صومعه سواناوانک در شهر سوان در ضلع شمال غربی دریاچه سوان واقع در ارتفاع 1900 متر از سطح دریا واقع شده است. آن جمعیتی بالغ بر 23000 نفر دارد. سوان یک شهر پناه گاهی و همچنین مرکز اداری منطقه سوان در استان قگارکونیک در ارمنستان است. با انتخاب تور ارمنستان از این کشور شگفت انگیز دیدن نمایید.

تاریخچه شهر سوان

تاریخچه شهر سوان

تاریخ این شهر از سال 1842 شروع می شود ، زمانی که شهرک نشینان روس در ابتدای رودخانه هرزدان ، مستعمره کوچکی را تاسیس کردند ، که تنها رودخانه ای است که از دریاچه سوان جاری است. این شهرک نشینان ملوکان خوانده می شدند و بخشی از یک فرقه خاص بودند که جدا از سایر کلیساهای ارتدکس وجود داشت. یکی از پیشنهاد های جذاب ما به مشتریان جهت سفر خاطره انگیز تور ایروان می باشد.

در ابتدا این مستعمره یلنوكا نام گرفت ، پس از همسر امپراتور روسی نیكولای اول ، در 3 ژانویه سال 1935 ، این روستا به افتخار دریاچه دوباره به نام سوان تغییر نام داد. در نیمه دوم قرن بیستم ، سوان به صورت یک شهر در آمد و به دلیل احداث شریان های اصلی ترافیک و شرکت های صنعتی ، به سرعت شروع به توسعه کرد. امروزه سوان یکی از مهمترین مراکز صنعتی ارمنستان است.

مکان های دیدنی این شهر سوان

مکان های دیدنی این شهر

یکی از مکانهای دیدنی شهر ، خود دریاچه سوان است. مساحت دریاچه 1240 کیلومتر مربع است. حداکثر عمق آن 80 متر است. پارک ملی سوان در سال 1978 در کنار دریاچه آن راه اندازی شد. دریاچه سوان دریاچه ای با منشأ تکتونیکی است. این شهر با چندین رشته کوه احاطه شده است. سوان دومین دریاچه بزرگ جهان با توجه به رسوبات آب شیرین و بزرگترین در کائوکوسس است. در روزهای آفتابی دریاچه مانند یک آینه منعکس کننده آسمان آبی و کوه های برفی است و در روزهای بارانی طبیعتی آرام و غمناک است.

نام سوان از زمان های قدیم آمده است. چندین تئوری وجود دارد که با منشأ آن مرتبط است. برای مدت طولانی اعتقاد بر این بود که نام آن از نام صومعه سواناوانک سرچشمه گرفته است ، اما باستان شناسان موفق به یافتن کتیبه ای باستانی سنگی با قدمت 9 قرن پیش از میلاد شدند که نام باستانی اورارتو را “سونیا” به دست آورد ، که به عنوان “دریاچه” ترجمه می کنند.=

یکی دیگر از مکانهای دیدنی سوان صومعه قرون وسطایی سواناوانک است که در یک شبه جزیره در 3 کیلومتری شهر واقع شده است. این صومعه مجموعه ای از بناهای کوچک است که در قرن نهم ساخته شده اند. تاریخ صومعه از زمانی شروع می شود که چندین راهب در جزیره مستقر شدند (اکنون برای ساخت شبه جزیره به ساحل وصل شده اند) و چندین اتاق و یک نمازخانه ساخته اند.

پادشاهی باتاتونی و شهر سوان

پادشاهی باتاتونی و شهر سوان

قدم به قدم تعداد راهبان افزایش یافت ، به همین دلیل در سال 874 شاهزاده خانم مریم ، دختر پادشاه اشوات اول باتاتونی ، دستور ساخت یک صومعه را صادر کرد. این صومعه همچنین به عنوان مکانی شناخته می شود که پادشاه آشوت قبل از جنگ با اعراب در آن اقامت گزید ، در حالی که خود این نبرد نه چندان دور از دیوارهای صومعه صورت گرفت. تا به امروز ، فقط چندین کلیسای کوچک و قطعات اتاق ها از کل صومعه باقی مانده اند.

در جنوب غربی شهر سوان یکی از باستانی ترین آثار دوره ی اورارتو ارمنستان-لچاشن وجود دارد . لچاشن به دلیل مجموعه باستان شناسی خود متشکل از یک قلعه ، تپه ها و ویرانه های شهر باستانی مشهور است. کاوش باستان شناسی این مجموعه تنها از اواسط قرن بیستم آغاز شد ، وقتی سطح دریاچه کم شد ، زیرا قبلاً زیر آب بود. قدیمی ترین آثاری که در زیر شهر کشف شده است به هزاره سوم قبل از میلاد باز می گردد.

سوان نه تنها به دلیل تاریخ و دیدنی های خود جالب توجه است ، بلکه همچنین به دلیل اینکه یکی از پیشرفته ترین مراکز گردشگری ارمنستان است، جالب توجه است. این مکان جایی است که هتل ها و مراکز تفریحی مختلف در آن قرار دارند. این شهر همچنین به عنوان یک مرکز در حال رشد برای ورزش های آبی و ساحلی مانند والیبال و موج سواری است. یک پارک آبی نیز در این شهر ساخته شده است. یک باشگاه سوارکاری برای طرفداران ورزش سوارکاری و زمین های مدرن تنیس برای تنیس بازان نیز در آنجا ساخته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *