آشنایی با کشور هند

پیشینه حضور انسان در شبه قاره هند به دویست تا چهارصد هزار سال میرسد. اما اولین تمدن به معنای واقعی در این سرزمین، تمدن حوزه رود سند با قدمت نزدیک به سه هزار سال است که با تمدن شهر سوخته در ایران همزمان بوده و با آن مراودات نزدیک داشته‌ است و تقریباً پس از ورود آریائی‌ ها بین سال های 2000 تا 1800 قبل از میلاد، هر دو از بین رفته‌ اند. جمهوری هندوستان کشوری است در جنوب آسیا كه پایتخت آن دهلی نو است، از شمال غربی با پاکستان ، از شمال با چین، بوتان، نپال و تبت و از شمال شرقی با برمه و بنگلادش همسایه‌ است. جنوب آن نیز به اقیانوس هند محدود می ‌شود. کشور هند، بخش اعظم جنوب آسیا و شبه قاره هند را به خود اختصاص داده‌ است. هند از جنوب به اقیانوس هند و از شمال به رشته كوه‌های هیمالیا منتهی می ‌شود. دریای عرب و خلیج بنگال به ترتیب در غرب و شرق آن قرار گرفته ‌اند. هند با كشورهای پاكستان‌، چین‌، نپال‌، بوتان‌، برمه و بنگلادش هم مرز است‌. مساحت آن 3287590 كیلومتر مربع است كه 2973190 كیلومتر مربع آن را خشكی تشكیل می ‌دهد. جغرافیای هند به طور کلی به سه بخش تقسیم می‌شود: فلات بلند هیمالیا ، جلگه گنگ و شبه جزیره جنوب هند که مناطق مختلف کوهستانی، دره رود خانه‌ای، کویر، دشت و جنگل را در بر می‌گیرد. پائین‌ترین سطح هند، در اقیانوس هند، با ارتفاع صفر و بلندتری نقطه این کشور، قله کانچن جونگا، با ارتفاع 8568 متر در هیمالیا قرار دارد که سومین قله مرتفع جهان است. منابع آبی هند شامل رودخانه‌ها، کانال‌ ها، آبگیرها، دریاچه‌ ها و سواحل غربی و شرقی اقیانوس هند و سایر خلیج ها و خلیج کوچک برای بیش از 6 میلیون نفر در بخش ماهیگیری اشتغال ایجاد کرده ‌اند. هند ششمین کشور تولید کننده ماهی در سطح جهان و دومین تولید کننده ماهی بومی در سطح جهان است.

آشنایی با کشور هند

فرهنگ و زبان مردم هند

هندوستان كشور خیلی بزرگی است بیش از یک میلیارد نفر جمعیت دارد و به ‌زودی جمعیتش از چین هم بالاتر می‌ رود. هند دومین کشور پرجمعیت دنیا است و قریب به یک ششم جمعیت جهان را در خود جای داده‌ است ، تنوع نژادی، فرهنگی، زبانی و مذهبی به این کشور چشم اندازی شگرف از همزیستی مسالمت آمیز میان اعتقادات گوناگون بخشیده ‌است. هند سرزمین هزار ادیان و معجونی از ادیان مختلف و فرقه‌ های مذهبی گوناگون است که اکثرا از هندوئیسم ، اسلام و بودیسم نشات گرفته‌ اند. حدود 80 درصد مردم هند پیرو آئین‌ های هندو و حدود 14 درصد مسلمان هستند. هند هم چنین بیش از 2 درصد مسیحی و 2 درصد سیک دارد. هند اگرچه زادگاه آئین بودا بوده، اما جمعیت بودائیان هند در حال حاضر تنها حدود 1 درصد برآورد می ‌شود.

طبق آمار رسمی در سرزمین هندوستان 29 زبان دارای گویشور بالای یک میلیون نفر است و 122 زبان دیگر دارای گویشورانی بیش از ده هزار نفر هستند. تعداد گویش ‌ها، لهجه ‏ها و زبان‌هایی که روزانه در این کشور مکالمه می ‌شود بسیار بیشتر است. در حالی که زبان‌ های هندی و انگلیسی ارتباطات رسمی و امور دولتی را برعهده‌ دارند، هر ایالت دارای زبان ‌های رسمی و ملی ویژه خود است. زبان فارسی هشت قرن پیش در دوره غزنویان به هند راه یافت در آن دوره پارسی، زبان ادبیات، شعر، فرهنگ و دانش بود. با تأسیس امپراتوری مغول هندوستان به اوج پیشرفت خود در هند رسید و زبان رسمی هندوستان شد. 700 سال بر تارک اندیشه، روابط، سیاست، اقتصاد و فرهنگ مردم هند حاکمیت داشت. به گونه‌ای که کلیه آثار مهم فرهنگی، مذهبی، سیاسی، ادبی، مکاتبات، اسناد شخصی ودولتی و احکام قضایی هند به زبان فارسی نوشته می‌ شد. لازم به ذکر است که هم ‌اکنون در دانشگاه‌ ها و کالج ‌های هند بیش از پنجاه بخش زبان فارسی به‌ فعالیت اشتغال دارند و بیش از یکصد مدرسه و دبیرستان فعالانه به تدریس زبان فارسی می ‌پردازند. زبان فارسی پیش از آنکه هندوستان مستعمره انگلستان شود، دومین زبان رسمی این کشور و زبان فرهنگی و علمی به ‌شمار می‌رفت. اما پس از استعمار، انگلیسی‌ها در سال 1832 انگلیسی به تدریج جایگزین فارسی شد. برای سفر به این کشور زیبا نیاز به دریافت ویزای هند می باشد.

فرهنگ و زبان مردم هند

فرودگاه های کشور هند

بیشترین پروازهای خارجی به مقصد کشور هند، در فرودگاه بین ‌المللی چاتراپاتی شیواجی و یا فرودگاه بین ‌المللی ایندیرا گاندی در دهلی انجام می ‌شود. فرودگاه بین ‌المللی چاتراپاتی شیواجی، از لحاظ میزان نقل و انتقال مسافر، شلوغ ‌ترین فرودگاه در شبه ‌قاره هند بعد از فرودگاه دهلی می باشد. فرودگاه بین ‌المللی چاتراپاتی شیواجی فرودگاهی بین ‌المللی است که در شهر بمبئی، هند واقع شده است. بزرگ ‌ترین و پر رفت ‌و آمدترین فرودگاه بین ‌المللی این کشور محسوب می‌ شود.

فرودگاه بین المللی بنگلور به عنوان سومین فرودگاه پر رفت و آمد کشور بزرگ و پر جمعیت هند شناخته می شود. فرودگاه بین المللی بنگلور یا یا فرودگاه کمپکودا در شمال شهر بنگلور واقع شده است. این فرودگاه به عنوان قطب اصلی فناوری اطلاعات و تکنولوژی های IT در هند به شمار می رود و بسیاری آن را سیلیکون ولی، یکی از بزرگ ترین شرکت های تکنولوژی در دنیا در هندوستان می نامند.

آب و هوای کشور هند

آب و هوای هند دارای تنوع بسیار قابل توجهی از کوهستان های همیشه پوشیده از برف هیمالیا تا منطقه حاره و گرمسیری میانه و جنوب و کویر خشک غرب این کشور است. هند به دلیل وسعت فراوان و همجواری با آب ‌های اطراف‌، از تنوع آب و هوایی ویژه ‌ای برخوردار است و به طور كلی چهار فصل اصلی در آن دیده می ‌شود.

آب و هوای کشور هند

جاذبه های دیدنی و تفریحی کشور هند

سفر به کشور هند بی شک یکی از هیجان انگیز ترین و به یاد ماندنی ترین سفر های عمر هر گردشگری خواهد بود. برای آشنایی بیشتر با جاذبه های دیدنی این کشور با ما همراه باشید.

تاج محل

تاج محل در آگرا مقبره ای از سنگ مرمر سفید است، که بین سال های 1632 و 1653 به دستور امپراطور مغول شاه جهان به یاد همسر مورد علاقه خود ساخته است. به نام اشک بر گونه ابدیت یکی از شاهکارهای معماری مغول و یکی از جاذبه های توریستی بزرگ در هند است. علاوه بر آرامگاه از سنگ مرمر سفید، تاج محل شامل چندین ساختمان زیبای دیگر، استخرهای منعکس کننده، و باغ های زینتی وسیعی با درختان گل و بوته است.

تاج محل

کاخ دریاچه

کاخ دریاچه در دریاچه پیچولا در شهرستان اودایپور به عنوان یک کاخ تابستانی سلطنتی در قرن 18 ساخته شده بود. امروز یک هتل لوکس 5 ستاره، تحت عنوان هتل ها استراحت گاه و قصرهای تاج است. هتل کاخ دریاچه در حمل و نقل مهمانان به هتل از اسکله در کاخ شهر در ساحل شرق دریاچه پیچولا عمل یک قایق را انجام می دهد. این کاخ در سال 1983 زمانی مشهور شد که در فیلم اختاپوس جیمز باند به عنوان خانه شخصیت اول استفاده شد.

بنارس

واقع در سواحل رودخانه گنگ، بنارس برای هندو، بودایی و جین مقدس است و هم چنین یکی از قدیمی ترین شهرهای مسکونی در جهان است. از جنبه های بسیاری بنارس بهترین و بدترین جنبه های هند را مجسم می کند، و می توان آن را کمی خسته کننده دانست. این صحنه که زائران در رودخانه گنگ در زمان طلوع آفتاب به عبادت مشغولند در مقابل پشت صحنه معابد قدیمی، احتمالا یکی از چشمگیرترین مناظر در جهان است.

منبع: سفریتو راهنمای سفر و مرجع خرید بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، خرید تور و مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *