایه ارائه داده شده به عنوان یک بیزنس یاد می کنند و البته برای کارفرمایانی که به بودجه نیاز دارند به روش همین بودجه وام پرداخت می کنند.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

ثبت امتیاز
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *