قلعه شوشا حاکی از دیوارهای قلعه است که شهر شوشا در جمهوری آذربایجان را در بر می گیرد. این قلعه از شهر در برابر تهاجمات خارجی دفاع می کرد و برای مدت طولانی نمادی از نفوذ ناپذیری بود. در مورد چگونگی و زمان تأسیس اطلاعات دقیقی در دست نیست ، اما در یک منطقه از لحاظ استراتژیک مطلوب در یک منطقه کوهستانی واقع شده است و سیل هایی که در رودخانه های داشالتی و هالفالی جاری می شوند. با انتخاب تور آذربایجان از این کشور شگفت انگیز دیدن نمایید.

معماری ایرانی قلعه شوشا

مطالب مرتبط : مهاجرت به آذربایجان

معماری ایرانی قلعه شوشا

با توجه به موقعیت های نامناسب سایر قلعه های منطقه ، پناهعلی خان ، خان قره باغ ، در سال 1753 فرمان بازسازی قلعه شوشا را تصویب كرد و مركز قلمرو حکومت خان قره باغ به قلعه منتقل شد. بنا به گفته منابع ، این قلعه برای مدت طولانی بنام پناه آباد بود. یکی از پیشنهاد های جذاب ما به مشتریان جهت سفر خاطره انگیز تور باکو می باشد.

قلعه شوشا یکی از زیباترین قطعات معماری ایرانی است و به سبک آران ساخته شده است. این قلعه دارای سه دروازه ، برج نگهبانی دایره ای و یک پل کوچک است که به عنوان پل گالا معروف است (“gala” به معنی قلعه است). در زمان سلطنت پناه علی خان ، چهار دروازه قلعه به منظور اتصال شوشا با جهان خارج ساخته شد. اسامی سه تا از آنها – گانجا ، آغوقلان و ایروان – تا امروز زنده مانده است ، اما نام و محل استقرار دروازه چهارم هنوز یک راز است. تصور می شود که در هنگام بازسازی دیوارهای قلعه توسط ابراهیم خلیل خان ، فرزند پناه علی خان حذف شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *