مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا در سال های اخیر و با نا به سامان شدن وضع اقتصادی کشور و شرایط کاری مناسب در استرالیا بسیار محبوب شده و بسیاری از افراد با شغل های مختلف به دنبال مهاجرت کاری به استرالیا هستند. برای مهاجرت کاری به استرالیا باید شرایط مختلفی فراهم باشد تا بتوانید در این کشور مستقر شوید و کار کنید. زبان انگلیسی، سابقه کار، مدرک تحصیلی معتبر و ویزا، تعدادی از شرایط لازم برای مهاجرت کاری به استرالیا می باشد. پرستاری، پزشکی، برنامه ‌نویسی و متخصص فناوری اطلاعات از جمله شغل هایی هستند که بیشترین درخواست را در مهاجرت کاری به استرالیا دارند.

معرفی مهاجرت کاری به استرالیا و سطح زبان مورد نیاز

مهاجرت به استرالیا و همچنین مهاجرت کاری به کشور استرالیا در سال های اخیر بسیار پر رونق شده است و این کشور علاقه ی زیادی به جذب نیروهای متخصص از سایر کشور ها دارد. البته در یک یا دو سال اخیر قوانین سرسختانه تری برای این کار وضع کرده است. برای مهاجرت کاری به کشور استرالیا باید شرایطی را داشته باشید تا بتوانید در این کشور کاری مناسب را پیدا کنید.

برای مهاجرت کاری به استرالیا لازم است ویزای مهارت دریافت کنید، مدرک معتبر زبان داشته باشید، مشاغلتان جزو مشاغلی باشد که کشور استرالیا نیازمند آن است، محدوه سنی شما برای مهاجرت و کار مناسب باشد و تحصیلات لازم در حوزه شغلیتان داشته باشد. کشور استرالیا همه ساله لیستی از مشاغلی که نیاز دارد را منتشر می کند تا کسانی که درخواست مهاجرت کاری به این کشور را دارند اقدام کنند. برای قبول درخواست متقاضیان نیز معیار ها و امتیاز بندی هایی را مشخص کرده است که در صورت واجد شرایط بودن و کسب امتیاز مناسب می توانید به راحتی به این کشور مهاجرت کنید.

معرفی مهاجرت کاری به استرالیا

مدرک زبان در مهاجرت کاری به استرالیا

یکی از مسائل بسیار مهم در امتیاز بندی مطرح شده از سوی کشور استرالیا، داشتن مدرک معتبر زبان می باشد. کشور استرالیا مدارک مختلف زبان مانند: IELTS، TOEFL iBT، OET، PTE Academic و CAE را برای مهاجرت کاری می پذیرد و با توجه به نمرات کسب شده در این مدارک به شما امتیازاتی را اختصاص می دهد. برای اینکه کشور استرالیا مدرک زبان شما را بپذیرد باید یک حداقل نمره ای را کسب کنید و در صورتی که نمره ی شما از این حداقل کمتر باشد نمی توانید به این کشور مهاجرت کنید.

داشتن حداقل نمره 6 در تمامی مهارت ها در مدرک IELTS الزامی بوده و نباید نمره شما از این مقدار کمتر باشد. داشتن نمره 7 در تمامی مهارت ها دارای 10 امتیاز و نمره 8 در تمامی مهارت ها دارای 20 امتیاز می باشد. حداقل نمره لازم برای پذیرفته شدن مدرک TOEFL iBT، نمره 60 در تمامی مهارت ها می باشد و دریافت نمره 94 در تمام مهارت ها دارای 10 امتیاز و دریافت نمره 110 در تمامی مهارت ها دارای امتیاز 20 می باشد.

سن و تحصیلات لازم برای مهاجرت کاری به استرالیا

سن متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا

یکی دیگر از معیار های مهم در امتیاز بندی برای مهاجرت کاری به استرالیا، سن متقاضیان مشاغل می باشد. حداکثر سن مجاز برای مهاجرت کاری به این کشور 45 سال می باشد و افراد با سن بالاتر نمی توانند به این کشور مهاجرت کاری داشته باشند. سایر سن ها دارای امتیازات و برتری هایی می باشند. سن بین 18 تا 25 سال دارای 25 امتیاز می باشد. متقاضیان 25 تا 33 سال، 30 امتیاز را به خود اختصاص می دهند. افراد با سن 33 تا 40 سال 15 امتیاز دریافت می کنند و در آخر افراد با سن بین 40 تا 45 سال 15 امتیاز می گیرند. همانطور که مشاهده می کنید بهترین سن برای مهاجرت کاری به استرالیا که امتیاز بالایی هم دریافت می کند، بین 25 تا 33 سال می باشد.

مدرک تحصیلی برای مهاجرت کاری به استرالیا

یکی دیگر از معیار های مهم در امتیاز بندی های صورت گرفته توسط کشور استرالیا، مدرک تحصیلی افرادی است که درخواست کار در این کشور را دارند. برای مهاجرت کاری به این کشور حتما باید مدرک تحصیلی مرتبط با شغلتان را داشته باشید. مدارک تحصیلی مختلف امتیازاتی را به خود اختصاص می دهند. مدرک فوق دیپلم دارای 10 امتیاز می باشد، همچنین افرادی که مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد دارند 15 امتیاز کسب می کنند و افراد با مدرک دکتری 20 امتیاز را دریافت می کنند.

مدرک تحصیلی برای مهاجرت کاری به استرالیا

ویزاهای مهارت برای مهاجرت کاری به استرالیا

برای مهاجرت کاری به استرالیا سه نوع ویزای کاری وجود دارد که می توانید با توجه به شرایط یکی از آنها را برای مهاجرتتان انتخاب کنید. ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 489، سه ویزایی است که می توانید برای مهاجرت کاری به استرالیا از آنها استفاده کنید.

ویزای مهارتی 189 برای مهاجرت کاری به استرالیا

افراد برای دریافت این ویزا باید شرایطی را داشته باشند که به طور خلاصه به آن می پردازیم:

افرادی که متقاضی دریافت این ویزا هستند باید حداقل 60 امتیاز از امتیازاتی که کشور استرالیا مشخص می کند را دریافت کنند. همچنین باید در زمان درخواست ویزا حداکثر 50 سال داشته باشند. مدارک تحصیلی افراد باید توسط مراکز ارزیابی بررسی شود و تاییدیه لازم را دریافت کنند. متقاضی باید در سه سال گذشته، حداقل نمره 6 در تمامی مهارت ها در آزمون IELTS یا نمره های لازم در دیگر مدارک را کسب کرده باشد. افرادی که درخواست دریافت این ویزا را دارند نباید قبل از این و در صورت حضور در این کشور، ویزایشان کنسل یا رد شده باشد.

امتیازات و امکاناتی هم به افرادی که ویزای 189 استرالیا را دریافت می کنند اعطا می شود که تعدادی از آنها به این شرح است: فرزندانی که در این کشور به دنیا بیاورند، اقامت این کشور را کسب می کنند. می توانند همسر و فرزندان خود را با دریافت اقامت به این کشور بیاورند. به مدت پنج سال می توانند در داخل و خارج کشور با ویزای خود سفر کنند.

ویزای مهارتی 190 برای مهاجرت کاری به استرالیا

برای دریافت این ویزا باید حداقل امتیاز 60 را دریافت کنید و در سه سال گذشته نمره 6 در تمامی مهارت های آیلتس یا نمره های قابل قبول در مدارک دیگر را دریافت کنید. حداکثر سن مجاز برای دریافت این ویزا، 45 سال می باشد. باید مدارک تحصیلی شما توسط مراکز ارزیابی بررسی شود و تاییدیه لازم را دریافت کنید.

دارندگان ویزای 190 هم می توانند از مزایایی که ویزای 189 داشت، بهره ببرند.

ویزاهای مهارت برای مهاجرت کاری به استرالیا

ویزای مهارتی 489 برای مهاجرت کاری به استرالیا

متقاضیان دریافت ویزای 489 استرالیا برای مهاجرت کاری به این کشور باید حداکثر سن 45 سال داشته باشند و حداقل نمره 6 در تمامی مهارت های آیلتس یا نمره های مورد نیاز در سایر مدارک را کسب کنند و حداقل 60 امتیاز از امتیازاتی که کشور استرالیا مشخص کرده است را دریافت کنند. همچنین لازم است تاییدیه لازم را پس از ارزیابی مدرکشان توسط مراکز ارزیابی دریافت کنند. دارندگان این ویزا می توانند در این کشور درس بخوانند، کار کنند، تا 4 سال با این ویزا در داخل و خارج کشور سفر کنند و از وام خرید خانه در این کشور استفاده کنند.

معرفی مشاغل مورد نیاز استرالیا

مشاغل در کشور استرالیا به سه دسته ی بلند مدت، کوتاه مدت و مخصوص مناطق دور دست تقسیم می شوند که تعدادی را بیان می کنیم:

مشاغل محبوب بلند مدت یا MLTSSL: تعمیرکار کشتی، تکنیسین برق، جوشکار متخصص، سرآشپز، مهندس الکترونیک، مهندس شیمی، مهندس عمران، مهندس نرم افزار، ماما، روانپزشک

مشاغل محبوب کوتاه مدت یا STSOL: مدیر پایگاه داده، مدیر سایت، متخصص بیهوشی، متخصص طب سوزنی، مدیر امور اداری، دندانپزشک

مشاغل محبوب منطقه ای یا Regional: طراح چند رسانه ای، کارشناس منابع انسانی، مدیر مرکز سرگرمی، مدیر روابط عمومی، مدیر اداره پست

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.