جزایر سلیمان یکی از مناطق دل انگیز و جذابی است که رفتن به آنجا و گشت و گذار در آن پر از هیجان خواهد بود. جرایز سلیمان جزء سرزمین های شگفت انگیز و پر جاذبه برای گردشگران است. این جزیره زیبا و دل انگیز یکی از مکان های مورد علاقه هر توریستی است که خیلی از مردم آنجا را نمی شناسند.

آشنایی با جزایر سلیمان

در سال 1568 میلادی برای اولین بار جزایر سلیمان توسط یک دریانورد اسپانیایی، به نام آلوارو دی مندانا دی نیرا کشف شد اما این کشف، کشف یک جزیره نبود بلکه زمانیکه او داشت در جزیره قدم می زد و جزیره را می گشت در دهانه رود خانه ای به نام ماتانیکو مقداری قابل توجهی طلا یافت و معتقد بود که گنج بزرگی پیدا کرده است. ساکنان این جزیره عجیب و غریب به صورت نیروی کار در مزرعه های جزایر اقیانوس آرام مشغول به کار بودند و استثمار می ‌شدند. زمانی که این جزیره بوسیله امپراطوری ژاپن اشغال شد جنگ های سخت و شدیدی در این جزیره رخ داد که یکی از آن ها نبرد بزرگی بود که بر سر جزیره گودال کانال اتفاق افتاد و بعد از این جنگ این کشور استقلال خودش را اعلام کرد. جزایر سلیمان که در قرن ۱۹ میلادی به وسیله انگلیس اشغال شده بود در جنگ جهانی دوم هم ژاپن این جزیره را اشغال کرد و همین مساله باعث شد این جزایر سرشار از گنج برای ژاپن و ایالات متحده آمریکا مهم تلقی شود و تبدیل به میدان جنگ شود. بعد از همه جنگ ها و درگیری ها که در سال 1976 میلادی این جزیره استقلال خود را اعلام کرد و یک حکومت مردمی در این کشور شکل گرفت.

آشنایی با جزایر سلیمان

جزایر سلیمان مجموعه جزایری هستند که در بخش جنوبی اقیانوس آرام واقع شده است و همچنین در بخش شمال شرقی قاره استرالیا قرار دارند. جزایر سلیمان از غرب با پاپوآگینه نو، از جنوب شرق با وانوآتا و از جنوب غرب با استرالیا مرز مشترک دارد. این جزایر به دو قسمت تقسیم شده اند، جنوبی و شمالی، جزایر جنوبی قسمتی از دولت سولومون آیلند به حساب می آیند واما جزایر شمالی از کشور تازه تاسیس بابوگینا محسوب می شوند. جزایر سلیمان کشوری است که بیش از 990 جزیره در آن وجود دارد که جزایر همه با هم مساحتی بالغ بر 29.785 کیلومتر را تشکیل می دهند و حدود 1 میلیون نفر جمعیت در آنجا زندگی می کنند. پایتخت آن هونیارا می باشد. این جزیره زیبا از صدها  جزیره بزرگ و کوچک تشکیل شده است که مهم ترین جزیره های آن نیو جورجیا، گوادال کانال، مالایتا و سان کریستوبال هستند. این کشور شگفت انگیز و زیبا بلندترین منطقه آن قله ای با ارتفاع 2447 متر است که ماکاراکومبورو نام دارد.

بیش از نیمی از مردم این کشور باسواد هستند درحالیکه دانشگاه ساوت پاسیفیک در این جزیره زیبا قرار گرفته است. اقتصاد این کشور از همه بیشتر بر پایه صادرات الوار و چوب می چرخد. حدود یک سوم نیروی کار جزایر سلیمان کار اصلی شان کشاورزی است و مشغول به زراعت هستند و از این راه زندگی می کنند. تهیه و تولید الوار صنعت مهم جزایر سلیمان است که پایه اقتصاد آن به حساب می آید. اما نارگیل، مغز نارگیل و کاکائو هم از این کشور به سراسر دنیا صادر می شود. به طور کلی صادرات جزایر سلیمان شامل نارگیل، روغن خرما، الوار، ماهی و البسه می شود که به چند کشور از جمله چین، کره جنوبی، ژاپن، تایلند، ایتالیا و فیلیپین صادر می کنند. در بخش هایی از این جزایر تلفن، برق و راه های مواصلاتی وجود ندارد.

