قلعه امبرد در دامنه های جنوبی کوه آراگاتس و به دور از شهرهای شلوغ وجود دارد. آن روی صخره ای در ارتفاع 2100 متری که از دو طرف با دره های عمیق در محل اتصال رودخانه های آمبرد و آرکاشن محافظت می شود ، قرار دارد. این منظره منحصر به فرد در 50 کیلومتری ایروان واقع شده است. تنها یک جاده مارپیچ وجود دارد که از آن کوه ها عبور می کند. به همین دلیل رسیدن به آنجا در زمستان غیرممکن است چون همه چیز با برف پوشیده می شود. با انتخاب تور ارمنستان از این کشور شگفت انگیز دیدن نمایید.

تاریخچه ی قلعه امبرد

تاریخچه ی این قلعه

تاریخ امبرد به قرن 7 باز می گردد كه شاهزاده های ارمنی كامساركان در آنجا شروع به ساختن قلعه كردند. با گذشت زمان ، یک پاسگاه کوچک به یک قلعه محافظتی تبدیل شد. اما كامساركان ها مجبور بودند كه این نقطه استراتژیك را به یك خانواده نجیب ارمنی دیگر ، پهلوانی ، كه آن را اقامتگاه خود كرده بودند ، بدهند. سردار بزرگ وگاگرام پهلوانی ، كه در قرن یازدهم زندگی می كرد ، دستور داد كه مجتمع آمبرد را تقویت کرده و در آنجا كلیسایی را بنا كنند كه بعداً به افتخار وی – ویگراگرشن – نامیده شد.

با وجود حفاظت عالی از امبرد ، آن توسط سلجوقیان از آسیای میانه در اواخر قرن 11th مورد حمله قرار گرفت. بعدها ، در قرن سیزدهم ، مغولان این قلعه زیبا را تصرف و ویران کردند. بعد از گذشت یک قرن ، امبرد بازسازی شد و به عنوان پاسگاه برای چند صد سال استفاده شد ، اما امروز تنها کلیسایش باقی مانده است.

معماری قلعه امبرد

معماری قلعه امبرد

معماری امبرد ساده است. دیوارهای این قلعه از کاشی های بازالت عظیم ساخته شده است که زمانی برای محافظت در برابر گلوله های توپ و سلاح های محاصره استفاده می شد. در بعضی از نقاط ضخامت دیوارها به 4 متر می رسد. پایه های ساختمان و دیوارهای معدودی درون قلعه باقی مانده است. کلیسای واگراماشن در سال 1026 ساخته شده است و عملاً با شکل اولیه اش به امروزه رسیده است. معماری کلیسا و همچنین کل قلعه زاهدانه است. یکی از پیشنهاد های جذاب ما به مشتریان جهت سفر خاطره انگیز تور ایروان می باشد.

جدای از آن ، تحقیقات باستان شناسی در قلعه امبرد رازهایی را از گذشته آن آشکار کرده است. در طی حفاری ها ، پیاده روهای زیرزمینی متعددی که منتهی به رودخانه ها می شوند ، یافت شد. اکنون مشخص شده است که قبلاً سیستم آبرسانی وجود داشته است. اما جالب ترین یافته در امبرد لواش ارمنی بود که قدمت آن به قرن دوازدهم باز می گردد که هنوز هم خورده می شود.

قلعه عنبر نه تنها یک مقصد محبوب در ارمنستان است ، بلکه به طور قطع یک گوهر از معماری قرون وسطایی قفقاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *