وقتی قصد مهاجرت داشته باشید قطعا باید مشخص کنید چه هدفی دارید و برای چه کشوری مشخص را انتخاب کنید. به طور کلی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از دسته گزینه های بسیار مهم و ضروری محسوب می شود امروز قصد داریم قوانین جدید در خصوص مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری را مورد بررسی قرار دهیم و همینطور اصول این مهاجرت را از چندین حیث مورد بررسی قرار دهیم.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

با توجه به نتایج بدست آمده از تحقیقات به این می رسیم که رفتن به این کشور از طریق سرمایه گذاری از سریع ترین و مناسب ترین روش های پیش روی افراد متقاضی جهت مهاجرت می باشد چراکه در کمترین زمان ممکن سبب می شود تا بتوانید اخذ اقامت دائم استرالیا دریافت کنید. در نظر داشته باشید که قطعا دانستن مبلغ مورد نیزا برای رفتن به این کشور از طریق سرمایه گذاری و همینطور شرایط مختلف این مهاجرت می تواند در تصیمیم گیری شما تاثیر گذار باشد.

کشور استرالیا از دسته کشورهایی است که از لحاظ اقتصادی در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد. زیرساخت های پایدار و قوی و همینطور موقعیت کاری در این کشور باعث شده است تا افراد مختلفی علاقه مند به سفر به این کشور باشند. با این حال در این کشور ریسک سرمایه گذاری بسیار کم است و این موضوع خود دلیلی بر مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری خواهد بود. مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری دشوار نیست.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

روش های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرتی به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت کارآفرینی

یکی از روش هایی که می تواند مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را میسر سازد استفاده از ویزای کارآفرینی است. این ویزا به صورت 4 ساله عرضه می شود و در صورتی که فرد بتواند تمامی اصول و قوانین را رعایت کند در نهایت می تواند مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری به صورت دائم داشته باشد. در این روش در ابتدا باید فرد متقاضی بتواند تاییدیه از یکی از استان های استرالیا دریافت کند. پس از تاییدیه به او ویزای 4 ساله کارآفرینی داده می شود و فرد باید در این زمان تعیین شده تمامی تعهدات در این مسیر را به درستی فراهم سازد. در صورتی که او نتواند به تعهداتش عمل خود تمدید ویزای او به 2 سال کاهش می یاید.

افرادی که دارای ویزای کارآفرینی هستند می توانند همسر و فرزندان خود را نیز به استرالیا ببرد. این اشخاص نباید سن شان از 55 سال بیشتر باشد. به طور کای سن، سابقه مدیریت اجرایی فرد، سرمایه شخص درخواست کننده و همینطور میزان وضعیت مالی او بسیار مهم است و باید مورد بررسی قرار بگیرد. برای رفتن به این کشور از طریق سرمایه گذاری و دریافت ویزای کارآ،رینی باید فرد متقاضی گردش حساب خود را ارائه دهد. در واقع او باید در حساب خود حداقل 500 هزار دلار داشته باشد. این سرمایه می تواند منقول و یا غیر منقول باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولی

در این روش فرد نیاز به گردش مالی ندارد و باید حداقل 2 میلیون دلار سرمایه داشته باشد. در واقع باید ده درصد از یک بیزنس در سال اخیر به نام او باشد. این نوع مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می تواند در وضعیت گسترده تر نیز دنبال شود به این معنی که فرد سرمایه گذار دارای هزینه 5 میلیون دلاری باشد اما نیاز به گردش حساب نبوده و می تواند طبق تعهدی مشخص به مدت 4 سال در این شرایط مهاجرت به استرالیا داشته باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولی

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک

به طور کلی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک در سیدنی و یا ملبورن به هر حال شدنی است اما قطعا هزینه ها و همینطور شرایط خرید ملک در این مسیر در هر استان و شهر بسیار متفاوت است.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 132

یکی از ویزاهای سرمایه گذاری به استرالیا ویزای ساب کلاس 132 نام دارد، این ویزا مختص مدیران و همینطور صاحبان شرکت های بسیار بزرگ است. افرادی که به سراغ این نوع ویزا می روند باید بتوانند یک سری تعهدات ارائه دهند. فرد متقاضی می تواند همسر و فرزند خود را در همانی ابتدای مسیر با خود همراه کند و برای آنها نیز اقامت دائم بگیرد. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 132 قطعا شما را به اقامت دائم خواهند رساند.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 188

این ویزا نیز دارای یک سری شرایط مخصوص به خود است. برای دریافت این نوع ویزا نیز سن فرد باید کمتر از 55 سال باشد. سرمایه فرد متقاضی باید حداقل 800 هزار دلار استرالیا باشد. شخص متقاضی باشد باید هزینه ای در حدود 500 هزار دلار استرالیا به صورت گردش مالی داشته باشد. او باید طبق یک سری مدارک ثابت کند که توانایی مدیریت یک تجارت متوسط در این کشور را دارد. در رفتن به این کشور از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 188 امتیاز بندی بسیار مهم است. پس از جذب اسپانسر از سوی یکی از ایالت های این کشور به او امکان رفتن به این کشور از طریق سرمایه گذاری داده می شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت یکی از دیگر روش های مهاجرت به این کشور می باشد. در این مسیر فرد متقاضی در ابتدا باید شرح حالی از طرح تجاری خود باید به سفارت ارائه دهد، به هرحال باید به طور نیمه شفاف مشخص شود که شرکت قرار است در چه مسیری فعالیت کند. گام بعدی در خصوص انتخاب نام شرکت است و باید نام شرکت باید در اتاق بازرگانی استرالیا به ثبت برسد. در واقع فرد باید بتواند نمامی شرایط در این زمینه را به درستی رعایت کند. به طور کلی مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت ممکن است که بیشتر از یک سال زمان ببرد. حساب فرد باید در سال اول 300 هزار دلار استرالیا برآورد می شود. تمامی شرکت های در استرالیا دارای یک کد اختصاصی هستند و همینطور یک شماره شناسایی دارند.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت

مدارک مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای نوآوری

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می توان به ویزای نوآوری اشاره نمود که مشهور به ویزای نوآوری تجاری است. این ویزا برای افرادی طراحی شده است که دارای مهارت کافی هستند و به نوعی تمایل به شروع تجارت و یا تاسیس یک موسسه دارند. برای این نوع ویزا باید یک سری شرایط داشته باشید که در زیر به شرح آنها می پردازیم:

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای بازنشتگی

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگی از دیگر گزینه هایی است که برای افراد بیش از 55 سال در نظر گرفته شده است. ویزای بازنشستگی یک ویزای موقت است و برای افرادی است که غیر از شریک زندگی همراه دیگری ندارند. اعتبار این نوع ویزا 4 سال است و فردی که این ویزا را اخذ می کند می تواند در استرالیا به کار مشغول شود. متقاضی باید از سمت یک سازمان دولتی و یا منطقه ای در استرالیا حمایت مالی شود. فرد متقاضی باید استاندارهای لازم مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و همینطور الزامات لازم را داشته باشد. اخذ این نوع ویزا به دلیل وجود شرط حمایت مالی بسیار محدود است و از دسته گزینه های غیر دسترس محسوب می شود.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *