وقت سفارت اوکراین

اطلاعاتی مهم درباره وقت سفارت اوکراین

همانطور که می دانیم تعیین وقت سفارت اوکراین اولین قدم در مسیر اخذ ویزای آن است. این کشور در بخش شرقی قاره اروپا واقع شده و سواحل بسار زیبایی دارد که زیبایی آن ها در تابستان چندین برابر خواهد بود. در این نوشته ما در رابطه با اخذ روادید اوکرایل و مراحل دریافت آن سخن خواهیم گفت. با اطمینان می توان گفت که با مطالعه این مقاله می توانید سفری ایمن و راحت به اوکراین داشته باشید.

embassy-appointments ukraine

سفر به کشور اوکراین

چنانچه قصد سفر به کشور اوکراین را دارید باید ویزای اوکراین را تهیه کنید. در حقیقت ویزا اجازه نامه ورود به کشور موردنظر می باشد که تمام مسولیت صدور آن بر عهده کنسولگری کشور مورد نظر می باشد. افراد هدف های مختلفی برای سفر به اوکرایین دارند. اشخاصی برای تفریح ، برخی برای ادامه تحصیل و برخی برای کار به این کشور سفر می کنند. با هر هدفی که به اوکراین سفر می کنید باید ویزای مرتبط به ان را داشته باشید و برای اخذ ویزا در ابتدا نیاز به تعیین وقت سفارت اوکراین را دارید.

همه ساله افراد زیادی با اهداف توریستی و تفریحی به اوکراین سفر می کنند زیرا که درای آب و هوای مطلوبی می باشد به همین دلیل از نظر جذب گردشگر رتبه هشتم را در اروپا دارد.

دریافت وقت سفارت اوکراین

چنانچه قصد تعیین وقت سفارت اوکراین را دارید باید به سفارت اوکراین مراجعه کنید. آدرس سفارت اوکراین در تهران :

خیابان شهید باهنر تهران، کوچه قادری، پلاک 10.

همچنین می توانید با مراجعه به سایت سفارت اوکراین وقت سفارت اوکراین را تعیین کنید. می توانید از طریق تماس با شماره 22722658 با کارشناسان و مشاورین سفارت در رابطه با امور مربوط به ویزا و وقت سفارت صحبت کرده و پاسخ سوال های خود را دریافت کنید.

ساعات کاری سفارت اوکراین در تهران به شرح زیر است :

از دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح الی 1 بعد از ظهر و ساعت 2 بعد از ظهر تا 6 کارشناسان آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به متقاضیان عزیز می باشد. زمان تعیین شده جهت ارائه مدارک به سفارت 9 تا 13 و زمان مشخص شده جهت تحویل گرفتن مدارک 16 تا 17 میباشد. دقت داشته باشید که پیش از مراجعه به سفارت از فبل در مورد ساعات کاری و اختصاص یافته برای هرکار آگاهی کسب کنید تا با مشکل روبرو نشوید.

دریافت وقت سفارت اوکراین بصورت آنلاین

چنانچه قصد دارید وقت سفارت اوکراین را به صورت آنلاین رزرو کنید به سایت سفارت اوکراین مراجعه کنید و اطلاعات خواسته شده را بطور کامل درج کنید.در وارد کردن ایمیل خود دقت کنید زیرا که پاسخ سفارت در خصوص قبول یا رد درخواست ویزا و روز تعیین وقت سفارت اوکراین به این 5

صدور روادید اوکراین

در حالت عادی دو الی 3 هفته زمان نیاز است تا سفارت اوکراین به تقاضای شما جواب دهید. چنانچه با نقص مدارک مورد نیاز روبرو شوید این مدت به یک ماه افزایش پیدا می کند. زمانی که درخواست ویزا می دهید دقت کنید که تا در قدم های بعدی دچار مشکل نشوید و هرچه سریعتر ویزای اوکراین خود را اخذ کنید.

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت اوکراین و طی کردن مراحل اخذ ویزا

برای اینکه در اخذ ویزای اوکراین موفق باشید باید از تمامی مدارک آن مطلع باشید تا با مشکل روبرو نشوید. در زیر به همه این مدارک اشاره خواهیم کرد:

فرم درخواست روادید اوکراین که باید با دقت زیاد پر شود.

پاسپورتی که حداقل شش ماه معتبر باشد و در بین مدارک به سفارت ارائه شود.

دو عدد عکس با زمینه سفید و بدون روتوش.

هزینه های سفارت باید کامل پرداخت شود.

بیمه درمانی مسافرتی که باید تهیه شود و عدم تهیه ان باعث رد درخواست شما خواهد شد.

هدف سفر شما و اخذ ویزای اوکراین باید مشخص شود و مدارکی دال بر اثبات این اهداف نیز ارائه دهید تا سفارت از صحت صحبت های شما اطمینان حاصل کند.

از ابتدایی ترین شرایط اخذ وقت سفارت اوکراین داشتن اطلاعات کافی و لازم برای تحویل به سفارت اوکراین می باشد و همچنین در هنگام پر کردن فرم درخواست دقت لازم را داشته باشید. اگر به تمام نکات ذکر شده در این متن دقت کنید با مشکل روبرو نخواهید شد.

وقت سفارت اوکراین برای روادید تیپ c

اشخاصی هستند که به دنبال ویزای کوتاه مدت اوکراین هستند و برای اخذ آن وقت سفارت اوکراین را تعیین می کنند. مدارک مورد نیاز برای این نوع ویزا در زیر ذکر شده اش:

ارائه دعوتنامه مورد صدور و تائید از طرف وزارتخانه، دیگر نهادهای دولتی و در حالت کلی موسسات و شرکت های دولتی.

دولتنامه ای که از یکی از مراکز اداره مهاجرت و یا نهاد کشوری برای فرد مورد نظر صادر شده باشد.

بستن قرارداد حمل و نقل کالا یا مسافر از طریق زمینی ضروری است، در برخی موارد ارائه اجازه نامه حمل و نقل بین المللی نیز ضروری می باشد.

دعوتنامه می تواند از سوی اداره بهداشت و درمان کشور اوکراین برای شخص صادر شود، که در ارتباط با مقصودش از سفرمی باشد و حتما در وقت سفارت اوکراین به مسوول سفارت تحویل شود.

چنانچه هدف شما از سفر  شما گردشگری و تفریحی باشد باید مدارکی دال بر این مساله به سفارت اوکراین ارائه کنید.

یک روش دیگر سرمایه گذاری می باشد که فرد درخواست کننده باید 50000 دلار آمریکا در اوکراین سرمایه گذاری کند و اسنادی برای اثبات آن به سفارت اراوه کند.

پرداخت هزینه ویزا در وقت سفارت اوکراین تعیین شده

در روز مصاحبه در وقت سفارت اوکراین باید مبلغ تعیین شده را نقدی پرداخت کنید و لازم به ذکر است این هزینه را نمی توان از طریق کارت پرداخت کرد و باید پول نقد با خود همراه داشته باشید. هزینه ها به صورت زیر می باشد:

  •     جهت روادید نوع یکبار ورود باید هزینه ای بالغ بر 85 دلار پرداخت شود.
  •     جهت روادید دوبار ورود باید هزینه ای بالغ بر 13 دلار پرداخت شود.
  •     و جهت روادید چند بار ورود نیز باید هزینه ای بالغ بر 200 دلار پرداخت شود.
  • لازم به ذکر است که مبالغ گفته شده حدودی هستند و با توجه به شرایط زمانی قابل تغییر هستند.

عدم پرداخت هزینه ویزا و وقت سفارت اوکراین

برخی از افراد نیازی به پرداخت مبلغ گفته شده برای صدور روادید ندارند، این افراد که در ادامه در مورد آن ها صحبت خواهیم کرد پس از تعیین وقت سفارت اوکراین نیازی به پرداخت وجه برای اخذ ویزا ندارند:

  •     متقاضیانی که زیر 6 سال سن دارند.
  •     افرادی که خود و خانواده شان اوکراینی باشند.
  •     متقاضیانی که دارای پاسپورت دیپلماتیک باشند نیازی به پرداخت مبلغ ذکر شده ندارند.
  •     سفرایی که در سفارتخانه های واقع در کشور اوکراین خدمت می کنند.
  •     کارکنان سازمان های بین المللی که بصورت تک نفره و یا همراه با خانواده سفر میکنند.
  •     اشخاص با اداف بشردوستانه و خیرخواهانه نیازی به پرداخت هزینه ویزا ندارند.
  •     و پناهندگان.

دریافت وقت سفارت اوکراین برای اخذ انواع ویزا

پیش از اینکه به تعیین وقت سفارت اوکراین بپردازید مقصود خود را از سفر انتخابل کرده تا بتوانید مدارک مرتبز با نوع ویزای درخواستی را تهیه و به سفارت اوکراین تحویل دهید. انواع ویزای اوکراین به شرح زیر می باشد:

  •     ویزای ترانزیت
  •     ویزای توریستی
  •     ویزای تجاری
  •     ویزای بلند مدت
  •     ویزای تحصیلی

دریافت وقت سفارت اوکراین برای اخذ ویزای توریستی

لازم به ذکر است که با ارائه دعوتنامه می توانید مراحل انجام امور مربوط به وقت سفارت اوکراین و اخذ ویزای آن را سرعت ببخشید و روال طی کردن این مراحل را سریعتر به پیش ببرید. البته ارائه دعوتنامه دلیلی بر صدور تضمینی ویزای اوکراین نمی باشد اما در سرعت بخشیدن به روال انجام کار تاثیرگذار می باشد. دعوتنامه باید با اطلاعات دقیق و درست تکمیل شود و سعی در فریب سفارت نداشته باشید  زیرا در این صورت ممکن است دیگر قادر به  اخذ ویزای این کشور نباشید. حتی اگر با اهداف توریستی به اوکراین سفر می کنید باید سفارت را با استفاده از مدارکی قانع کنید که می خواهید به کشور خود بازگردید و در وطن خود وابستگی هایی دارید و قصد ترک آن ها را ندارید.

دریافت وقت سفارت اوکراین برای اخذ ویزای ترانزیت

در این نوع وقت سفارت اوکراین باید اسناد و مدارک دال بر ترانزیتی بودن سفر شما به اوکراین به سفارت ارائه کنید . همچنین باید بلیط رفت و برگشت خود به اوکراین و مدارک محل اقامت خود در طول سفر در اوکراین را نیز ارائه کنید. مجوز حمل و نقل مربوطه نیز باید توسط کشور مقصد صادر شده باشد.

embassy-appointments ukraine

دریافت وقت سفارت اوکراین برای ویزای بلند مدت

برای اخذ این نوع وقت سفارت اوکراین باید مدارکی دال بر شرایط خاص ارائه دهید که در ادامه ذکر می شود.

تعیین وقت سفارت اوکراین بلند ومدت مستلزم دارا بودن مدارکی و یا شرایطی بخصوص است که در ادامه ذکر می شود:

دعوتنامه کاری و یا تجاری و مدارک دال بر اینکه شما در یک موسسه و یا شرکت اوکراینی استخدام شده اید.

داشتن مدارکی دال بر اجازه مهاجرت از ایران به کشور اوکراین .

دعوتنامه دینی برای به جا آوردن مناسک مذهبی.

تشکیلات و یا شرکت های قانونی که دارای مجوز هستند باید دعوتنامه ای برای شخص متقاضی ارسال کرده باشند.

داشتن مدارک لازم برای ازدواج با شخص اوکراینی.

داشتن نسبت خانوادگی با کسی که در اوکراین اقامت دائم دارد.

حضور در تایم تعیین شده برای وقت سفارت اوکراین

دقت داشته باشید که در روز و ساعت مقرر در سفارت حضور داشته باشید و دیر نکنید که بسیار مهم می باشد.

دریافت وقت سفارت اوکراین برای افراد زیر 18 سال

چنانچه اشخاص زیر سن 18 سال بخواهند وقت سفارت لوکراین بگیرند باید از طریق قیم خود و یا والدین خود اقدام کند. بدون اجازه نامه کتبی و محضری از سوی قیم و یا والدین اجازه این کار را نخواهد داشت.

عکس های ارائه شده توسط شخص در روز مصاحبه باید دارای شرایط زیر باشد:

بعد از اینکه وقت سفارت اوکراین را تعیین کردید باید نسبت به تهبه مدارک مورد نیاز اقدام کنید و آن ها را در پرونده خود بگذارید، عکس های ارائه شده باید دارای شرایط زیر باشد:

عکس ها باید کاملا یکسان و یک شکل باشند.

باید متعلق به سال های اخیر باشند.

همه ققسمت های صورت شخص باید در تصویر مشخص باشد، از زیر چانه تا خط رویش مو. حالت چهره را طبیعی نگاه دارید و لبخند نزنید.

عکس باید کاملا واضح باشد و تار نباشد.

نباید در تصویر عینک داشته باشید و عکس هایی با این حالت قابل قبول نیستند.

پس زمینه تصویر باید سفید باشد جوری که صورت شخص به خوبی مشخص باشد.

ابعاد عکس دقیقا همان ابعادی باشد که اعلام شده است.

کاغذ عکس باید مرغوب باشد.

حاوی هیچگونه کثیفی و یا پارگی و عیب نباشد و کاملا سالم باشد.

وقت سفارت اوکراین و ارائه دعوتنامه

همانگونه که قبلا هم گفته شد ارائه دعوتنامه مرتبط با نوع ویزای درخواستی و هدف سفر شما می تواند روند صدور ویزای اوکراین را سرعت بخشد.

وقت سفارت اوکراین برای اخذ ویزای تجاری

برای دریافت روادید تجاری نیز باید دعوتنامه تجاری در روز مصاحبه به سفارت ارائه دهید.کسانی که با اهداف تجاری و یا کار در اوکراین به این کشور قصد سفر دارند باید ویزای تجاری اوکراین را دریافت کنند و مدارک مرتبط با آن را ارائه کنند.

نکات لازم هنگام مراجعه به سفارت

برای اینکه درخواست شما برای ویزا رد نشود دانستن نکاتی بسیار ضروری می باشد، در زیر به برخی از آن ها اشاره کرده ایم که در روز مصاحبه باید رعایت شود:

لباس رسمی و آراسته بپوشید به گونه ای که هم رسمی باشید و هم راحت.

در وقت مصاحبه با دقته به پرسش ها گوش کنید و صادقانه پاسخ دهید، چنانچه افسر مربوطه در صداقت شما شک کند درخواست ویزای شما حتما رد می شود و باید مجددا اقدام کنید.

تاریخی که برای شما از سوی سفارت به عنوان وقت سفارت اوکراین تعیین شده به یاد داشته باشید و سر ساعت در سفارت حضور پیدا کنید، دیر کردن شما وجه خوبی از شما به نمایش نمی گذارد و می تواند مشکل ساز باشد.غیبت شما باعث می شود که مجبور به طی تمامی مراحل از ابتدا تا انتها شوید.

مبلغ پرداختی برای ویزا را بصورت نقدی به همراه داشته باشید.

مدارکتان را کامل و بدون نقص بهمراه داشته باشید.

نکات لازم هنگام مراجعه به سفارت

دیگر مدارک لازم جهت اثبات اهداف سفر

وقت سفارت اوکراین برای تحویل مدارک توسط سفارت و انجام مصاحبه و بررسی مدارک متقاضی می باشد ، مدارک دیگری نیاز می باشد که برای اثبات هدف سفرتان مورد نیاز می باشد. و به شرح زیر می باشد:

دعوتنامه تحصیلی، تجاری و یا توریستی

بلیط هواپیمای رفت و برگشت

مدارک دال بر داشتن کار مفید در ایران

گردش حساب بانکی 3 ماه اخیر

مدارک معتبر برای اثبات تمکن مالی

خدمات ارائه شده توسط مجموعه ما در جهت اخذ ویزا و وقت سفارت

چنلنچه زمان کافی برای طی مراحل تعیین وقت سفارت اوکراین و اخذ ویزای آن را ندارید از طریق آژانس ها اقدام کنید. مجموعه ما تمامی خدمات مربوط به تعیین وقت سفارت و اخذ ویزا را به متقاضیان ارائه می کند . برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان ما اط طریق تماس تلفنی با ما تماس بگیرید. شماره های تلفنی مجموعه ما در بخش مربوطه می باشد. می توانید از طریق مراجعه حضوری به مجموعه ما با امضای قرار داد تمامی مراحل کار را به مابسپارید و خود در روز مصاحبه به سفارت رفته و مدارک را تحویل دهید و منتظر پاسخ سفارت بمانید.

لازم به ذکر است که مراجعه فرد در سفارت الزامی ست و کارشناسان با اعلام روز مصاحبه شما را ملزم به حضور در روز مقرر در سفارت می کنند. برخی از خدمات مورد نظر در جهت دریافت اخذ ویزا به شرح زیر است:

بلیط رفت و برگشت به اوکراین که باید در بین مدارک خود به سفارت دهید و توسط کارشناسان ما تهیه می شود.

خدمات رزرو محل اقامت نیز ارائه میگردد ومدارک محل اقامت شما تماما در اختیاز شما قرار می گیرد تا به سفارت تحویل دهید.

همچنین خدمات حمل و نقل از فرودگاه به هتل نیز ارائه می شود البته در صورت تمایل.

چنانچه ابهام و یا سوالی هنوز برای شما باقی مانده می توانید از طریق تماس تلفنی با متخصصان ما سوالات خود را مطرح کنید . پاسختان را بگیرید.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.