آشنایی با جزایر سلیمان

فرهنگ و ربان مردم جزایر سلیمان

این جزیره های کوچک و بزرگ پراکنده از نظر نژاد و قومیت دارای اهمیت .یژه ای می باشد و سه گروه قومی را در بر می گیرد که شامل پلی‌ نزی، ملانزی و قومی دیگر به نام میکرونزی می شود. مردم این جزایر به خصوص میلانزی ها اغلب موهای بلوند و رنگ پوست تیره دارند و این امر تعجب دانشمندان را برانگیخته و باعث شده تا آنان به تحقیقات در این باره بپردازند، آنان پس از تحقیقات متوجه شدند که این موضوع به دلیل وجود یک ژن به نام TYRPI است که با ژن اروپاییان تفاوت دارد. 94 درصد از مابقی جمعیت این جزایر سلیمان از نژاد ملانزیایی هستند. زبان رسمی مردم این جزیره انگلیسی است اما فقط یک یا دو درصد از اهل جزیره به این زبان حرف می زنند. مسیحی پروتستانتی مذهب اکثر ساکنین بومی جزایر می باشد.

آب و هوای جزایر سلیمان

آب وهوای جاری در جزایر استوایی است، بادهای استوایی بین آذر ماه واسفند ماه در این منطقه به همراه بارش شدید باران افزایش می یابد و دما در این ماه ها بالا است. اما بین فروردین ماه و آبان هوا رو به سردی می رود. در فصل های بارانی چندین بار جزایر سلیمان طوفان زده می شود.

آب و هوای جزایر سلیمان

جاذبه های دیدنی و تفریحی جزایر سلیمان

جزایر سلیمان به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد دارای طبیعت بکر وبی نظیری می باشد که تقریبا تمامی زیبایی های این جزایر دراین طبیعت شگفت انگیز خلاصه می شوند.

آبشار ماتانیکو

آبشاری زیبا در مناطق دور افتاده شهر هانیارا وجود دارد. این آبشار استثنائی در یک صخره به سمت یک دره عمیق در جریان است. پیاده روی ماجراجویان و گردشگران به سمت این آبشار از روستای للئی با یک صعود از منطقه ای شیب دار شروع می شود و کمی جلوتر اولین نفوذهای آبی ناشی از این آبشار به چشم می آید. هنگامی که به منطقه سرسبز و زیبای این آبشار رسیدید کمی بالاتر از آن می توانید در فضایی که کمتر گل آلود است ،استراحت کنید. برای برگشت به روستا حتما باید 2 ساعت پیاده روی کنید تا به مقصدتان برسید.

کولومبانگارا

آتشفشانی مخروطی شکل در جزایز سلیمان وجود دارد که دارای 1770 متر ارتفاع است. این آتشفشان در شرق جزیره غزو که در حلقه اصلی اطراف آن خانه هایی برای زندگی به وجود آمده است، قرار دارد. این منطقه فوق العاده زیبا و شگفت انگیز است و در گذشته های دور یکی از محل های فعالیت نیروهای جنگی به شمار می آمده بود.

کولومبانگارا

جزیره جمجمه

با یک قایق سواری 30 دقیقه ای از موندا می توانید به وارد جزیره ای کوچک در ووناوونا لانگون شوید و جمجمه های جنگجویان و غارت گرانی که دراین جزیره دفن شده اند را ببینید. شبیه فیلم های ایندیانا جونز است این را هم توجه داشته باشید که در حال حاضر هستند کسانی که این جمجمه ها را به غارت می برند.

موزه جنگ جهانی دوم

قبل از ساحل تتر، موزه ای وجود دارد که بی شک با تمام موزه هایی که تا به حال دیده اید فرق دارد. این موزه بیش از 30 وسیله جنگی رها شده را در خود نگه داری می کند که حتی بیشترشان هم دچار زنگ زدگی شده اند. این موزه توسط سیم های خاردار محراقبت می شود.

موزه پیتر جوزف

طرفداران تاریخ جنگ این موزه را مجموعه ای خصوصی و عالی از آثار جنگ جهانی دوم می نامند. در سالن آلفای بارنی پالسون، بسیاری از ظروف، مهمات، ماشین آلات، پوسته های اسلحه و خشاب، ظروف، کلاه، چاقو، که همه توسط ژاپنی ها و آمریکایی ها به این جزیره آورده شده است و برای این مردم به یاد گذار گزارده اند. این موزه پشت یک زمین فوتبال واقع شده است و در نزدیکی آن بازار بزرگ قرار دارد که برای خرید می توانید به آنجا بروید.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

ثبت امتیاز
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *