قلعه پیتر و پاول در سن پترزبورگ ، واقع در جزیره Hare کوچک ، هسته تاریخی این شهر است. تاریخ سن پترزبورگ با تاریخ این قلعه آغاز می شود. از سال 1700 روسیه در حال جنگ شمالی با سوئد بود. در سال 1703 زمین های کنار رود نوا فتح شد. برای محافظت از آنها در برابر حملات سوئدی ها ، لازم بود که یک مقرر در اینجا ساخته شد.

این قلعه در جزیره Hare در 16 (27) مه 1703 با برنامه مشترک پیتر اول و مهندس فرانسوی جوزف گاسپارد لامبرت د گوئین تاسیس شد. این روز به عنوان روز پایه گذاری سن پترزبورگ در نظر گرفته می شود. این قلعه از غرب به شرق به شکل شش ضلعی کشیده شده است که در گوشه و کنار آن شش زیرزمین واقع شده است. دروازه پیتر در ضلع شرقی ، طراحی شده توسط دومنیکو ترزینی ، از زمان پیتر اول باقی مانده است. کلیسای جامع پیتر و پاول ، محل تدفین امپراطوران روسی و بنای یادبود پتینه باروک ، پس از مرگ امپراطور ،در سال  1733 به پایان رسید. با انتخاب تور روسیه از این کشور اسرارآمیز دیدن نمایید.

الت بادنما و قلعه پیتر و پاول نمادهای اصلی شهر

الت بادنما و قلعه پیتر و پاول نمادهای اصلی شهر

الت بادنما به عنوان یک فرشته طلایی با صلیب ، واقع در اسپایر کلیسای جامع ، یکی از نمادهای اصلی شهر است. آنجا اعضای خانواده رومانوف دفن شده اند: امپراتورها و ملکه ها ، 26 دوک و دوشیزه بزرگ در کلیسای جامع. در کلیسای سنت کاترین در سال 1998 اجساد آخرین امپراتور روسی نیکلاس دوم و خانواده وی که در سال 1918 با ضربات تیراندازی در یكاترینبورگ اعدام شده اند ، دفن شده اند. در طرف مقابل کلیسای جامع ، بنای ضراب خانه وجود دارد که در زمان پاول اول توسط معمار آ. پورتو ساخته شده است. سکه در زمان پیتر اول به عنوان محافظت شده ترین چیز از شهر به قلعه منتقل می شد.

قلعه پیتر و پاول

مطالب مرتبط : مهاجرت به روسیه

هرگز به طور مستقیم در خصومت ها شرکت نکرده است. از همان ابتدای وجود به عنوان زندان سیاسی اصلی در روسیه مورد استفاده قرار گرفت. یکی از اولین زندانیان قلعه تسارویچ الکسی بود. همچنین  Decembristها و اعضای گروه پتراسفسکی و آزادی مردم نیز در زندان بودند. در سال 1872 ، زندانی در زیرزمین Trubetskoy ساخته شد ، که در آن تا سال 1917 در حدود 1500 زندانی سیاسی نگهداری می شد. قلعه پیتر و پاول از سال 1924 بخشی از موزه تاریخ سن پترزبورگ بوده است.

الت بادنما

 

گروه پتراسفسکی و آزادی مردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *