بنیاد فرهنگی و چشم انداز توسعه امارات و ابوظبی 1971: ملت جدیدی متولد می شود ، و با آن ، چشم انداز جدیدی برای آینده ایجاد می شود متفکر که از نگاه چشمی به نظر می رسید که جهان را تغییر می دهد ، مرحوم شیخ زاید بن سلطان آل نهیان از همان ابتدا در تلاش بود تا روابط امارات متحده عربی را در گفتگوهای فرهنگی با جامعه بین المللی گسترده تر کند و قاطعانه امارات را به عنوان یک چهارراه برای فرهنگ های مختلف تأسیس کند که این روند نشان از استقبال ملت از فرهنگ بردباری و میهمان نوازی دارد. با انتخاب تور ابوظبی از این شهر جذاب دیدن نمایید.

بنیاد فرهنگی و چشم انداز توسعه امارات و ابوظبی و تعهدات آن

بنیاد فرهنگی و چشم انداز توسعه امارات و ابوظبی و تعهدات آن

متعهد به این چشم انداز برای ایجاد محیطی مناسب برای پرورش ذهن که می تواند به جهانیان نیز برسد ، رهبری در همان سال قانونی را برای تأسیس یک نهاد فرهنگی تصویب کرد که هدف از آن میراث طبیعی و هنرها در ملت در حال توسعه سریع است. تاریخ

با بینش زیاد ، مرحوم شیخ زاید بن سلطان آل نهیان یک مؤسسه فرهنگی مدرن را در نظر گرفت که به عنوان یک ساختمان مهم برای جامعه دولت تازه کار خدمت می کند. او مکانی را در نظر گرفت که از آن بیداری فرهنگی به وجود می آید ، و با شروع از پایتخت جدید کشور ، ابوظبی ، سرانجام در امارات متحده عربی به عنوان یک کل – و سرانجام ، جامعه جهانی تأثیر می گذارد. با گذشت زمان ، این مفهوم گسترده تر شد تا شامل حمایت و ترویج فرهنگ و میراث سنتی ارزشمند ملت برای نسل های آینده شود.

بنیاد فرهنگی و چشم انداز توسعه امارات و ابوظبی در زمان افتتاح

 چشم انداز توسعه امارات و ابوظبی در زمان افتتاح

در زمان افتتاح در سال 1981 ، بنیاد فرهنگی اولین كتابخانه ملی را به همراه سالن اجرا و مرکز نمایشگاهی عرضه كرد. با تأسیس رسمی بنیاد فرهنگی ، شاهد راه اندازی یک سری برنامه های زمینی بودیم که از فرهنگ محلی و منطقه ای، نمایش انواع اشکال هنری و تشویق مبادلات فرهنگی بین المللی در بسیاری از جبهه های جدید تجلیل می کند .

از آن زمان به بعد ، بنیاد فرهنگی تحسین های منطقه ای و بین المللی را به عنوان محلی برای تحقق فرهنگ و هنر به دست آورد. این ساختمان به عنوان یک میراث فرهنگی مدرن ، که به عنوان یکی از منابع میراث فرهنگی گرامی ابوظبی ثبت شده است ، از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است.

بنیاد فرهنگی از بدو تأسیس تا زمان نوسازی و بعد از آن ، به آرمان های اصلی مرحوم شیخ زاید بن سلطان آل نهیان صادق است و یكی از دیدگاه های بلندپروازانه و دور از ذهن خود را برای امارات و مردم آن- به بهترین وجه- تحقق می بخشد . اطلاعات:

ساعات کاری:

ساعات کاری:

شنبه – پنجشنبه: 10 صبح – 8 شب

جمعه 12 بعد ازظهر تا 10 شب

بنیاد فرهنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *